29

Анонимен

преди 13 години

Това, че номер 11 получава подкрепа, означава, че все повече хора се информират правилно, а не от това, което им налеят платените медии.

28

jasemi

преди 13 години

Всички тези неща могат да се случат на която и да е друга дата!Петък е радвайте се ще си отпочинем 2 дни!

27

До 27

преди 13 години

Ами ако не си спал по дискотеките, щеше да се сетиш, че т.нар. chem-trails се появиха откакто влязохме в НАТО. Това, че тази информация ти нарушава зоната на комфорт, не значи, че не е вярна.

26

StereoTip

преди 13 години

до 25: абе брато живей си живота не се занимавай с глупости, на кой му пука за лидера на земните илюминати Пиндар, *** болните мозъци сте честно, познавам един като тебе фанатик, дето вика, че облаците над София не били облаци и а отровен газ умишлено пускан от американски самолети, кво ви е на вас бе???

25

StereoTip

преди 13 години

доста пошло :)

24

Анонимен

преди 13 години

Лидерът на земните илюминати се е казвал Пиндар (Pindar). Пиндар е член на една от 13-те управляващи илюминатски фамилии и винаги е от мъжки пол.Пирамидата с рептилското око, която е на едно доларовата американска банкнота, е символ на тази структура за контрол. Окото е връхната точка на пирамидата. Това обяснява защо Великата Пирамида в Египет е била покрита с чисто злато. Пиндар символизира златния връх на пирамидата. Следващият пласт, или око на пирамидата, изобразява 13-те управляващи фамилии. Те са, както следва: Ротшилд (Бауер или Бауър) - Пиндар Брус Кавендиш (Кенеди) Де Медичи Хановер Хапсбург Круп Плантагенет Рокфелер Романов Синклер (Сейнт Клеър) Варбург (дел Банко) Уиндзор (Сакс-Кобург-Гота)На всяка една от 13-те фамилии е дадена част от Земята и/или извършване на индивидуални функции на Земята. Тези специфични назначения включват световните финанси, военните технологии и развитие, контрола върху съзнанието, религиите и медиите.Всяка една от 13-те управляващи фамилии има и Съвет на 13-те. Числото 13 има велико значение за тях. Те знаят, че има 12 вида честоти, преминаващи през 10-те вида Христово Съзнание. Целокупността на тези 12 честоти е равна на 13-тата енергия. Това било разглеждано като най-мощното знание.Те знаят и че всъщност има 13 зодиакални знака, не общо познатите ни 12. От векове пазят тайната за 13-та зодия скрита, защото тя е знакът на Дракона. Те пазят в тайна характерните черти и особености на този знак, за да не навеждат на мисълта за рептилски мисловен модел.

23

Анонимен

преди 13 години

И повечето самолети нямат 13 ред.Макар, че съм се возил на 13 ред в самолет.

22

АЛА БАЛА

преди 13 години

Нарочили са датата петък 13 число и върху нея се прави някаква черна статистика.Хайде да речем 18 неделя,че е лоша дата.Сигурно пак ще излизат лоши неща.Ами това е като да се удариш на наранено място.На човек му се струва,че все там се удря,защото го боли.Ако е ндраво място няма да му обърне внимание!

21

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

NAI MI VARVI V TAKAV DEN...DA SRESCHTNA POGREBENIE....

20

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

N.19 BAY H.....=alles gutttte zum geburtstag:::Pujilavam ti fsi4ko nay-4odesno i zdrave.pridi fvsit4ko.)))Heads Up+planini i moredta ut LIUBOV.

19

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

Ni bih tvadiala t4i Pteg-13 e losh den za Meni.Na 13,petak,1997 As,mi beshi 1via o4eben den f OXFORDskia Onivirsited.Na 13.petak sa razveduh /kato biah umajena vaf KIPAR)..Na 13,petak putpisah dodovur za pukubko-prodajba na Zamakad mi(1431g) f BORGUNDIA) na 13,no 4etvartag-sa rudi princeskata mi JACKLIN-IMELDA-EVITA,pridi 5 godini)NI BADETI 4IRNUGLEDI-na 13,petak I AM IN THE MOOD FOR LOVE...

18

Бай Хой

преди 13 години

Аз пък днес имам рожден ден. Наздраве на всички! Ставам на 40 и........ буквата ми е 13-та в азбуката, в уч-ще бях 13 и през далечната 196.... г. 13.05. май пак е било петък. Както и да е - обичам си датата, дори имах и черно коте, но умря преди години от старост. А суеверието за петък 13-ти идва от Вартоломеевата нощ. Който не знае какво е да пита гугъл.

17

bulgarialand

преди 13 години

bulgarialand.blog.bg/***/2011/05/13/petyk-trinadeseti-e-govorish-amp-sueverieto-quot-petyk-13-qu.746454

16

наблюдател

преди 13 години

До 11: Това е най-страшната новина която научих на петък 13-и. Наистина. Ужасно. за първи път срещам този цитат, добре че информирахте.

15

аз

преди 13 години

На мен много често ми е вървяло по мед и масло на петък, 13-и ...Но все пак да не дърпаме дявола за опашката ..

14

бла

преди 13 години

хахаха 13-ти Ти си с лош късмет !!!

13

Анонимен

преди 13 години

Махнахте новината с Поли Генова, за да ни кажете че е петък 13и? Ах, каква новинарска проницателност. Без вас нямаше да забележим. Сигурни ли сте, че сайта се води медия?

12

Анонимен

преди 13 години

Ако имате 13 бемки, нарисувайте си 14-та!

11

Анонимен

преди 13 години

Навремето алън фостър дълес заяви: "Ние ще хвърлим всичкото злато на сащ, цялата сила на сащ, за измамване и оглупяване на хората от социлистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви, в които тези хора да повярват. Как? ще намерим единомишленици в тези страни и русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата и изкуството, ще поощряваме автори, които втълпяват на човека култ към секса, насилието, садизма, предателството, т.е. безправността. Нужни са писания, осмиващи честността и почтенността, като ненужни архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх между хората, безсрамието, доносничеството и още много други пороци, заложени в човека, трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта, лишаване от чувство на чест у нея. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще осъществим под девиза - " защита правата на човека и гражднските му свободи!"

10

Анонимен

преди 13 години

На мен пък ми е любимият ден ;)Най-обичам, когато нова година се падне на петък 13-ти. Върви ми цяла година след това :-)