902

Мая

преди 13 години

Боже, колко *** пишат във форума!

901

Анонимен

преди 13 години

"Mюсюлманин" и "ислямист" не означават "терорист", мой чорап!. По твоята логика американците трябваше и на Далай Лама, и на папата, и на кой ли не да изпрати спецчасти!

900

TERORIZAM

преди 13 години

ta tova si e 4ist TERORIZAM na 21 vek

899

Partizan6tina

преди 13 години

stiga s tozi Patriotizam ve4e , nqma tatova qavlenie , tova sie 4ista Partizan6tina , jalko za hubavata Darjava

898

OBAMA

преди 13 години

ATAKA stanaha kato ALKAIDA , atentat sled atentat mislq 4e trqbva da se namesqt AMERIKANSKITE SPECIALNI CHASTI

897

glad i mizeriq

преди 13 години

Socialnoto Ministerstvo da im razdade na Tezi kriminalno proqveni mom4eta ot ATAKA xravitelni produkti kato: xlqb, olio , makaroni ta qavno sa podiveli ot glad

896

bobi68

преди 13 години

Това вече е въпрос на тълкуване църковните камбани се чуват повече отколкото озвучителната уредба. Всеки има права за това сме в демократична страна не е кумонизъм. Спирам до тук защото почвам да се изнервям. И като си толкова вещ в нещата можеш ли да ми кажеш какво точно означава "ИСЛЯМИСТ" ????????!

895

Severna Balgariq

преди 13 години

Bez ATAKA v Severna Balgariq da si naprqvar ZEMLQNKA v Stara Planina , te i bez tova sa partizani

894

Gen

преди 13 години

Отидох в лудите ми приятели във Факултето да викам смърт на ***, а те ме набиха... Смешници.

893

bobi68

преди 13 години

Това е поредната глупава постъпка на "Болен Сидеров" Ами ако така наречените "ислямисти" решат че камбаните им пречат какво става????? В конституцията е записано, "(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."Волен да не е повече човек от хората, които са

892

АБЕ, ДУПЕТАТКАТА...

преди 13 години

...КОМУ , ХЕЯ ДИРЕШЕ ПРЕД ДЖАМИЯТА...А , НЕ СИ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО ??!ДА НЕ СА ТИ БИЛИ ТЕЛЕГРАМА .....ДА СЕ МОЛИШ В ДЖАМИЯТА ,ТОЯ ДЕН!!!??????ТЪПАНАРКА, СМОТАНА!

891

Аничка

преди 13 години

А ББ като се среща с Клинтън по масни въпроси какво да говорим? Айде, айде, отивай да д..аш на хамерикано-еврейско-турската ***.

890

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Аз да я питам тая депутатка, защо не си е била на работното място а е ходила да протестира за нещо, която не пречи на никой освен на фишистката и партия? И не би ли трябвало да я глобят за това? Тя би трябвало да е в парламента заедно с малоумният си лидер Болен. На всички ни е ясно че такава е предизборната кампания на Атака. Просто така Воленчо иска да покаже, че още диша а не е *** на ГЕРБ.

889

До Пръдле

преди 13 години

Абе Пръдле, ти няма ли да си изпиеш хаповете?... Айде, че овоня всичко наоколо.

888

Анонимен

преди 13 години

Tulski, ти си отчаян онанист-националист бе, момче.

887

Пагане

преди 13 години

Българите не искат новини на турски, не искат турцизация, не желаят да опращаваме 10 милиарда на Турция, не желаят да харчим пари по чужди войни в различни крайща на света, вместо тези пари да се дадат на пенсионерите или на болните, те се харчат отново за чуждия интерес. И тези същите политически *** имат наглостта да втълпяват на българите, че са нетолерантни и да ги унижават, че не "мислили по европейски" и са изостанали.Да живее Атака!

886

Антиволен

преди 13 години

Болеста на Волен се казва Сидероза - направете справка. Комунистическият доносчик тръгна срещу *** и се завъртя срещу турците - да създава проблеми, където ги няма и защо за да направи път на Станишката пак да се докопа до властта, е да а ме не. Народън не е сляп. Българи и турци са живяли мирно векове наред и никога никога до просешка тояга не са докарвали народа така както го направиха червените еничери. Да ама народа не е сляп и му е дошло до гуша. *** си Станишко в русия, дорде е време

885

До Tulski

преди 13 години

Тулски, я си признай браточка колко *** си ударил връз снимката Деница?

884

Пагане

преди 13 години

Какво има? Този път малко възелин май си си взел, хаойде вземи си около едно кило и отивай за поредния тек, че батковците от НАТО, ЕС и САЩ те чакат натупорчени пак..хи..хи... П.С. И после ние от Атака сме били агресивни.

883

Анонимен

преди 13 години

Кое искаш да ти оставя? Наследствената си къща и трите си апартамента, това ли? А един деветмилиметров в тиквата не искаш ли? Е6ах та в Пагането...