300

asdasd

преди 13 години

само като ти прочетох коментара че цял мач не си се замисляла за Бербатов значи лъжеш!

299

ПРОДЪЛЖЕНИЕ

преди 13 години

Националната им гордост може да се състои в реденето на камъни тип "селски дувар", каквито в Бг под път и над път, но хората казават "Този начин на редене на камъни и ТИПИЧНО НАШ начин!". И още много примери мога да ВИ дам. Така че спрете да плюете по Бг и нейните граждани! ИМАМЕ С КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЕМ И ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИМ.С НИЩО НЕ СМЕ ПО-ЛОШИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ! С НИЩО!Кой иска да види за какво става въпрос-границите са отворени- идете, вижте, говорите с местните, поработете и ще се убедите.

298

ПЕТЯ

преди 13 години

Към автор/а/ката-не Ви изчетох статия до край, не обичам футбол, не ме интересува кой е играл. Пеша Ви, защото по един типично български начин плюете по България и нас-гражданите на тази страна. Вероятно/а може би греша/никога не сте живял/а извън Бг повече от 2 седмици. Ходили сте на екскурзия и толкова. Искам да Ви кажа, че другите народи и поданици на страни имат МНОГО, ама МНОГО повече национална гордост от нас българите и повярвайте ми показват я, говорят за нея НЕПРЕКЪСНАТО.

297

ДО292

преди 13 години

ТИ НА КОЯ ЗЕМЯ СИ РАСЪЛ БЕ СЕЛЯНИН,КЪДЕ СИ ПАСЪЛ?КОГА СТАНАХТЕ ТАКИВА ЧУЖДОЗЕМЦИ?ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ОТИДОХТЕ ДО ГЪРЦИЯ И ИСПАНИЯ И АНАЛИЗИ НА БЪЛГАРИТЕ ВЗЕХТЕ ДА ПРАВИТЕ.

296

Басо

преди 13 години

Влюбена е в Митко ....

295

бг

преди 13 години

не се обиждам на тема национална гордост, но твоето, момиче, е само чешане на езика. Абсолютно нормално е "като се съобщава за някакво световно бедствие и новината започва с думите Няма пострадали българи" Защото става въпрос за БЪЛГАРСКА телевизия (например), която се гледа от БЪЛГАРИ, които искат да знаят дали случайно не е застрашен живота на техни роднини, които са в съответната държава. Мисля даже, че не само е нормално, но даже е дълг на медиите.

294

...

преди 13 години

До 301В цяла Европа се споменават такива новини и дали има пострадали хора от дадена националност в различните страни. Нищо нередно няма примерно ако има земетресение в Гърция и руски медии да споменат дали има пострадали руснаци там...

293

Анонимен

преди 13 години

Напълно съм съгласен с коментара на номер 300

292

гочев

преди 13 години

Разбира се , че държавата трябва да се грижи за гражданите си... Само че това не означава да съобщава, че няма пострадали българи при някакъв катаклизъм или събитие, нали? НАЛИ?

291

P

преди 13 години

не зная дали изобщо някой го интересува какви са коментарите под статията, щом се чете, но не мисля, че подобно писание има място в топ новините на този сайт... с всичките ми уважения към момичето, но дори споделяйки голяма част от твърденията й, мисля че е написана твърде грубо, песимистично и дори бих казал лаишки...тук виждам по-скоро желание за оригиналност, отколкото убеждения...

290

До 291

преди 13 години

Недей са стяга майтапя са бре, няма да си направя труда да ти давам квото и да е било

289

До 291

преди 13 години

Обърка са ***, не съм мома, баш бая момък сам. Бая ще ми останат да ти кажа, *** ти поне ще дръпнеш малко в живота, ко не с моята клетка може и начален старт да ти дам, згриаъш ли бре младеж ;)

288

Дж

преди 13 години

И всички,които ми слагат минуси - да се обосноват!

287

Анонимен

преди 13 години

Абе Ралица ти с тая статия също си пример за комплексираното българаско съзнание. Поизмъчила си се май докато си го писала това.

286

Дж

преди 13 години

Не пиши,не чети даже,ами върви в танганайка,да си удряш главата в дърветата и когато поискаш да се върнеш и да ни помолиш за прошка,Ралицо Ковачева,ние ще си изключим телефоните,защото за пострадали българи в чужбина няма да ни е еня,след като прочетохме гнусния ти пасквил,Ралицо, глупава,Ралицо Ковачева.И не,нямам против жени да пишат за футбол, и аз съм жена,ама ти си Проста,Глупва мома,казвам ти!

285

Дж

преди 13 години

*** ***,Ралица Ковачева,естествено,че по новините ще съобщават дали има или няма пострадали българи! Първостепенна задача на държавата е да се грижи за гражданите си, независимо къде се намират и на медиите /бидейки в помощ на държавата/ да съобщят добре ли са сънародниците ни.И това не се учи във факултета по журналистика,а се знае по рождение!И това няма нищо общо с футбола, кухата ти глава и явно сбърканото ти поприще.

284

Анонимен

преди 13 години

Снимката е бруталнааа!

283

зле,зле,зле...

преди 13 години

Много болни хора из таз земя...! Добре че имате интернет, че да излеете малко агресия. Горките ви жени, пак трябваше да ходят насинени! фактите говорят сами за себе си:Клубът на "Атака" запален от турски студенти? - над 500 коментараОптимизъм! Минималната заплата скача на 270 лв. - над 300 коментара Българската следа - около 300 за сега !!!Айде сега харчете си 270 лв., яжте си картофите лично производство и ходете се палете, пък после се бои в гърдите какви националисти се !!!

282

До плебейката с №290

преди 13 години

Чакай ся де - ти к'ат ни дадещ клетката си к'во ше остане в глъвъта ти, аа!?ПП Тя - ралицата само от жаргон разбира, редакционната ни любимка - на шефчето изгората ни е тя!! ;))

281

До всички плебей

преди 13 години

Хайде сега да ви хвърля в размисъл (муаххахахаха)Кое е първото кокошката или яйцето?Награден фонд: Мозъчна клетка (в много добро състояние и работи, нов внос от Германия!!!)