17

долен продажник

преди 13 години

Този е поредния продажник,този мерзавец е избран благодарение на гласовете на Атака и е редно щом напущаш дадена партия трябва друг да ти заеме мястото.Но спокойно на изборите ще покажем колко сме много.Само Атака Българи, бъдещето на България е във ваше ръце и се надямам на вашата погкрепа за Атака.

16

анонимен

преди 13 години

ПРЕДАТЕЛИ!!!

15

до Гласподователка

преди 13 години

Явно вие госпожо гласувате за партия,а не за личностите в листата.А ако съм гласувал за личноста в листата,не е ли несправеливо това което казвате?

14

france

преди 13 години

много важно! и за кого да гласуваме? за мафиотите дето изкупиха българия ли? успех ***! да ви са честити кремиковци и петрол и цялата държава, и да са ви живи и здрави бъдещите ви управници турци! успееех, вече сте без близо 2 млн българи ... нека нагъзването да започне сега..:)

13

гласоподавателка

преди 13 години

Трябва да се промени и законът за изборите. Всеки, който е избран от листата на определена политическа слила при напускане на партията да освободи и мястото като народен представител . Неговото място да се заеме от следвашия в листата. Иначе сега тези и такива като вях променят вота на своите гласоподаватели.

12

Пешо

преди 13 години

Сега и лудия да приберат да се лекува...

11

Анонимен

преди 13 години

Частният турският канал "Румели-ТВ" провежда масирана агитационна кампания за ДПС, предаде специалният пратеник на БГНЕС в Истанбул.През час по телевизията се повтарят адресите на онези 123 избирателни секции, които са базирани в градовете с най-голяма концентрация на български изселници, като 14 са в Истанбул, а девет в Бурса.Секциите бяха открити за утрешните парламентарни избори в българия.След тази информация следва предупреждението за онези двойни граждани, които ще гласуват по родните си места в България: "Задължително носете българската лична карта и задграничния си паспорт."Указанията завършват с бойкия призив: "Хайде към урните!"Веднага след това се излъчва агинационнен филм с документални кадри от "Голямата екскурзия" към Турция през 1989 г. и снимки на лидера на ДПС Ахмед Доган, както и на обикновени турци.По време на филма върви песен в която се призовава: "Нека бъдем единни, нека бъдем силни, искаме винаги права и свободи...."."Ние сме равноправни граждани на България, там сме родени, дадохме си живота...имаме правото и ние да се наречем европейци", гласи едно от посланията на филма.В дискусионно студио от рубриката "Балкански истини" с четирима гости, сред които координаторът на ДПС за Турция, отговарят на запитванията по обявения телефон за зрители 0212 418 13 13.Зрителите от България звънят и призовават в ефир:"Който може да гласува още в 6.00 часа сутринта в Турция и да побърза да пристигне в България за да гласува пак" и "ДПС този път трябва да има 70 депутати".Изселникът Мустафа Сезгин обяви по телефона, че "един глас за ДПС е равен на една златна лира" и призова "всеки, който има български документи, непременно да използва правото си на глас"._________________Живеем си назаем дните...

10

хайде по реда си...

преди 13 години

Аааа....пропо...... какво направи тази комисия 2 години ? Нещо не се сещам.... Особено след безрезервната 2 годишна подкрепа на Атака ? Пу....герберастни атакистчета !

9

Анонимен

преди 13 години

Какъв тесен мозъъък:) Ужас

8

рачо

преди 13 години

Когато започнат да те бъркат отзад / Сидеров/,на човек му докривява,защо да не избяга!Евала.

7

Анонимен

преди 13 години

И него ли купиха?Нали е избран като народен представител от Атака,как така ще я напуска,този също няма съвест!Да напусне и парламента,такава е логиката на нещата в такъв случай!

6

road

преди 13 години

Хайде, който ще краде сега му е времето :)))))))

5

narodna prikazka

преди 13 години

tozi VALENTIN4O se ponahrantuti i bez motivi sega sdava posta. ma kak stava taka? dai si mi kuklite na ti si parzalkite? nemoze valentin4o taka i osven tova zawo zadalzitelno da postavqt drug na posta imeno ot Ataka? atakistite se olqha i pokazaha nekadarnostta si i vaobwe sposobnostite si. bg narodat e kraino razo4arovan kolkoto i da se napavate , 4e ste patrioti nazionalisti.

4

Баба Яга

преди 13 години

Като не те блазнят постовете, г-н Николов...........напусни и парламента.Пратихме те там с гласовете на "Атака".Предател!

3

Анонимен

преди 13 години

А не без тия! Не прилича на годините му! Ако "Постовете не ме блазнят", защо се е съгласил да го заеме! Много бързо, много лесно се отказва! Батаци и удобен случай ли е?

2

Анонимен

преди 13 години

"Комисията за борба с корупцията"Това е някаква нова седянка, на която се обсъждат резултатите от махленските мачлета на премиера ли? :)

1

БМ-13

преди 13 години

Пазим ГЕРБ.Да познаем от коя партия ще е новия председател на "Антимафия".Имате право на един отговор.