29

Мери

преди 13 години

Българските топмагистрати в типичен БСП-стил са опищяли целия свят и са се обърнали дори към ООН за посегателство върху статуквото на тогите. В отговор малко по-късно днес специалният пратеник на ООН по въпросите за независимостта на съдебната власт и адвокатурата Г. Кнаул заяви, че с изявленията си официални лица поставят под "ненужен натиск съда да не зачете презумпцията за невинност до доказване на противното". Г-жо Кнаул, българските съдии, по-специално тези от елитните съдилища за хората с власт и недосегаемите, въобще не осъждат този род обвиняеми, а и преди , и след съдебния процес обвиняемите са НЕВИННИ, ЗАЩОТО В БГ МАФИЯ И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НЯМААА! Справка изявленията на шефа на ВКС проф.Л.Груев! И присъдите на съдиите от СГС и САС!

28

Габи

преди 13 години

Поинтересувах се по-подробно кой отправя критики към вътрешния министър и защитава българските чернодрешковци. Оказа се,че това е Европейската асоциация на съдиите,която е неправителствена организация.Очевидно Съюзът на българските съдии СББ се е обърнал към нея за помощ след острите критики,отправени към нея от двамата посланици г-дата Уорлик и Хьопфнер, като е предприет заобиколен ход чрез обвиняване на мин.Цветанов. Защитата от ЕАС е в типично съдийски стил: Не може да се плюе по съдиите, защото те са независими. Да, г-да от ЕАС, те са независими, вкл. и от собствената си съвест и затова за укриване на 16 млн лв данъци осъждат виновното лице ... на 3 години условно. Ама за това ЕАС не е уведомена.

27

зона 51

преди 13 години

Докато има планета Земя и земляни, ще е да си 8 майката от ***...

26

Швейк

преди 13 години

опа-а нещо различно се чува като мнение от къде оон-ето,за разлика от европата и ю-ес-ето. кпй праф и кой криф... абе я да му шатна една бира:)

25

Анонимен

преди 13 години

Братя. Братя, дойде време да се правят тайни революционни комитети както едно време възрожденците са ги правели. Власта е в ръцете на крадците, убийците, шарлатаните, педофилите и престъпниците. Полиция, прокуратура, съд, армия работят за тях и в техен интерес. Че то сега по трудно ще е отколкото когато Левски и другите велики Българи са се криели и правели комитети...

24

Анонимен

преди 13 години

Аве балъци, още ли нерабрахте че прокуратурата и съда работят заедно за тяхното общо благо веее. Ми то може ли едно семейство мъжът прокурор, жената съдия и да не са комбина вееее. Или пък дъщерята адвокат, чичото съдия....Вариации боллл..Има само едно единствено решение и то е : Бой до посиневане....може и бесило.

23

Анонимен

преди 13 години

каква държава и каква конституция - в таа държава всичко е проституция. Изходът е само един - на оръжие и да изтрепем тези мутри. Може да е малко крайно, но аз вече не виждам друг начин- те крадоха, крадат и пак ще крадат!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Идват разни тъпани в България и всички плюят какви сме Защо не погледнеш САЩ бе блондинката Ако тяхната *** може да се нарече правораздаване ,то България е направо рай Аман от западни ***.

21

123

преди 13 години

Този тест може спрямо моментното състояние да изчисли вероятно колко живот ни остава,но факторите са редица...Доста наивен трябва да си за да си го закупиш.

20

Анонимен

преди 13 години

21 - *** та казва, че МВР е пробито:)))

19

До: Киро

преди 13 години

Киро, преди да изказваш мнение прочети това, което е цитирано в материала. Можеш да четеш, нали? Защото да пишеш обевидно не можеш:)

18

Киро

преди 13 години

аре сектир бе,всеки идва в България и започва да ни обяснява колко сме простина всеки у нас му е ясно,че съдебната система е пробитане е необходимо някой да ни го казва от чужбина

17

Анонимен

преди 13 години

В прокоратурата, както и в МВР работят единствено и само НАШИ МОМЧЕТА (като изключим рядки случаи като категория Д и 10 на 1000 в - Е) Категория Г - офицери, са единствено и само децата на бивши или настоящи служители в системата. Невероятна шуробаджанащина. Какво да искаме от тия хора, ТЕ СА НЕУКИ !!!

16

Анонимен

преди 13 години

Аууу! Заберязали забавяния в полицията и прокурататурата! Цвъцко ме и ли каза, че нашите са милиция:)

15

бат ванко

преди 13 години

Поредния чиновник, който идва тука и дава акъл на килограм. Толкова много щото никой не и го иска. По соцвреме следствие, съд и прокуратура пак бяха със съвсем сходна структура и начин на управление, а работеше! Партията спасяваше, нейните хора, както и сега, но когото държавата пуснеше на прокуратурата и съда все едно влизаше в месомелачка! Не е проблема заедно ли са или поотделно. Мястото и на трите е в съдебната власт! Другаде е проблема, и всички знаят къде!

14

123

преди 13 години

mamka im pravisti kasi4ki mrysni

13

Анонимен

преди 13 години

Как може да говори тъка за Цвъка и за неговия идол ББ?Каква комунистка-европейка.

12

Анонимен

преди 13 години

Цецо вденага да я арестува тази с акция "Неблагонадеждната":)

11

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е лъжата! Можеш да лъжеш хората 1,5-2 години, но след това.........абе разбира се:)

10

Сион

преди 13 години

Де ги сега герберастите дето ми говорят Европа и света как били във възторг от Тиква и компания..Ето какво мисли света за вас , *** неграмотници скапани!