509

boy

преди 13 години

HAIDE DE OTTEGLI SI PODKREPATA DA VIDIM HAHA LAPAS OT TAM NJAMA DA GO NAPRAVIS GAZELIZEC ! AKO SI MUZ GO NAPRAVI HAHA

508

Може да наричате

преди 13 години

ДПС етническа партия ,но за разлика от Атака ,нито веднъж ДПС не е организирала митинги с цел да създава етническа вражда ,да пали религиозни храмове ,да замерят обикновенни молещи се с камъни ! Високоговорителите пречат ,но за това си има парламент и тези проблеми се решават там ! Камбаните на църквите също пречат с ежечасовата си аларма ,която се разнася на километри разстояние !Кога ще станете интелигентни хора?!

507

Анонимен

преди 13 години

Волен Сидеров да беше организирал нещо пред Тец София щеше да има повече ефект за народа,трябва да мисли повече за социалната политика, така губи много

506

koko

преди 13 години

за нищо не ставате всички вън целият парламент

505

Венелин

преди 13 години

Воленчо само си приказва. Той се закани, че ще си оттегли подкрепата и ако не махнат турските новини...Междувременно подкрепи всички глупости на гербистите, които и да не бяха приети, ДПС и БСП нямаше да се върнат на власт.

504

Ivanova

преди 13 години

Vie v Balgariq za6to vaob6te komentirate vski4ko tova ne mi e qasno hodte da piete kafe ili na bouling namerete si nqkakvi zanimaniq .Kak mislite?Dali si struva..........?85 komentara ZA TOZI ATENTAT OT STRANA NA ATAKA vie dobre li ste v Balgariq

503

Анонимен

преди 13 години

Палячото Болен Сфинктеров :))))))

502

Анонимен

преди 13 години

Ямболския е болен и долен!

501

Анонимен

преди 13 години

Господ бог, единствен на света, създал ни всички е дал на арабското ислямскосеме само и единствено сух пясък и солена вода, та кои са те за да идват в нашите земи и и да ни казват какво да говорим, ядем, как да се обличаме и какво да правим и на кои да се молим. Тези змии грешни, трябва да си стоят там където им е отредено, в Саудитска Арабия--гнездото на змиите...Подигравка сдемокрацията са техните прищевки в нашата земя.

500

Анонимен

преди 13 години

БГ ЗАГУБИ ЕДИН ГЛАС......НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ИЗБОРИ.........ВЕРВАМ ВИ....

499

бг

преди 13 години

изложи се пич ,,,,,,,,,,,,,народа не иска да се еб...ш с турците ,,,,,,,,,,това е минало вече и губиш по точки СОРИ

498

Анонимен

преди 13 години

най вероятно е да си ходи сидерчето след следващите избориа това че играе за доган го разбраха и децата

497

кирка

преди 13 години

...обаче и ти,и жена ти ,и родата ти носят турски *** ...

496

българин

преди 13 години

Преди като не е имало развити звукови технологии джамиите не им обръщах внимание въобще.Сега фесовете открито се гаврят с толерантноста на хората.Аз турчин или *** на работа не вземам,от продавач турчин не купувам,турска продукция не купувам и с такива никакви контакти не поддържам.Що ли ги върна Баи Тошо.Дано да ви уврът тиквите на всички и да направите като мен и да видим дали ще наглеят толкова

495

Цирк Гербатака

преди 13 години

Цирк Гербатака с ново представление! Тичай, народе! В центъра на София, зрелище, което не сте виждали! Бой на християни с мюслюмани, на живо! Къртене на глави, бой с камъни, дращене, псуване и плюене без предпазни мрежи! Няма лъжа, няма измама, всичко е реално! На финала палене на рогозки, пожарникари в действие очаква се дори Боко Тиквата да представи корония си смъртен номер разгъване на маркуч в гориста местност! При това ,без пари! Всичко е платено предварително от наши и чуждестранни благодетели от САЩ и ЕС, ликуй народе! Местната организация е от изпитани стари и нови агент-провокатори, включително и внука на Радой Ралин и доведен син на Волен Сидеров Димитър Стоянов, евродепутат и трето поколение агент-провокатор!

494

Honorik

преди 13 години

Народе,толкова ли си глупав,че да се биеш за благото на политиците?

493

Проблема

преди 13 години

Голям проблем наистина, а едва ли някой се съмнява във вината на МВР, Атака, Волен, Цветанов и т.н. Какво правим обаче с причината за инцидента? Турците от 20 години се *** с всеки, който се осмели да им направи бележка! Все пак центъра на София не е Анадола или Делиормана! И ако продължават да си усилват тонколоните на уредбите, следващия път няма да е атака, а "София-запад" и горко им на хората в периметър от 2-3 км. около джамията!

492

Анонимен

преди 13 години

ХАХХААХХАХАХ СИДЕР МАЙ НЕМОЖА ДА ХАПНЕ МНОГО ОТ ПАЯ И ЗАТОВА СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ ПАРТНЬОРА СИ ТИПИЧНО ПОВЕДЕНИЕ ЗА ЯМБОЛСКИ ***!!!

491

martin

преди 13 години

da se mahat boiko i cvetanov iskat da ni napravqt policeiska darjava i taka 6te stane ako boiko stane prezident.

490

Анонимен

преди 13 години

2 г си хортуваха с ГЕРБ и изведнъж преди изборите ЦИРК !кои се върже е много ама много *** кво стана с новините на турски ....