425

пешо

преди 13 години

мишките първи напускат потъващия кораб! освен това трябва да забранят на депутатите да се развяват като цветарки от партия в партия! щом напускат партията с която са ги избрали, да напуснат и парламента, защото по този начин те мамят своите избиратели! тези плъхове са избрани от атака за атака, а не за партията в която ще се преместят, примерно в дпс!!!!!!

424

sweden

преди 13 години

xaxaxa pisali da si virnem Bulgariya pi6e 4e koy ti ya vze

423

българин 681

преди 13 години

Волен пак направи така, че да ни е срам да се наречем българи, хора , нация ! Не може 21 век това да се случва в Европа и да претендираме, че сме цивилизован народ. Хора .... не сме роби, и няма да бъдем, спрете да мислите като такива и не се занасяйте по този манипулатор!

422

Анонимен

преди 13 години

Болни шовинисти, вредни за България и Света!

421

И ОЩЕ

преди 13 години

ТИЯ ТРИМЦАТА ИЛИ СА СИ НАПРАВИЛИ СЮНЕТ ИЛИ СА УСИГОРИЛИ ПО НЯКОЯ И ДРУГА ЗЕЛЕНА КАРТИЧКА ЗА ДЕЧИЦАТА.ПРЕДАТЕЛИТЕ ОСТАВАТ В ИСТОРИЯТА КАТО ПРЕДАТЕЛИ И ЗА ТЯХ СЕ ЗНАЕ , ЧЕ ИЛИ СА ИМ ПАДНАЛИ ГЛАВИЦИТЕ ИЛИ СА СИ ЖИВЯЛИ ОХОЛНО :) НО КАТО ПРЕДАТЕЛИ !!!!!

420

ХРИСТО

преди 13 години

Кмет на Батак е турчин. Същият този кмет трябваше да оглавява помена за титулуването на около сто човека ,убити зверски от башибозуците,клани като овце на дръвник, в сан "мъченици". Как ви звучи това? И как ви звучи партито вечерта, организирано от градските власти, " в чест на мъчениците" - т.е. убитите са си убити, ама ние да си яднем и пийнем! На това наблегнете, г-да журналисти, а не на вероятността от повтаряне на събитията в Косово. Защото и тогава подличко си премълчахме. А пантюркизмът вече се разпространява в Европа и в скандинавските страни, Холандия, Австрия, Германия, Франция му дават отпор. А ние се свиваме: аман, да не ядосаме или ,недай си боже, за не разгневим агите! Хайде,стига глупости, вие на кого служите - на хората или на самозабравилите се аги от ДПС и братя Юзеирови!

419

!!!

преди 13 години

ОНЯ НАЛИ КАЗА ,ЧЕ ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ ТАМ В ОНЯ РЕСТОРАНТ.................... МИ МАЙ ..?! ПРОСТО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ИМПЕРСКИЯ ПОСЛАНИК .............. СМЯТАМ ,ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ СМЕ НАЯСНО - СЦЕНАРИЯ Е ГОТОВ И ФИЛМА СЕ СНИМА И ИЗЛЪЧВА ДИРЕКТНО :))))))) ХАХАХАХАХАХ .....!!!! ( БОЖЕ , БОЖЕ ! КОЛКО МАЛКА И СЛАБА Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС) .........

418

Анонимен

преди 13 години

тримата атакисти -три продадени душици.

417

До 410

преди 13 години

В Османската империя може би е имало и български рицари, а комунистите са избили 150 милиарда души сигурно ?

416

до 411

преди 13 години

*** недей им яж мизерните дюнери !! не си ли забелязал повечето дюнарджийници ква мизерия са.а, турския домат как е ??

415

хвърковатият

преди 13 години

''..В сърцето на тиранина,отворих такваз люта рана,която никога няма да заздравее...!!!''-АТАКА!

414

Kosan

преди 13 години

Ами като Ви е страх да не изчезнем като народ, ами направете си по 2-3 деца и работата ще се оправи. Фюрерът на Атака и той малко да се потруди в тази посока. И по-малко празни приказки

413

Нова Заря

преди 13 години

Гласуваш за Волен, получаваш и Сидеров.

412

до 360

преди 13 години

Запролети се и в психиатрията отвориха широко прозорците. От там се чуваше ясно: АТАКА ПОБЕДА ,АТАКА ПОБЕДА.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО .ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ.

411

Нова Зора

преди 13 години

Болен най-напред се изложи, като стана "пудел" на Бате ви Бойко. После си показа бабаитлъка в Батак, където оскърби истинските родолюбци. Последваха *** му изпълнения пред джамията и в Националното радио. Жалко за държавата ни, че такъв откровен *** крепеше правителството на България цели зве години....

410

Голям смях

преди 13 години

До423.Aко вие сте се държали толкова добре с нас българите както твърдиш по долу,ние е нямало да се бунтуваме,ако не сте искали да ни изтребите е нямало да давите във кръв всяко наше въстание,разбра ли?Ако сте били толко мили и добри е нямало цели село да бягат от вас в Бесарабия и не само там,разбра ли?И сте щели да ни изтребите ако не сте били толко алчни и глупави да водите безмислени войни и да се колите кой да седи в Цариград разбра ли?И пиши на кирилица(or write to engish language)

409

РОГ, СВАРОГ

преди 13 години

Г-да атакисти, за да каквото и да си говорим, все става дума за едно. Свършено е с вашата "кауза", свършено е с въздушните кули с които искахте да изкачите хората на върха им и да ги бутнете оттам! Запомнете, на хората им се живее, без цвят и принадлежност. Вие сте тези на които не им се живее, затова искате да повлечете целия свят там където ви е само на вас мястото. Изградете си я тая "Атака" наново, там при ония черните, с опашките, при казаните! Дерзайте!

408

Анонимен

преди 13 години

500 godini zna4i turcite kolqt turcite ubivat i kup zverstva breh 4e ste bili mnoo u bulgaria be ne ste svir6ili,ako imalo takova ne6to sq ve4e nqma6e da ima bulgari

407

ВАЗОВ , ПИШЕ ....

преди 13 години

"ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА" ....НЕ "ДОКУМЕНТАЛИСТИКА"!ЕСТЕСТВЕНО Е ДА ВЛАГА ДРУГ "ЕМОЦИОНАЛЕН/СМИСЪЛ В ПОНЯТИЕТО "РОБСТВО"!КОГАТО КАЖЕШ НА НЯКО КОМУНИСТ ,ЧЕ Е "КРЪВОПИЕЦ"...ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПИЕ КРЪВ ,КОГАТО ОБЯДВА ,ПРОСТАКО....!!!!ТОВА Е ХУДОЖЕСТВЕНО СРАВНЕНИЕ ЗА ОЛИЦЕТВОРЯВАНЕ НА "ЖЕСТОКОСТТА"!АМА ТИ СИ *** ПРОЛЕТАРИЙ.....МАЛКО ЧЕТЕШ,...И ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИШ!!!!

406

ЧЕТИ СИМЕОН РАДЕВ..

преди 13 години

....И ДОКУМЕНТИТЕ ПО "ЗАПИСКИТЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЪСТАНИЯ"ОТ З.СТОЯНОВ!ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА КЛАНЕТО В БАТАК/БАРУТАНЛИЯТА/...ЖИВЕЕ И СЛЕД Т.Н. "ОСВОБОЖДЕНИЕ" И Е ПОСРЕЩАН В с.БАТАК С ПОЧЕСТИ!НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА ....С ДОСЕГАШНАТА ВЕРСИЯ НА СЪБИТИЯТА ,НАЛИ....????ЯВНО ,ИНТРИГАТА НА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО Е ....ДРУГА!!!ПИШЕ ГО З.СТОЯНОВ ---ЧЕТИ, ТЪПЧО....ТО СЛЯПОТО ---ОКАТО ПРАВИ...!!!!