108

ачо

преди 13 години

ами те лобират за Мариците там костов докара инвеститори които продават тока на много висока цена а Белено ще ги убие

107

проф. Аврамов

преди 13 години

Не е важно какъв е вота и кой го е поискал а дали пада правителството!!! Какво ми демагогства за Белене. Правителството заслужава да падне и трябва да се подкрепи всеки вот, който и да го иска. Ако много знае да поиска първи той вот за Белене. Но ако СДС не гласува за сваляне на правителството, независимо от формално поискания вот и кой го е направил - значи са дребна клиентелистско-лобистка партия само за спиране на Белене и ще си носят последствията!!!

106

наивник

преди 13 години

Мартинчо се изказа като откровен лобист на тези които искат вместо в Белене България да облажи някой друг с нещо друго. Не че съм за Белене, ама гладът, безработицата, това че правителството не плати дълговете си към фирмите и ни вкара в ямата не са ли достатъчни. На практика вотът винаги е ДА или НЕ независимо дали си се въздуржал. Е, сега има вот за некадърно правителство вкарало ни в сериозна криза и на практика Мартинчо е готов да подкрепи правителството стига само да стане неговата с Белене

105

hdfhdfh

преди 13 години

Този ми е много противен, освен това ако не знаете - той е сектант, ходи в някаква евангелска "църква". Нека си вярва в каквото си иска, но такъв няма място като водеща фигура в поличитеския живот

104

В.П.В

преди 13 години

Дреме ми на оная работа за комунистан. Да си правят не една а десет атомни централи, та поне да изгинат всички от глад. Когато Белене ще започва да се строи, аз вече ще съм завършил и заминал в чужбина. Далеч, ама много далеч от тая балканска червена септична яма.Пък простаците, като поддръжниците на Белене нека берат плода на своята тъпота.Както е казано - кой каквото посее това и ще пожъне. На тях ще им е зле като това стане реалност. Ама пак друг ще им е виновен, я турци, я американци.

103

Коко

преди 13 години

Какъв шеф на СДС е този смотльо? През 89-та година си е играл под масата, сега се прави на голям демократ. Аман от позьори.

102

jjjjj

преди 13 години

Докато построят "Белене ",трябва да го задварят ,защото ще е вече осарял с изтекъла ггаранция и ще трябва да се наливат пари за извеждането му от експлоатация!!!!!!!!!!!

101

Ваня

преди 13 години

А спряха 6 и 7 блок на АЕЦ-а а останахте на тъмно. Дискотекаааааааааааааааааааа.

100

михаела

преди 13 години

Силно пропаднало поведение от сините - да не искат да развива България енергетиката си! После защо имат 2 процента подкрепа с тази антибългарска политика!!!

99

Зак

преди 13 години

Голям съм мераклия да ги видя дали ще внесат един вот заедно с БСП та съвсем да се орезилят преди изборите или ще гледаме два вота един след друг. И в двата случая според мен ще загубят много повече отколкото ще спечелят.

98

социалист

преди 13 години

Седесарите винаги са си били и ще си останат най-върлите комунисти, псевдодемократи.

97

DIDO

преди 13 години

Изчезващи политици-все повече глупостиговорещи.

96

Ran

преди 13 години

Тия седесари, които са една каруца хора заедно с коня, така и не се обозначиха-червени ли или сини и не проумяват че колкото и да се навеждат на Боко от тях нищо не зависи

95

до 92

преди 13 години

Задължителни, задължителни, колко да са задължителни?! До къде 16%, но ние вече сме близо 11% от произведената електроенергия, тъй че ... Не ми разправяй глупости, ами бегай да измислиш друга реклама.

94

Анонимен

преди 13 години

Каква е тая смешка ...

93

Анонимен

преди 13 години

СДС за пореден път доказва, че преследва собствени интереси, за да заслужат паричните подаяния от Запад. На дневен ред в тази партия отдавна не са проблемите в тази държава. А искат да ги възприемаме като алтернатива. Аз не виждам такава в тяхно лице, а вие?

92

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ умряха от страх

91

Партия "АЗЗЗ&qu

преди 13 години

Новосъздадената партия "АЗЗЗ", демек аз де, заявявам: Ако не почне строителството на АЕЦ-а, ще искам ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ.България продава акции от ЧЕЗ и некои други енергийни компании.Язе мислим да купим 1 или 2 акцийки / То за повече парички нема/.Па ако не строят, язе че загубим.Затуй, ВОТ.

90

Аркан

преди 13 години

Мартине, това ли ви е "цената" за АЕЦ Белене - ако Бойко (малтиецът) даде на Славчо (сервитьора) лапачка от държавния ТЕЦ, ще млъкнете ли за Белене?! Това е напът да се случи, само да видим коя е банката, която ще обслужи сделката, Корпоративна търговска или Българо - американска кредитна ... Пазарите си се зад завесата, а отпред театри, значки, посланници ...

89

Анонимен

преди 13 години

Освен това ВЕИ са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ - т.е. Белене не може да се построи ВМЕСТО тях, а само ОСВЕН тях. Ако ви останат излишни пари.