31

Анонимен

преди 13 години

30А по време на Баяти Серго, тея бяха анонимци и никой не ги закачаше. Също като тебе!

30

Ни чул ни видял

преди 13 години

Те са назначени за феодали бе хора, не го ли разбирате ? Докато носят пари никой няма с пръст да ги пипне. Това е истината за цялата ни татковина - има си местни феодали да захранват с пари когото трябва.Така че ако искаме трябва сами да ги изметем, или ние да се махнем, друг път няма !

29

Анонимен

преди 13 години

Е така е а Бат Бойко хвана много от престъпниците.....( 2-*** измамили баба с 330лв. - Акция "Ваксините" :D:D:D:D ) *** смешника е тоя Борисов ! Друго си е Братоците от Дупница да ти охраняват каналите за наркотици...много ясно че ще ги покрива *** и мафиота мръсен !!!!!! Борисов - ВЪН !

28

dead

преди 13 години

Ясно защо много хора реват срещу Сидеров.Щяло да стане гражданска война ако станел президент.То война няма да стане , ама някой мишкари ..ще пострадат.А и да стане поне ще се прочистим.Ратко Младич след 20 г ще е национален герой в Сърбия ако не и преди това.

27

неук

преди 13 години

Сега тепърва ще почнат да страдат от нощно напикаване, наси*ане, ще са под стрес, някое инфарктче ще прекарат. Ще ги пратят под домашен арест, хем дасе лекуват, хем докато тръгне делото свидетелите я с амнезия, я самоубили се с дясна ръка в ляво слепоочие, или се самообесил, като държал с ръка бесилото. Мила татковина, до болка позната ситуация =(

26

Студент

преди 13 години

Аз не искам да живея в мутренска държава. Сбогом :)

25

boomslang

преди 13 години

Такива убави мончета, да не им е уроки. Успели, умни, интелигентни, пример за подражание. И хоп, веднага се намира някой да ги очерни, как виждате тези създания, нежни и невини, да заплашват, да рекетират, да шмекеруват. ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО. Да ги оправдава по-бързо тоя съд и лично мутрата-премиер (тиква) да им се извини от името на цялата нация!!!

24

Идиокрация

преди 13 години

В нашата страна май само военна диктатура ще оправи нещата.. и манталитета

23

дан

преди 13 години

в никакъв случай да не реформират съдебната система, да могат корумпираните комунистически съдии да оправдават разбойниците, те пък да тормозят народа, той пък да продължава да гласува за БСП и държавата ни ще се оправи...след 1000години

22

Бай Тошо

преди 13 години

Докато на свобода се движат такива симпатяги България няма големи шансове за икономическо развитие. Явно все още МВР си мишкуват. Лесно е да залавяш 20 годишни пишлимета, които продават амфети. Ама за да хванеш шефовете им се иска да имеш топки.

21

до17

преди 13 години

Уважавам usa съдиите за това ,че ако седнеш на кафе в заведение и те залеят можеш да милиони неустоика да получиш, а тук ще те *** ,и виновен ще си . А до зелената карта- който пожелае там да е . В тази клоака на кой му се живее!!!

20

Ернесто

преди 13 години

В една нормална държава такива изедници като Галеви ги убиват тухомълком, за да не тормозят народа.

19

Бизнесмен, БАШ ШЕФА

преди 13 години

До довечера Галевите да са потопени при самолета на бай Тодор и повече не ме занимавайте с тях.

18

Анонимен

преди 13 години

електорат, скрий се

17

до електорат

преди 13 години

Искаш 12 слабоумни съдебни заседатели да ти решават съдбата, вземайки подкуп от една от заинтересованите страни ли? Ако за теб хамериканската съдебна система е съвършена, ти пожелавам да спечелиш зелена карта.

16

пародия

преди 13 години

"Галеви плашили бизнесмен, че ще пикае кръв"=Бъбречна криза с камъни...От ден на ден, ставаме по-зле, но май няма вече на къде. Да се смеем ли, да се възмущаваме ли?

15

електорат

преди 13 години

ТО И КУЧЕТАТА ЗНАЯТ ,ЧЕ ГАЛЕВИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ , НО СЪДИИ И МАГИСТРАТИ НИЩО НЕ ЗНАЯТ!!! САМО USA ПРАВОСЪДИЕ ЩЕ ВЪВЕДЕ РЕД В КОРУМПИРАНАТА НИ СТРАНА!!!!!!

14

да-да,ама не

преди 13 години

А колегата им Б.Борисов ни плаши че ще подаде оставка. Ами айде де ! Ама го е шубе,защото като загуби властта ще го сполети съдбата на мутрите...

13

Цецо

преди 13 години

Четейки статията спонтанно си помислих, че пак ще ги оправдаят... защо ли пък ми щукна тази мисъл?!?:)

12

Манафски

преди 13 години

Сваляй гащите и ще легне зад теб ,кат толкоз ти харесва..