67

кестеняв до 67

преди 13 години

Ти пък да не би да знаеш какво е квартеронка ?! Със сигурност не. Затова не се обаждай, че потвърждаваш колко са умни блондите.

66

До 66

преди 13 години

Разбирачо, бегай у Столипиново или у Факултето. Там квартеронки - бол!

65

за разбирачи

преди 13 години

Няма жена с по-секси излъчване от квартеронка с кожа мляко с какао и толкова гореща, нежна като кадифе.

64

блондин

преди 13 години

Няма жена с по- секси излъчване от естествено руса, със сини/зелени очи и светла кожа. Честит празник и от мен!

63

реалист

преди 13 години

със загубената толерантност на европа и щатите ще изчезнем и ние белите макар и малко по-късно

62

До 52 от подобна

преди 13 години

Благодаря,честит празник и на теб!На всички блондино-ненавистници припомням един виц: Две блондинки обсъждат важен научен проблем.Изведнъж едната казва тихо "Шшшшт, идва мъж! Хайде да си говорим за козметика!"Умната жена винаги може да се направи на глуповата,ако прецени, че това в момента е изгодно за нея. Но тъпата никога не би могла да се престори на умна (освен ако не се намира само сред себеподобни).Хиляди целувки и прегръдки на всички! А ние,русокоските,ще се постараем да не изчезнем :)

61

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ПИТАТ Радио Ереван: "Колко вица има за блондинки?""Нито един -- отговаря радиото -- всичко е истина".

60

руса венерианка

преди 13 години

ех, ти палав марсианецо, да беше съпланетянин, веднага те взимах ;)

59

марсиянец

преди 13 години

аз съм рус и си търся жена блондинка направете и вие така за да запазим белите и руси хора , които са най-красивите в човешкия род

58

Перхидрол

преди 13 години

Аз не видях естествено руса на нито една от снимките. Всички тези дами са мои почитателки и ме използват за постигане на успех в Холивуд. Просто им вижте снимки от детските и младежките години.

57

alice_in_wonderland

преди 13 години

Хахаха значи съм на изчезване:))))Не знам що е всичката тази суетня относно цвета на косата.Не ми е ясно и защо масово народа се изрусява с идеята да се докара на вид като метла?!На кой му е хрумнала гениалната идея че цвета на косата по някакъв начин определя главата върху която расте?Разберете хора ,че повечето драстични промени в естествения ви цвят стоят неестествено и грозно.Няма нищо по-неестетично от прегоряла,изтощена и проскубана от насилствено изсветляване коса.

56

otnosno 56

преди 13 години

cveta na kosata e prosto cvqt, prestanete da sydite po vynshniq vid na horata i malko se zamislete nad stoinostnite neshta. glupavite hora sa navsqke bili te rusi ili ne. a ti da ne napravish razlika mejdu estestveno ruso i izruseno....izlagash se

55

относно 52

преди 13 години

Ами естествената блондинка си е умна ,дори направо пращи от акъл ,щом чрез цвета на косата си стават "колежки"!"Честит празник колежки-блондинки"! Аз пък си мислех,че колежка значи жена ,с която работите една и съща професия без значение цвят,тегло,ръст и пр.! Май перхидролките им вдигат малко имиджа на блондинките !Бях се запознал с едно наистина интелигентно момиче ,помислих я за ест. руса , оказа се ,че се изрусява !

54

sanio

преди 13 години

Истината е в русите мадами! Всичко друго е лъжа!

53

v

преди 13 години

Праска ми се нещо русо!!!Може и две!!!

52

до 52 умна блондинка

преди 13 години

Трябва да се провери тая работа ! Кажи ми коя е тази река , която започва с "ДУН" и завършва на "АВ" ? Моля друг да не отговаря ,ако обичате !

51

Умна блондинка

преди 13 години

Честит празник колежки - блондинки! Имам предвид естествените блондинки, перхидролките само ни създават лош имидж :)

50

брюнетка

преди 13 години

Един ден пътуваме 6 човека в микробус и единият пич се възхищава : ей момичета вижте каква красива природа ,каква романтика ! Приятелката ми /няма да кажа какъв цвят е косата и / отговаря : Ае Жоро , аз от тези дървета нищо не виждам ве !

49

Маги

преди 13 години

До Болен Сидеров: Не използвай термини, които не разбираш...

48

Анонимен

преди 13 години

48 mn si elementaren i "originalen". I ti qvno si rus, zashtoto ne si mn umen