19

намръщен

преди 13 години

Глупости дрънкаш, Прогнозата

18

Лисицата/БСП/

преди 13 години

Гроздето/изборите ги губим/ е кисело!

17

Неизбирател

преди 13 години

Много важно,аз вече се уморих да гласувам за поредните ***!Този път ще пропусна,благодаря!!!

16

Гражданин

преди 13 години

С напредване на възрастта едни хора започват да помъдряват, други да оглупяват, трети - много да говорят с повод и без повод. Струва ми се,че Корнезов е от третата група. Професоре, припомнете си една мисъл, използавана и от експремиера-цар, окрал горите на България: Умният е господар на думите си. А за неизкушения в политиката не е лошо да си припомни, че КС е свърталището на червените кхмери и царедворците.

15

Анонимен

преди 13 години

Този мазен *** е автор и съавтор на половината ялови закони писани в полза на престъпниците.

14

БКП

преди 13 години

ГОСПОДА ПРЕДИ 4-ТИРИ МЕСЕЦА НИ ПРЕБРОИХА 7,3 МИЛИОНА УЖ,НО ПО ДАННИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО РЕГИСТРИРАЩО ВСЯКО РАЖДАНЕ И СМЪРТ,БЪЛГАРИТЕ СМЕ 6,8 МИЛИОНА.А СЕГА ПОЗНАИТЕ ОТ ТОЯ ЦИРК С "ПРЕБРОЯВАНЕТО" КАК НИ ИЗКАРАХА С 500 ХИЛЯДИ ПОВЕЧЕ И ТЕЯ ПОЛОВИН МИЛИОН КЪМ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СЕ ПРЕБАВЯТ.КОИ Е ШЕВ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ,ЦЕЦКО ПЛЕШИВИЯ ПОД КОЕ КОМАНДВАНЕ СА ПАТРУЛКИТЕ ПРЕВОЗВАЩИ БЮЛЕТИНИТЕ ПАК НА ЦЕЦКО,НО СМЕТКИТЕ ИМ СА КРИВИ,ЗАБРАВЯТ НАРОДА КОИТО НЕЩЕ ТЪРПИ НОВО ТУРСКО РОБСТВО.

13

Анонимен

преди 13 години

НОВИЯ ПРОЕКТ НА ДС: ДПС+ГЕРБ+АТАКА = БКП(БСП)ДС

12

Анонимен

преди 13 години

За тази новопоявила се тройна коалиция с агентите САВА,СОТИР и БУДА - никога и НИКОЙ няма да гласува@

11

Неразбиращ от избори

преди 13 години

Интересно, кой по-добре разбира изборното законодателство?Корнезов, бил в кухнята на законодателството ни толкова години, или Фидосова, бивша възпитаничка на правния факултет в Монтана, бивша юристконсултка на общината, и настоящ нотариус, със 10-тина помощник нотариуси, които и вършеха работата?

10

кало

преди 13 години

Таман реша да не гласувам за ГЕРБ, и хоп - Корнезов, Корнелия,Мая или САМИЯТ СТАНИШЕВ се появяват и почват да плещят, да се възмущават... и веднага решавам да гласувам за ГЕРБ. Тия сладури само като се появят и укрепват вярата ми в правителството.

9

Анонимен

преди 13 години

Изборите наесен са под въпрос за БСП, смята Корнезов

8

norm

преди 13 години

Комунистите не могат да се примирят с мисълта,че вече има постоянно действащи изборни правила,а не конюнктурни,писани от тях в последния момент.А това плямпало горе нека ни обясни,къде в конституцията има залегнал срок за уседналост,аз търсих,но не намерих.А цяла Европа знае,че Венецианската комисия издава препоръки,не закони,които да променят конституции.По тази причина в някои европейски държави,които са много по-демократични от нас,съществуват срокове за уседналост дори 5 години.

7

Анонимен

преди 13 години

пък някой ще гласува ли за ГЕРБ .Поне аз ще пусна за някоя друга партия ама не и за ГЕРБ

6

Азъ

преди 13 години

Къв закон!Те ДПС от години са етническа партия,*** не ги заличават,па ся за изборния закон ке се кахърим!

5

Прогнозата!

преди 13 години

Ясно е, че ГЕРБ нямат интерес от произвеждането на избори! Наясно са че ще ги загубят и че ще последват предсрочни парламентарни!Единственият им шанс да останат във властта е да няма Избори!

4

Анонимен

преди 13 години

Враг на Народа.

3

Анонимен

преди 13 години

Много ги е страх от Бойко бе ...много.

2

Анонимен

преди 13 години

Ей на това се вика комунист.Браво Курнезув.

1

Анонимен

преди 13 години

Той тоз,от нашто село бе.