66

Анонимен

преди 13 години

А бе ей смахнатия,захванал си се да убеждаваш хората в нещо дето само Б.Б и НСИ го могат.Заключение -Пий си хапчетата редовно или *** на психиатър да ти изпише други,щом тези не действат.Не си губи времето да убеждаваш хората че Българина е богат.

65

Заключение

преди 13 години

щом имат пари за тото, цигари, мачове, сеири, разваляне на магии и други простотиизначи не сме бедни, и значи БВП расте

64

Анонимен

преди 13 години

аз от проценти нищо не разбирам, но съдейки по огромния брой затлъстели в България, навалицата от преяли в Пирогов, и бройката автомобили по улицитеси правя извода, че народа изобщо не е беден, както се опитват да ни убедят някои политицикато гледам пълните МОЛ-ове и хората с натоварени до горе количкихич не ми мязат на бедни и гладни

63

грух

преди 13 години

А кой ви каза, че намалената база не е правилната. Съдейки по коментарите и оплакванията, явно ръстът през последното тримесечие на 2010 е бил завишен. Да не говорим, че с проценти така не се смята. Казано по-просто 4% от X не са равни на 4% от Y и да има спад той не е 0,8% ;)

62

Анонимен

преди 13 години

Питам, след коалицията БСП,НДСВ,ДПС,какво се е променило?!Корупция, дори в по-големи размери(според чужди дипломати)България, най-тъжното място за живене(според чужди дипломати)Мутрите във власта(според чужди дипломати)Най-бедната държава в Европа, не в ЕС(според междунар.статистика),може би Молдова да е след нас...Най-бързо намаляващото и застаряващо население в света !Увеличена престъпност и самоубииства !Увеличена емиграция...Какво още искате...в момента управляват по-тъпите комунисти

61

Макс

преди 13 години

След последните скандали около НСИ, Б.Б. "застана зад" председателя на НСИ и го спаси от оставка, сега няколко месеца по-късно стана ясно, поради какви причини го е направил.

60

Анонимен

преди 13 години

до 61: пък аз няма да забравя как кашкавала до миналата година беше 6.00 лв, а сега е над 16.00 лв.

59

Томов

преди 13 години

Нищо чудно, няма да забравя по време на тройната коалиция и безумно високата инфлация, как по статистически данни беше изключително ниска.

58

Спуки

преди 13 години

достатъчно е да погледна абитюрентите с рокли за 1000 лева, обувки за 500, луксозни лимузинии и златни синджири на шиитеза да ми стане ясно колко е "беден" народахахаххаааааа

57

Анонимен

преди 13 години

Добрутро. Също така слъгаха и за населението. Много повече са избягали от Мангалия, отколкото тия признават.Да не говорим за "мита за пренаселването на София". Това беше една голяма гавра със столичани!

56

Анонимен

преди 13 години

Вестни Стандарт 13Май2011"Икономиката тръгна нагоре Ръст от 2.5 на БВП за година"Само отбележете Кой на Кой служи.На Бай *** миризливото вестниче какви ги пише.Бай *** така се одупил че *** му пуши като на 30 годишен Варбургауспуха.

55

До Наблюдател

преди 13 години

А правиш ли сметка колко местности в България са се обезлюдили за да търсят препитание хората в градовете.От тази гледна точка нормално е да се увеличат колите пред блока ти,но това е най-тъпия довод за икономически растеж,който съм чувал.

54

Анонимен

преди 13 години

2.5% или 0.9% какво значение има! Важното е, че от ден на ден все повече се подобряваме благодарение на неспирната борба на г-н Борисов и г-н Дянков!А това, че някакъв *** чопли всяка цифра около десетичната запетая може само да ни радва - значи не е зает да краде!

53

Наблюдател

преди 13 години

аз такива сметки с 0.006% не правя, просто наблюдавам реалносттапреди 20 години пред нашия блок имаше 5 автомобила - сега има 50преди улиците бяха празни - сега задръстване навсякъдепреди имах само 2-*** познати ходили в чужбина, сега всеки е ходилпреди нямаше никой климатик в блока - сега всеки имаизвод: сега хората са много по-богати от преди

52

насо

преди 13 години

Ама много ми е драго, че прецаках Боко и останалите некадърни, мързеливи "ръководители" на народа... и вече нито лев от моя труд не отива за мързеливите шкембета в БГ.Малко са мислещите хора в БГ вече и поздравявам автора за статията, както и за предишната му (за ръста за 2010...).Просто народа е *** и нищо не прави. От време на време се появява някой платен писач, ама колкото да изостри коментарите на хората... иначе българина е наблюдател на собствената си съдба.Аз обаче прецаках Боко и нег

51

do !

преди 13 години

pravi kvoto si iskash as jiveq dobre i ne mislq da sta4kuvam are dovijdane

50

БМ-13

преди 13 години

Здравейте циркаджии :)

49

!

преди 13 години

*** народ = манипулиран народ. Ще си правят с нас каквото си поискат и народа пак нищо няма да направи по въпроса.

48

Анонимен

преди 13 години

На мене данни от НСИ не ми трябват,зомбитата гледат БТВ новините и викат ура на това че и влиза ......>Аз гледам през прозореца и виждам как Българи се ровят по кофите всеки ден.Сутринта така ми стана жал за един дядо,че ви казвам идеше ми да се просълзя.Едвам ходи толкоз възрастен порови,порови извади коричка хляб и си я прибра в чантата продължавайки към следващата.Всеки ден гледам как се увеличават тия хора,през пет минути шегувах се първоначално че са по редовни от градския транспорт,но е тъ

47

Анонимен

преди 13 години

тия статистически агенции служат на власта,лъжат за популярноста на партии и личности,лъжат за етническата карта на България ...ще вземе да се позамисли по сериозно българина ако разбере че гледа 2 милиона *** нали ,вместо лансираните 800 000 !!!