29

готин пич

преди 13 години

Аз приличам на пича със синьото горнище и раницата под знака, който гледа надясно (негово ляво). Ако има жени на 18 и повече, които имат интерес, да ми пишат!

28

Анонимен

преди 13 години

Абсолютна постановка!

27

Страхливец

преди 13 години

Аз се чудя. Може ли този човек Строс-Кан толкова да е страхливн, че да не каже истината? За мен това е постановка, сапунена амриканска оперетка-водевил, с която правят на *** цял свят. Защо не каже истаината, защо го е страх. Какво губи? Той е човек на години, пожимвял си е - малко смелост в името на човечеството и Бог ще му прости, ако е имал грехове срещу човечеството.

26

Анонимен

преди 13 години

Документалния филм "Вътрешна афера" може би ще отговори на някои въпроси за финансовата мафия.

25

да бе

преди 13 години

И на този човек му "скроиха "номер ,тъй като с другите начини не успяха да го махнат ----смешно обвинение !Така е по-горе,като с Батето /мир на праха му/,както го изпързаляха!

24

Machiavelli

преди 13 години

Луд ли си, аз обичам сивия си и мръсен панелен блок. Най-обичам като влезна да усетя миризмата на пикоч и бабички. Това е лукс и никой няма да ми го отнеме, мой си е.....

23

Анонимен

преди 13 години

Абе Макиавели , тия панелни блокове ще те съсипят излез да подишаш чист вздух сдуханяк.

22

Machiavelli

преди 13 години

Конспирация!!!! Това е дело на Илюминатите....или не, това е дело на извънземните. *** хамериканци, глупави, грозни и за нищо не стават, друго си е да си българин и да знаеш всичко и да си баш майстор....Завистта и омразата ще ви довърши душички малки.

21

ПКК

преди 13 години

"Кризата която предстои е огромна" - предупреждение за финансовата криза"Накрая както винаги бедните плащат най-много" - по повод милионите в света останали без работа след нея Доминик Строс-Кан

20

едно франсе

преди 13 години

"Not in my backyard "/BACKYARDn заден дворin one's own BACKYARD B собствената си област/Че кой ти иска да влиза в задния ти двор , или ти се иска ????

19

212

преди 13 години

Строс-Кан е основния претендент за мястото на Саркози - това първо. Слави се с доста критичното си мнение за САЩ, техните "войни за демокрация", които Строс-Кан нарича открито "икономически", както и твърдата си позиция за ненамесването на Франция в измислени въоръжени конфликти. Той самия обаче, не е цвете за мирисане - срещу него има няколко разследвания и секс скандали, но нищо не е доказано.....

18

до 18

преди 13 години

Американците са царе да правят от фалша рокади и пари. Ненадминати са, кой ги научи - не знам, като едно време само Колт-а е играл там.

17

8-ия ден

преди 13 години

Тази фалшива американска семейна почтеност ми идва много...не нам !

16

Анонимен

преди 13 години

ДНЕС.БГ Е ТУРСКИ САЙТ !!!Всичко що се турчее се поощрява, всичко що е български националист се банва.нека се знае това !!!

15

Анонимен

преди 13 години

само не стана ясно откъде тоя дуртак изкара 1 милион в брой да плати! на никой ли не му прави впечатление? от закуски ли ги е събрал?????

14

Samir

преди 13 години

Нещо не ми се връзва.Не вярвам човек, който има милиони, да напада няква си кифла от хотела.При положение, че компаньонките са по 100-200 долара.И има намерение за политическа кариера...Просто не го вярвам

13

Постановка

преди 13 години

Сценария са го взели от Тодор Живковска България управлявана от специалните служби.

12

Анонимен

преди 13 години

В Америка изразът "заден двор" не звучи ли двусмислено, като тук? ха-ха, този на снимката може да не се тревожи толкова

11

еврото би долара

преди 13 години

Всеки чужденец на посещение в САЩ е виновен до доказване на противното. Свещено американско правило. Освен това чужденците задължително са по-глупави от американците, по-смотани, по-необразован, мислят, че млякото се произвежда от американската фирма Кока-Кола, останалата част от света е длъжна да слугува на безмълвно на Америка, само доларът е истинска валута - всичко останало са някави хартийки без особена стойност, и т.н. Ех, Америко, добре, че залязваш!

10

среден

преди 13 години

прошлякът на снимката най-вероятно няма backyard