237

da

преди 12 години

как не we е срам we...дарители на мвр?в коя бяла държава го има това?и мвр гони бандитите?имаше и още го има един такъв мутрак в нашия град..дарител и той...и целия град слушаше за зулумите му,между които и убийство с кола...вън от власта....

236

ринго

преди 12 години

ааааа..за това бяха показните акции от началото на мандата ! Бий самара да се сеща магарето .Кой дава ей така милиони ? Звучи ми като рекет .Тези *** които са дали парите да ги бяха дали за болни деца за лечението им в престижни клиники а не на хрантутниците от МВР. Близо 65000 тикви -безполезни.Армията ни е по малка.

235

Гражданин за EРБ

преди 12 години

"Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви по-рано днес, че... дарителите били мотивирани от добрата работа на полицаите."ДУШИЧКА КЬОРАВА КОРУМПИРАНА ТАКАВА...АКО НЕ ВЯРВАШ В ТОВА ДЕТО ГОВОРИШ, ЗНАЧИ СИ МНОГО НАГЛА МИЛИЦИОНЕРСКА ГЕРБАВА МУТРА......АКО ВЕЧЕ ДОРИ СИ ВЯРВАШ КАКВО ГОВОРИШ, ЗНАЧИ ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЗЕМАШ ПАК ХАПЧЕТАТА...

234

анонимен

преди 12 години

м..даааа....и после се чудим защо никой престъпник не влиза на топло..е как да стане след като си плащат предварително ..че каква държавна институция е тя..след като всеки може да се подкупи ?

233

Анонимен

преди 12 години

За 3 месеца - 6 млн.! Е то това е благотворителна организация.

232

ШАХ-МАТ

преди 12 години

С каква апаратура дойдоха на власт групировката герб и кой са спонсорите.

231

баце

преди 12 години

ЕДНИ С ПЛЕСКАВИЦИ ДРУГИ БЕЗ ПРЪСТИ ПРИ ОТВЛИЧАНИЯТА ОТ НАГЛИТЕ .РАЗЛИКА ОГРОМНА КАТО ГИ СЛЕДИТЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СПУКАТ ГУМА ОТИ ЧЕ ВИ ПРЕЕБЕ КОМПЮТЪРЪТ В БАНКЯ НА МВР И ДАНС.И като си толерирате корумпираните служители от данс и мвр неуставяйте живи защото ще берете ядове от проксима-герб-***.ДОКАЗАТЕЛСТВА ДАЛ ГОСПОД ОТ СПНСОРИ.

230

цв цв

преди 12 години

браво цецо

229

Анонимен

преди 12 години

това са само заприходените пари.... а колко ли има още? И защо всички полицаи са дебелогъзи, мазни и ***? Това целенасочено ли е ?

228

баба Вуна

преди 12 години

бабин убавец! :)))))))))))))))))))))))))какОв интеУект струи от суратя му! :))))))))))))))))))))Ама далаверите - знае да ги врътка

227

Румен

преди 12 години

Браво на мутрите !! Вече получават рекета като дарение и не плащат данъци !?

226

реалист

преди 12 години

НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ ! ТОЯ УХИЛЕН *** Е СТАНАЛ И ЦИНИЧЕН ! ОТ ТАКИВА НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВАЙТЕ !

225

Анонимен

преди 12 години

"Не, ти не си гербер, ти си тъпо турче! Разбрах те по начина ти на изказване. Много сте елементарни всички ***! Сериозно, казала жабата!"Хайде момчета, аз се местя в по-интересна тема, за бат Бойко и УЙкилийкс. Вие си пишете на воля тука...:) ;

224

до 229

преди 12 години

Точно един *** турчин се изказва най-примитивно като пуска в ход някакви фрази от поговорки, който е запомнил оттук оттам и то, когато няма какво друго да каже, защото е толкова *** да вземе отношение в диалога за да не може да изкаже собствено мнение.Мноо си ***, ефенди! Типично за вас ***!

223

Анонимен

преди 12 години

"Абе ще дойде и нашия ред, споко! На есен като Волен стане президент!" Да де, за това говоря. Всеки да се стяга и...да видим кой кум, кой сват! Колко му е да управляват всички партии накуп! Консенсус!

222

до 226

преди 12 години

Абе не знам какво говоря, но май това което говоря те заболява щото е истина, тъпан такъв! На есен ще го видите реда ни с Волен като стане Президент.

221

Анонимен

преди 12 години

Не, ти не си гербер, ти си тъпо турче! Разбрах те по начина ти на изказване. Много сте елементарни всички ***!Сериозно, казала жабата!

220

до 226

преди 12 години

Абе ще дойде и нашия ред, споко! На есен като Волен стане президент!

219

до 223

преди 12 години

Не, ти не си гербер, ти си тъпо турче! Разбрах те по начина ти на изказване. Много сте елементарни всички ***!

218

Анонимен

преди 12 години

И кой е НАШИЯ ред? Знаеш от коя партия съм? Чудно, защото аз даже не знам от коя съм, тъй като съм безпартиен, чедо!Ти даже не знаеш къде се намираш, камо ли какво говориш. Обаче това си е твой проблем и то от много лично естество изглежда. ;