87

ВВ

преди 13 години

НА ПЕшО НЕ МУ ПУКА. ТОЛКОВА Е ОТКРАДНАЛ,чЕ ВСИчКИ КРАДЦИ МОЖЕ ДА ГИ НАПРАВИ МИЛИОНЕРИ. НОВИНАТА Е РАДОСТНА!

86

дзвер

преди 13 години

87, ти си много тъпо човече.Тоя крадец да вземе да се уедини в твоя дом, докато останат само голи стени.Ама тя простотията не е по гората, а те е заразила и не се лекува.

85

Рязан циганин

преди 13 години

Халката на Антонина съм я взел още 9 клас на един лагер на морето, направо и пръснах точката! Пешо Коня не му знам халката, много е грозен горкия нема се прежаля..

84

Хуманист

преди 13 години

Що за фашистка държава е това, всеки да може да те снима без да си дал съгласието си, нарушавайки правото на уединение и личен живот? Сега се радвате, ама ако утре така ви снимат друга песен ще запеете! Има такова нещо като Конституция, къде ще стигнем ако почнем да я заобикаляме заради няккави си златни дрънкулки?

83

онбашията

преди 13 години

сигурно сълзи на умиление са се повили на очите му когато е разбрал за обира, най-сетне сме станали истинска демокрация, крадците не дискриминират никого по социален статус, мечтата на *** е сбъдната :) а помня как петър стоянов на някакъв дебат обясняваше че по-добре било десет крадеца на свобода, отколкото един невинен в затвора.

82

pepi

преди 13 години

taka trqbva na toq zabaviq,balxa go uxapala nekvi 5 4sovnika za 10000 evro dreme mu 6te si kupi novi

81

Анонимен

преди 13 години

И кво сега?Антонина и Петьо без халки?А Тонито беше най - задоволената българска жена.Щото Петьо казваше "няма да се уморя да повтарям"!Колко ли ги повтаряха?А сега без халки?

80

Анонимен

преди 13 години

e xtra...

79

BG

преди 13 години

С тия смотаните камерки как да го разпознаем? Трябва да се приближи да го снима хубаво. Ако не беше влагал във "видеонаблюдение" щеше да спести парите, които са откраднали.

78

Лисан

преди 13 години

Познах го ! Той е!

77

Анонимен

преди 13 години

"За установяване на самоличността на мъжа, извършил кражбата, и за издирването му полицаите от Четвърто РУП очакват информация на тел.: 982 44 75 или 982 43 55, 982 42 05 при гарантирана анонимност."Ало , МВР свършете малко работа!"Крадеца" си е оставил и снимката!Сега чакате да дойде да се предаде ли?Поработете малко!Аман от такава полиция!

76

хуй

преди 13 години

Мале кви сте ***.Утре тоя може да ви пререже гърлото за 2 лв бе.Ама а дано!

75

Анонимен

преди 13 години

Аз, ако го познавах щях да се обадя. Някой ден такъв *** ще е в моя дом. Гледаш го здрав, прав - отишъл да краде. Бой!

74

КауБойко

преди 13 години

Айде сега, все пак е бил президент, не трябва да очакваме, че ще живее в обор, нали? Хм. А това на снимката е Меди Доган. Познах го по малкото перушина по главата. Гледа така учудено, щото в момента Сидеров е в тоалетната и оставя подарък на президента. Събират кинти за изборите, но едва ли ще им стигнат.

73

az

преди 13 години

Nai-mnogo boli kogato obere6 kradeca :-)))

72

Анонимен

преди 13 години

бат Петьо ше му ядеш левачката

71

Киро пора

преди 13 години

като му гледам скромнот холче -приемна- и учудения поглед на крадеца който се чуди кво да открадне и тая стайна сошилка за дрехи зат нега ме избива на смях и съжаление

70

Kradec

преди 13 години

Kradeca go obraha kradci !!! Kaji posle che nqma gospod na toq svqt!!!!

69

Анонимен

преди 13 години

този е Краси Радков от ''къде е батко''

68

marin

преди 13 години

леле на този дом само обзавеждането е по скъпо от апартамента, в който живея.