33

Азъ

преди 13 години

От ГЕРБ веднага за направят акция за изясняване ЗАЩО са се върнали тук!

32

зевзек

преди 13 години

Приятел, мен също. Където и да ида, не мога да стана шеф, ще трябва да си отворя своя фирма. Теб те гледат като втора ръка, а мен като трета ръка. Така,че не се коси! А и предприемачите гледат който им хареса, а не какъв си - опит. Ако търсят точно определен човек, наемат те, ако ли не, не те наемат .Аз съм търсил доста пъти работа и съм минал по тия перипетии. И вярвай ми, няма критерий за религия, а за умение, лична преценка на работодателя и ако не ми хурасеш не те взема. Така си е.

31

Хектор

преди 13 години

540 000 българи пътували в чужбина от началото на 2011------------ама през терминал 2....

30

зевзек за 33

преди 13 години

И до кога ще се карате за щуротии? Кой твърди че българите сме мразели турците? Аз лично мразя злодеите-ислямисти, а не всеки човек? А и президента ни според слуховете е българомохамеданин (***) - тука в сайта научих? А и Обама? Това показва че са на уважение и мохамеданите? Тогава какви ги плещите, че сме мразели мюсюлманите? Да, някои са злодеи и трябва да се мразят, но има всякакви хора! Така, че ние официално сме си слуги на властта, без да делим. Няма причина да се ядете заради тези неща.

29

зевзек

преди 13 години

Това показва, че нашите курорти са с паднало реноме сред населението, щом драсват навън? Явно трябва реконструкции на хотелиерството и нови методики на привличане на клиентите? Аз си харесвам тукашните курорти, но не и всички цени.

28

Олеее до 33

преди 13 години

Мойто деде, аз 20 г. не съм гласувал за никой, камо ли за атака. И не чакам да ме спасява никой. И още нещо - познавам и турци и помаци и поне за тия дето познавам нищо лощо не мога да кажа, нито ги мразя. Ама има едни дето ни с акъла си мислят ни добро мислят. Е тях няма как да ги обичам.

27

Хитлер

преди 13 години

Липсвам ви вече май?

26

Олеее до 31

преди 13 години

Общото е че и сега си толкова *** колкото тогава! И заради неговата простотия цели общини се дерибействат от нагли турци! И в крайна сметка го отнасяме ние! Ей туй е общото - че след 6 века не им узряха кратуните!

25

Олеее до 30

преди 13 години

Стой си там - пий си кафенцето, слушай си маанетата и чалгичката. Баш ще се впишеш в пейзажа.

24

Анонимен

преди 13 години

Е верно *** народ ***. Какво общо имат сегашния "***"(селяни, занаятчии....) български турчин с Османската Империя и техните амбиции за света. Всяка държава се опитва да привлече емигранти и да ги интегрира, а ние си гоним интегрираните. Без хора няма държава, а тука слес 50 години няма да има вече хора.

23

burgazliikata

преди 13 години

Sno6ti se varnah ot ISTANBUL.Tursko kafe , pokrai '' bosfora ''4UDESNO E !

22

Олеее до 27

преди 13 години

Ами прав си - безмислено е. Ама що продължавате не знам. Ти знаеш ли що се напъват да ни правят турски щат ?

21

chach

преди 13 години

poopravete si darjavata che da se vra6tame nagotovo.

20

Олеее до 24

преди 13 години

Е на съм на 500 :)Ти на колко си ?

19

хахаха

преди 13 години

Мюсюлманин я се поразходи в испания и им кажи братя Мароканци от пиринейския? Или на белгийците им кажи братята шваби на Адолф. Айде пробвай и ела тогава да разправяш кой кво мразел на Балканите :D :D :D :D

18

Олеее до 22

преди 13 години

Хахаха - и ти да си бил под робство 500 г. и ти ще мразиш! Заради вас ме назад с 5 века.

17

Анонимен

преди 13 години

Да ви кажа че когато излязох от България преди 10 години също пътувах с цел екскурзия.Не зная как стоят нещата сега ,но явно много зле след като отново се използва този израз за да избягаш от немотията.

16

:)

преди 13 години

Хората които се развиват и работят така както трябва патуат....Стига с това чакане -работете и ще имате пари.Мина вече този строи на взимане на заплати без работим конкурентно способно.Биснесът почна да мисли ида ще останат само добрите .Така както трябва да бъде -стига с тозигубещ биснес на поставени лица и мутри.Труден преход

15

Олеее до 15

преди 13 години

Май не те искат нещо в турцията а ? :) кофти си е там да живееш нали ? не ви зачитат за хора за туй се прибрахте.

14

Анонимен

преди 13 години

А някой от тях върнал ли се е?...