62

ovchar

преди 13 години

i nas ni modernizirat...ovcheto ne e na moda,shte stavame gramotni katadjii...dano kolite sa krotki i nema nogo vulci po putishtata :(

61

Анонимен

преди 13 години

Момиче на 17, лъжеш ни тука като дърта *** с това твое повтарящо се "лека нощ"...

60

Bianconero do 66

преди 13 години

Хубав коментар, но явно в Лондон не си се научил на езикова култура - пише се "като се има предвид", а не "в на предвид". И не го казвам с цел да се заяждам.

59

Кристиян

преди 13 години

Ами тук при нас (в Лондон) имаме 20 минути малко междучасие и 40 минути голямо но като се има в на предвид, че часовете ни са платно по 1 час... Не мисля, че им трябва по-голямо междучасие, те и без това не ядат ами пушат цигари и пият алкохол.

58

Да

преди 13 години

При нас час-40 мин, м.м.-5, г.м.-30. Всичко си е ОК.

57

Момиче на 17до 63

преди 13 години

Брато ще наричаш такива неграмотни простаци като "твоя милост"! Оправи си правописа бе,аграр с аграрите! Що,стремглаво?! На колко годинки си бе.....ЧИЧАК?!

56

Анонимен

преди 13 години

Олеле, ти колко си проста... После що младежта затъпявала и пропадала стремглаво и прогресивно... "Яката субкултура, разбираш ли, брато!". *въздиш*

55

Момиче на 17

преди 13 години

61,на едно мнение сме с теб. До ***: мишоци гнусни,защо не му изтриете коментара на тоя смрадлив ***-номер 60??!! Моите ги триете от време на време,а на разни *** с балкански манталитет,които псуват не смеете! Долнопробен сайт!!! Този път наистина-лека нощ от мен.

54

Анонимен

преди 13 години

До предния ти си тотален *** и комплексар или не знам какво да ти кажа дори.Как може за това че момичето изразява мнението си да и говориш така още повече че е жена.Имам Чувството че в тоя сайт само такива сте се събрали.

53

до Момиче на 17

преди 13 години

Никой няма да ти удължи голямото междучасие в училище, че да имаш време да се друсаш и чукаш в тоалетните! Като искаш по-голямо междучасие, стой си вкъщи, глупава ***!

52

Момиче на 17

преди 13 години

15 минути??? Това могат да кажат само убитаци като теб! Най-малко 20 трябва да бъде,както е сега,но на мен не ми се спори с разни "шушляци и калъфки"! Лека нощ.

51

Анонимен

преди 13 години

Голямото междучасие трябва да бъде с продължителност не повече от 15 минути.

50

момиче на 17 до 56

преди 13 години

Не се казвам Доби,а Диана.Объркал си се.

49

Момиче на 17

преди 13 години

До 39 и 40. А бе вие сте много *** парчета-осъзнайте се малко! 39,в Сащ никъде не учат в събота бе,***! 40: ти си профан и знаеш ли защо-ами защото американските ученици почти винаги си купуват храна от лавката-хотдоци,хамбургери,пържени картофи и други подобни. А ти се скрий и не се показвай!

48

Анонимен

преди 13 години

На сцената под вековните дърветата в свещената местност след политическите речи ще излязат местни фолклорни състави, както и певци и танцьори от Истанбул и Бурса.

47

zzd

преди 13 години

Министерството да провежда всички матури след 10 юни, а месец май да е с нормален учебен процес.В последните години учениците съвсем се разпуснаха покрай майските не учебни дни .

46

ИСКАМЕ

преди 13 години

Така навремето протестирахме - искаме Работа,дадоха ни я,когато попитахме за парите - вие не сте искали Пари.След това - синдикатите поискаха по-голяма обедна почивка , дадоха ни я ,преди работехме от 8 до 16 ч,сега от 8 до 17 ч.И за децата ще стане така - по-голямо междучасие ,по- дълъг ден.Та извода е - не се ловете на приказките на надарени бездарници.

45

Тимур

преди 13 години

Защо занимавате Министъра с простотии?Всяко училище си има Правилник за вътрешния ред и директорът е в правото си да предложи на Педагогически съветевентуални промени в програмата - часове,междучасия и т.н.Но тъй като учениците са "дървени" философи,не знаят какво да искат от Министъра си...

44

&&&

преди 13 години

А за учебната програма да не говорим.Само,който няма ученик не е наясно с нея.Големи уроци,пълни с излишни неща.Бясно препускане,защото всеки час има нов урок и няма време за затвърждаване или нещо интерактивно.Различни учебници, различни уроци,които уж са едни и същи.А допълнителният час по физкултура,който трябваше да разтовари учениците?Той ги натоварва,защото един ден на всеки две седмици имат още два часа и се прибират в 17 часа.И защо децата били неграмотни?Много знания,малко учене!

43

xexexe

преди 13 години

абе я и без това им дават дипломите без да имат никакви знания,премахнете училището,след 8 клас направо им давайте дипломите за средно,така хем и *** ще са образовани,хем ще се пести от пари за заплати на учители :) те даскалите и без това нито двойки нито отсъствия пишат за да имало ученици да има на кого да преподават,атака не става средното не е задължително,който иска учи който иска не...