61

СтудентУНСС

преди 13 години

Аз уча в УНСС и само ще ви светна ,че там е пълно с турци.Не са само турци от Турция.Турци от Кърджали със лъскави скъпи коли,явно отрочета на членове на ДПС.Та тези същите гледат с високомерие на нас българчета и няма да ви казвам какво мислят за нас докато ни чу*ат колежките в студград.Позвяляват да правят каквото си искат и се чувстват като във васална държава с нещастна корумпирана полиция и власт.Също като преди 150 години.СРАМ ме е ,че живея в такава държава. Добре че скоро емигрирам.

60

спец

преди 13 години

Не съм от "Атака", но следян овините. Наситина имат доста правилни нещак ато изявления. А тия глупости дето тукас еп ишат за :***, турци...." ***, товас а хитлеристки неща. Те имат почва самос ред болни хора, но не и сред нормалните. Нод ан е забравяме,ч ев Уанда се ядат и хора! Честно казано, аз съм против партиите, защото това харчи бюджета на държавата, сменят се кабинети, а работата си е една ит рябва дас е върши, а останалото е лапане на субсидии от бюджета - схемата е великолепна.

59

Mushmorok

преди 13 години

Турците са се раздвижили в Студентски! Трябва някой да им даде урок!

58

SAW

преди 13 години

В студентски по скоро трябва клуб на ДПС да направят...то и без това е пълно с *** които не могат да завършат в турция и са се домъкнали тук...

57

Анонимен

преди 13 години

Сами си ги правят тези глупости, щот виждат, че няма да има кой да гласува вече за тях!

56

...

преди 13 години

Що да ни е страх от Атака? Те са пълни *** ,националисти които искат да им се обърне някво внимание . Но толкова са жалки ,че и българите не ги искат вече..

55

Ултрас

преди 13 години

Тези димки се използват по мачовете,някой е забравил да плати на фудболните холигани за участие в някой от митингите май.Но най вероятно сами си правят реклама тези,сигорно офиса е мега застрахован.

54

do 53

преди 13 години

Ами то и обратното е в сила демагог неозрял :)))

53

до 53

преди 13 години

Ай сега и от един българин да чуеш мнението, че аз и много други българи също не харесваме Атака. А и няма за какво да я харесваме!

52

;)

преди 13 години

Абе хора вие не сте ли сте замисляли защо турците не харесват Атака? Може би защото се страхуват от нея?

51

Анонимен

преди 13 години

Ами мога да кажа - каквото повикало - такова се обадило! :) Убили не знам си кой "бизнесмен"..Що не убият комшията Пешо?.. Почупили офиса на Атака.. Що не чупят офисите на друга партия?.. Няма начин: който сее ветрове, ще жъне бури!

50

Анонимен

преди 13 години

Няма такива жалки смешници! Но то и такава държава няма, така че Атака си е напълно закономерно явление. Само се чудя какво още чакам тук...

49

ZAX

преди 13 години

Не може да сравняваш свободен наем в София с този в общежитията. Не може да сравняваш и доходите на "далечните чуждинци" с тези в България. Аз не хвърлям обвинения към никой. Явор Нотев от зората на демокрацията е свързан с мутрите. А синът му също е мутра.

48

Атака

преди 13 години

Ако беше по клуб на ДПС представям си какво щеше да се пише по медиите!

47

Талибан

преди 13 години

Специално съм изпратен с мисия да хвърля камък по клуба на АТАКА!!! Мисията е организирана от Турските тайни служби, финансирана е от саудитски еьтремисти!! Камъка е доставен специално от Афганистан. Планът за атаката бе разработван от години, но едва сега успя да се реализира (понеже неможах да взема изпитите в ТУ и да се инфилтрирам в Студентски град.

46

bai mango

преди 13 години

xora politikata darpa rodinata ni kam danoto opomnetese nezavisimo balgari *** turci . maika BALGARIQ predi vsi4ko I NAD VSI4KI

45

Анонимен

преди 13 години

Няма ли някакво свястно лечебно заведение за психично болни ? Явно психиатрията на Болен не може да се справи със задачата, случаят е тежък.Ако са останали все още добри хора дайте да помогнем на един луд да се избави от психичните си страдания !

44

kris

преди 13 години

*** KATOI NE ZNAESH NE PISHI PROSTO MOLOTOVKATA NE PODPALI DRUGO MI SMAO E OPUSHENO I VSI4KO E POPRAVIMO INA4E NA MAIKA TI *** E AVRAMOV DOM

43

Caleb

преди 13 години

Олееее, камък по клуб на Атака!Сега задължително трябва да се обяви национален ден на траур!

42

Анонимен

преди 13 години

zapalitelna bomba - dimka, a kamyka kakvo e - granata?