14

Анонимен

преди 13 години

Поредният комунистически ***.

13

бесен

преди 13 години

то много дбре ,че изчистват министерството от агенти на ДС ,ама ако го изчистят и от п.дали,ще опустее,и маи ще осиротее,без министър,а?

12

Анонимен

преди 13 години

Калинке-малинке кой та чедо там курдиса?

11

от 6

преди 13 години

Хахаха, яки комплекси те тресат братле... Но твоят любим мадридски крадец никога, запомни НИКОГА няма да влезе отново в управлението на България! Защото той си направи чудно харакири пред целия български народ! А големите му експерти ги виждаме къде са сега... и те се чудят каква работа да си намерят!

10

Анонимен

преди 13 години

опааа Царя отново е в голямата играта

9

от 5 за 4

преди 13 години

Абе заралийска кратуно! Ако "моньо" Паси не ви беше вкарал в НАТО и ЕС, съгражданките ти вместо в Амстердам за по 50 Е щяа дъ са нъ мурйетъ зъ пу 10 лв. и да ръсят трипер там! Неблагодарник!

8

от 6 до 2

преди 13 години

А понеже съм от Стара Загора, за това което причини на стотици старозагорски деца, на Свинаров децата и внуците му ще страдат жестоко от божието наказание...

7

Не е верно!

преди 13 години

Абе СДС и ДСБ откъде имате толкова пари и и наглост да коментирате?!?! Царя разграбил?! А пък Иван събрал! Какво е събрал??? Лукоийл на руснаците за без пари, БГА Балкан на един мошенник за жълти стотинки, Булбанк на себе си.... Нахалници!!! За преебатизацията дори няма да споменавам!

6

до номер 2

преди 13 години

Сори братле, ама ти преглеждал ли си се скоро? Управлението на НДСВ беше най-некъдърното правителство след Жан Виденов! С универсалния войн Мики Насилев, с човека който и майка си ще продаде на американците - Моньо Паси, с човека който изтрови 300 000-ната община Стара Загора - Свинаров, с човека който изнасили цялата финансова система на България Милен Велчев... Да продължавам ли?

5

Анонимен

преди 13 години

До 2:Управлението на Костов беше 100 пъти по добро от това на НДСВ.НДСВ си искара мандата благодарение на натрупаните пари и девиденти по времето на СДС.Царя разпила и разграби всичко

4

Не е верно!

преди 13 години

Това заиграване на НДСВ с ГРОБ ХИЧ, АМА ХИЧ не ме кефи :Х

3

Бачо

преди 13 години

Вие какво очаквате от Бойко?В ГЕРБ нямат потенциал и назначават които им падне

2

защото

преди 13 години

Защото след всички гнусни компромати,накрая лъсна голата истина,а тя е че управлението на НДСВ със всичките му кусури и провокации срещу му,се оказа най-успешното в България.И е нормално да се ползват ресурсите на успешните неща случвали се в БГ.Жалко,че след цялата помия изляла се срещу него,Царя повече няма да се захване да ни вади от батака,в който ни забутаха некомпетентните гербаджии.

1

ВЪПРОС

преди 13 години

Е па що бе?Няма ли други?