8

СМЯХХХ

преди 13 години

Била ! Казах !

7

данъкоплатец

преди 13 години

нали трябваше всички министерства и тем подобни държавни, местни и т.н.институции да си свият персонала, а откъде на къде таци кръвопийца ще стои след пенсионна длъжност на този важен пост, да даде път на други, пък и откъде на къде ще й се плащат 8 години неползван отпуск, отпуска се дава, за да се почива, щом не е взимала отпуска - значи толкова е работила, не е уморена от работа, май повече е почива с компенсации /който и да е измислил тази неправдоподобна дума/

6

Анонимен

преди 13 години

Смрадливи комунисти. Никога повече Бье Сье Пье.

5

пенсионерка

преди 13 години

Нишо не подлежи на коментар, понеже е пошло и от всякъде смърди в управлението на Мутрите от ГЕРБ.Лошото е, че всичко рефлектира и върху тези дето не са гласували за този хал на който ни докара кабинета Борисов.Хубаво е че жената има чест и морал и решила да се оттегли вместо да седи като Цецо Крадецо и да прави повече злини на народа.Благодарим ти за гражданската позиция госпожо Митрева.

4

БАЧКАТОР

преди 13 години

Щом бсп-дпс са гласували в подкрепа на Митрева значи правилно са я изритали. Отдавна е трябвало още когато взе 30 хиляди компенсации за отпуски. Не разбирам как може години наред да работиш и нито веднъж да не ти се наложи да си вземеш един ден отпуск?

3

Контра-Атака

преди 13 години

През 2008 г. анти-белите фашуги Станишев, Кобурга, Доган спряха СПО ( Семейното подоходно облагане)Накратко СПО е американска практика - семействата които имат деца и които ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, в края на годината ИМ ВРЪЩАТ част от платените данъци, според броя и възраста на децата, които отглеждат.Хубаво, ама "самотните" *** с по 10 до 23 чаавета, които никога не са работили в живота си, и които НИКОГА НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ, не могат да получат никакви детски чрез СПО.Затова горните трима го спряха ...Когато Митрева стана зам-социален министър, тя каза, че тази система на плащане на детски на калпак, НЕ Е СПРАВЕДЛИВА. И че ще върне СПО. Ауууууууууу ...Новите 4-*** анти-бели фашуги Бойко Борисов, Волен Сидеров, Иван Костов, Мартин Димитров веднага я "избраха" за шеф на НОИ, и по този елегантен начин, я извадиха от МТСП ( Министерство на труда и социалната политика). След като я натириха, повече не се чу и дума за въстановяване на СПОСега дойде ред за окончателното елиминиране на Митрева. Когато искаш да махнеш някого, винаги ще намериш някаква УЖ причина. Но истинската причина е тази ....ТЯ СЕ ОПИТА ДА ВЪЗТАНОВИ ЧРЕЗ СПО, СПРЕНИТЕ ПРЕЗ 2002 г. ДЕТСКИ, НА БЕЛИТЕ НЕ-*** СЕМЕЙСТВА

2

мами

преди 13 години

С увеличението на безработицата намалят вноските в НОИ е кой е виновен според Вас и какво ни заблуждаватс една оставка. Основния виновник е Дянков който скова икономиката и от там тръгна безработицата и беднотията .

1

Анонимен

преди 13 години

Чак ми дожаля за "експертите" от НОИ...пък и за Митрева пуснах сълза-две..