87

kolen

преди 13 години

"Крадеца вика,дръжте крадеца".Волен Сидеров сочи турското малцинство,като "враг",за да отклонява общественото внимание от руската експанзия .Отдавна е извесно,че той е проводник на руската политика в България!Турците емигрират от България.Има цели села почти обезлюдени.Руснаците масово изкупуват български територии!

86

мислещ българин

преди 13 години

Едните провокатори дават акъли на другите провокатори.. и накрая и двете партии СРАМЯТ БЪЛГАРИЯ... абе я се вземете в ръце бе смешници - точно защото съм Българин НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС !

85

мишки такива

преди 13 години

Да, така е. АТАКА организират евтини скандали, като ходят да вандалстват пред джамия докато ВМРО организира скандали на по-висшо ниво, като пребиват сектанти.

84

просто уотсън

преди 13 години

няма как драги ми уотсън момчетата от икономика не отбират мързи ги да правят каквото и да било освен цирк с който се надяват че тия с по малко акъл от техният /шъ/ ги разберат

83

Vasileva

преди 13 години

Vie v Balgariq za6to vaob6te komentirate vski4ko tova ne mi e qasno hodte da piete kafe ili na bouling namerete si nqkakvi zanimaniq .Kak mislite?Dali si struva..........?85 komentara ZA TOZI ATENTAT OT STRANA NA ATAKA vie dobre li ste v Balgariq

82

tony scout

преди 13 години

Ако всички нормални българи гласуваха винаги, нямаше да има толкова голямо присъствие на подобни партии като ППС ахмед, недейте от медиите да убеждаавте народа, че ППС ахмед са някаква сила водещи на другите партии гласове. Моят кръг с приятели и роднини почти никога не искат да гласуват понеже не са доволни от начина на живот от повече от 15 години, предполагам така са и много други хора. Искам следващите печеливши на избори за парламент да имат толкова гласове че да имат 230 места, Успех!

81

Honorik

преди 13 години

Народе,толкова ли си глупав,че да се биеш за благото на политиците?

80

Turk

преди 13 години

sled tozi slu4ay, vsi4ki muslumni v BG 6te ukepriqt DPS ! zna4i dogan-e pak pe4eli.

79

Анонимен

преди 13 години

Тоя евтин скандал, може да ни излезе прескъпо. Баси малоумната ***!

78

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен с това твърдение на ВМРО, макар че те също не е ясно за кого работят, ако въобще може да се каже, че работят, понеже нищо не правят.

77

Анонимен

преди 13 години

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 клас Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш. . . съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве. На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори. . . . Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

76

До 67

преди 13 години

А, бе, мастурбатор, какъв враг са ти мюсюлманите от Родопите, бе. Нима българите мохамедани може да са ти враг?! Ти си типичен атакаджия - безпросветен и креслив, каквито са и ***, де! Проблемът на България не е в мюсюлманите, а в ДПС и радикалния ислям, който идва. И какво се борите? Повикахте, метнахте по камък-два и избягахте. Ако не беше полицията да ви пази дали нямаше да ви смачкат, а? Смешници, воювали? Ти автомат и щик виждал ли си, носил ли си, та воюваш. поплювковци!

75

Анонимен

преди 13 години

Между другото ВМРО е лицето на нормалния национализъм, докато Атака изразява не толкова някакви националистически идеи, а популистки лозунги, които бедните и онеправданите от българската действителност желаят да чуят. У Атака има много вреден социализъм и никакво градивно чувство. Един националист не може да бъде деструктивен!

74

Волен Сидеров

преди 13 години

Изказвания на партия с 0,001 % обществено доверие не коментирам !!!

73

до 57

преди 13 години

ти казва6 4е има и по хитар на4ин да се справим с тях може би си прав единия е еднопсо4ен билет до анадола другия е е забрана за минарате забрана за етни4ески партии в република балгария забрана за сюнети затова 6е отидат доста ресурси това го е постигнал тодор живков друг на4ин ниама и да се по4не сега не утре не след една година сега. в краиа на краи6тата има си закони в ежропа кадето се забраниават минарета като свеицариа нияма да е прецедент

72

Атака

преди 13 години

А БСП трябва ли да остане - партията направила най-големия атентат в нашата история (Св. Неделя), и отделно, направила концлагери като Белене и др.?И още едно нещо - трябва да се забранят всякакви религии, най-малкото защото противоречат на конституцията - властта се давала от Бог, а според конституцията е изцяло от НАРОДА!

71

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист...И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС Какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), спря парите за Атака и ги прехвърли на новата партия на телевизия "Скат"...- Станишев се моли за подкрепа, като вдовица за- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?!Кой ще отговори...

70

Венелин

преди 13 години

Член на управляващото мнозинство да прави улични протести!Този факт трябва да влезе в Книгата на Гинес!!

69

Анонимен

преди 13 години

напишете в google 'вмро протест' и 'атака протест' и започнете да сравнявате! за цвят напишете и 'дпс протест'. вмро направиха и продължават да правят всевъзможни свински коалиции с костов, петър стоянов, гергьовден, рзс, ковачки, бзнс; но никога не са били с бсп, дпс или каквито и да е управляващи; никога не са 'гонили' наши сънародници от страната; никога не са правили панаири в самолети и не се държат като инфантилни недоносчета. пак няма да ги подкрепя, но атака и дпс трябва да се махнат!

68

Анонимен

преди 13 години

'мижавите протестчета' на вмро са срещу чез, еон, евн, софийска вода, закриването на аец козлодуй, *** гета, незаконното строителство, битовата престъпност, посегателствата срещу българите в сърбия и македония, срещу поскъпването на живота...с какво атакистите помагат на България като бият молещи се мюсюлмани???