47

до:46

преди 13 години

Трябва ли да превеждам или не?Ти познаваш ли ЦеСеКар,който да злослови срещу Бернатов?Аз лично не познавам.Познавам обаче доста левскари,които постоядно го плюят.Сините медии и синьото ръководство на БФС го изгониха от нац.отбор.Сигурно и това забрави?Ако не вярваш влез в някой левскарски клуб да видиш как го оплюват момчето.Влез в червен клуб и ми кажи дали е същото!Колкото за Гунди това е друга тема.*** нямат цвят.Има ги и при вас и при нас.Не ги смятам за фенове.

46

Анонимен

преди 13 години

Значи тъкмо си викам ето едно свястно мнение и то накрая няма как да не бъде опорачено ... какво ще рече това са били предимно левскари. Значи мога да ти кажа, че в това няма грам истина. Аз съм си левскар от много време, но винаги съм харесвал Бербатов и съм се радвал на неговите успехи (въпреки че мразя Ман Юнт). Като говорим за омраза, не забравяй какво направиха цскарите на паметника на Гунди (също така един много добър футболист дал много за краткия си живот).

45

Анонимен

преди 13 години

добро утро компютърни мишки

44

Анонимен

преди 13 години

ako beshe go puskal treniora shte she da badat pove4e golove,ama nali ima klauza v dogovora mu otnosno zaplatata mu

43

серсема

преди 13 години

Най заклетият левскар на света съм.Но въпреки и на пук ПОКЛОН пред Бербатов,просто е най добрия.

42

До 40

преди 13 години

Питам се кои са тези ***,които не могат да пишат на български?

41

BBB

преди 13 години

Честито на Бербатов, искренно се радвам за него. Дано имаме и други играчи като Митко следващите години. И му пожелавам от все сърце да се махне от този гаден отбор Манчестер Юнайтед! Колкото се може по надалече. Причините са много и учеВадни за всички.

40

Анонимен

преди 13 години

PITAM SE KOI SA TEZI *** KOITO PIASHAT MINUSI PRI VSQKO KAZANO BRAVO ZA BERBATOV.ILI NE ZNAETE KAKVO E GOLMAQSTOR V ANGLIA ILI NE STE BILGARII NQAMATE ABSOLQTNO PONQTIE KAKVO E TOVA DA SI BILGARIN I DA SI GORD .BRAVO NA BERBATOV.

39

gogo

преди 13 години

И на мен Бербатов ми е антипатичен,но не може да се отрече че играе футбол,щом е голмайстов,сами си правете сметката

38

Анонимен

преди 13 години

Браво на Бербатов!Велик футболист станал голмайстор на най-силното първенство.Дано продължава все така да ни радва с успехите си.А на тези,които само го плюят мога да кажа,че това не са българи.Това са едни злобни,некадърни и завистливи същества,които в живота си нищо не са постигнали,нито ще постигнат,защото енергията им служи не да вървят на пред,а само да злобеят на успеха на другите.Интересното е че това са предимно левскари.Защо ли само те не могат да преглътнат успеха на Бербатов...

37

......!

преди 13 години

Не харесвам играта на Бербатов,но това си е голям успех......!

36

Гледев

преди 13 години

Какво ни остана,като и на това не можем да се зарадваме,ако беше от друг отбор,щеше паметна плоча да му направят за постиженията."Големият"треньор го държа на пейката,докато ТОЙ РЕШИ.Ще видим срещу Барса,само с бягане не се играе тази игра.Нали влезе Руни и кво,житен бегач, като Чичи.Бербо,ако имаше ден и не го държа на пейката,щеше вчера да направи най малко 4 гола.Но въпреки всичко съдбата го остави голмайстор и велик БЪЛГАРИН.Малко спортни и други работи ни останаха ,затова трябва да ги ценим

35

БГ

преди 13 години

Браво на БЕРБАТОВ,велик БЪЛГАРИН,ценят го само тези които разбират от тази игра и тези които го обичат.Не го направи още по велик един треньор,който не харесва,че е много добър,развали му усета и спокоствието към гола,като не го пускаше в игра.Само вчера подаде за първия гол,но жалко,че имаше и си изработи около 6 положения,с гърди,с глава,с крака,кой го може повече.Завист от страна на треньора и на Нани идр.Вчера му подавали,а къде бяха през годината,когато той им изработваше положенията.

34

муспи

преди 13 години

Браво Барби, всички правоверви от джамията Баня Баше сме за тебе и цесекето!

33

анонимен1912

преди 13 години

Браво на Митко! 20 гола - 20! Сам или с Тевес - все голмайстор! Нямаше ден, но се опита с майсторски отигравания не с дърварски шутове на Рууни и Чичерито. Аз не бих се сърдил на Оуен за 4-я гол. На човека това е краят му в отбора

32

Деметра

преди 13 години

Бербо,обичаме те!

31

Ернандез

преди 13 години

Кой победи Челси в лигата ? Кой победи Челси в Шампионската лига ? Кой победи Марсилия ? Кой победи Евертън ? С тези голове Чичарито заслужи да е титуляр, вярно пропуска много положения, но има късмет, че отбора побеждава.Пределният момент за Барбуков беше мача със Сити за FA, ако беше вкарал само 1 положение щеше да е твърд титуляр до края и феновете щяха да изберат него за номер 1, а не Чичарито. Но Барбуков се провали, кри се цял мач и накрая загуби мястото си.

30

Анонимен

преди 13 години

жалко че му отмениха 1гол и го признаха за автогол от някакъв си мач преди време и така бербатов останас 20 а не с 21 както си бешежалко че и днес не успя да вкара тъй като имаше няколко положения и включително сам с/у вратаря но всеки ден не великден въпреки че беше длъжен да вкара но не успя.добре че и тевес не е вкаралкато цяло си е голям футболист независимо от голееемите критикари по форумите.като станат известни като него и отидат да играят в голям отбор и станат голмайстори да критикува

29

До KOTKOB 88

преди 13 години

Евала на Берба, ама не може да се сравнява с Ицо,особено по това, което са направили за национала.

28

spider4o

преди 13 години

БРАВО!!! Не съм му привърженик и мразя C*ska, но се гордея с постигнатото от него и мисля, че всички трябва да се гордеем.Честито на Берба, ще остане в историята :)