53

Би билио хубаво!

преди 13 години

Чудесно би било един футболист да приключи с кариерата си в любимия си клуб! Не веднъж Бербатов е заявявал, че от малък е фен на "свраките"!

52

4efo

преди 13 години

Истината за това защо не игра Бербатов на финала е прозаична-заради пари!Пуснаха Ернандес,за да го гледа цяла Латинска Америка и Сун Джи Парк,за да го гледа Азия-турнета,фанелки,рекламни спонсори....икономически неизгодно беше да го пусне да играе.Тъпо,но факт-футбола се комерсиализира до такава степен,че вече не ти е кеф да го гледаш

51

Темерут

преди 13 години

Сър Алекс се е разбеснял на Бербатов, и не го е картотекирал в състава за финала на КЕШ, поради една много проста причина, на един мач, всички играчи получават нареждане да ритат за да помогнат на Бербатов да спечели "златната обувка", което те и правят, но нашето момче няма ден и не успява да реализира нито едно положение от много създадените за него. В резултат той не успява еднолично да вземе "златната обувка", а я дели с още един. Ето, защо сър Алекс му е бесен.

50

Анонимен

преди 13 години

Митко е талант и е нормално да е искан от много добри отбори !!!Успех и горе главата !!!

49

Пожелание !

преди 13 години

Бербо е пич ! Пожелавам му да вкара 5 гола на Манчестър следващото първенство. Тогава "Сър Деменция" ще зареве на умряло !

48

vlady

преди 13 години

Все пак Бербатов умее да задържи топката, да маневрира прецизно по терена, да заеме позиция и да изчака топката да дойде и положението да узрее за атака. Малко футболисти в Англия имат стратегическо мислене и позиционно чувство Бербатов е най-яркият от тях. Пълно е с житни бегачи които само гонят топката вместо да чакат тя да дойде.

47

Фен

преди 13 години

Барса винаги може да размаже МанЮ. По-добре да го вземат в Ливърпул, Челси или МанС. Болкта от бъдещ хеттрик срещу МанЮ ще е по-голяма. Сър Алекс две седмици ще трябва да яде супа топчета, заради неразумната си постъпка.

46

Анонимен

преди 13 години

Абе не че съм фен на Бербатов, ама ингилизите са неблагодарни *** ! Както много други писали преди мен и на мен много ми се иска да иде в барса и догодина пак да се срещнат Барселона и М.Ю. , но тогава Бербатов да не е на резервната скамейка и да пораздърпа мрежата на ингилизките ***

45

до 40

преди 13 години

Толкова си неграмотен, че няма как някой да те стигне. Правописа се учи в първи клас.

44

Toprealizator

преди 13 години

Iska mi se Mitko da premine v drug angliiski otbor i da napylni kosharata na Man U sledvashtia sezon i v dvata ma4a!

43

KZL

преди 13 години

Idvam da gonya topkite za 90 000 paunda na sedmica!

42

до 39

преди 13 години

Че то от двайсет години ни управляват правителства все за собствения си успех, че ти какво очакваш. Глупаците се свършиха. Бригадирите едно време работеха безкористно - за държавата и какво стана?

41

Анонимен

преди 13 години

Сигурно ще му осигурят ЧИСТО НОВА ПЕЙКА на резервната скамейка

40

До 36

преди 13 години

"brato" ако знаеш колко по добре съм от теб просто :) Единствения "jaluk" "brato" си ти защото аз и да тичм срежу теб няма да можеша да ме нестинеш дори и след 5 живота :) Успех "brato" :)

39

националист

преди 13 години

акво да се радвам на успехите му. Той отказа да играе за България. Боли ме сапа за него ,един обикновен гастербайтер.Рита за собствения си джоб. Балерината , ако ще и на луната да ходи.Като някоя *** или като наш *** да се бия в гърдите ли.Зализан ритнитопковец-саламурник.

38

до 26

преди 13 години

Ако Бербатов мине в Барса и играе рамо до рамо с Меси си представям колко красив футбол ще гледаме ! МЕСИ И БЕРБАТОВ представете си само двама техничари какви красиви неща ще сътворят ! ! ! Леле дано е истина !

37

Анонимен

преди 13 години

Митко, пожелавам ти да им го върнеш с три гола /в тяхната врата/ догодина.

36

Анонимен

преди 13 години

#31 tebe i vitrinite da miesh nqma da te zemat brato,tolkova si jaluk

35

Анонимен

преди 13 години

Бербо, гордея се с теб!

34

Анонимен

преди 13 години

Типично за нас като нация. Вместо да се радваме на успехите на успелите българи и да ги подкрепяме, когато някой Сър ги пренебрегва - ние ги плюем. По нашенски.Така е защото не уважаваме себе си.