144

Този ,

преди 13 години

така наречен министър, е толкова лъжлив и крадлив ....! бедна Ви е фантазията ....

143

Анонимен

преди 13 години

БРАВО.............и без коментар.

142

Акъл на Буци

преди 13 години

135... евала, голяма мисъл... бате комунистче

141

Й.Кондов

преди 13 години

Производителите на 200 % печалба се мръщят. Качеството ниско, разходите им за заплати ниски, сто на сто и данъци крият, цените им обаче немски. Тия монополисти поне на работниците си да плащаха човешки. Лелката, която опакова кренвиршите я взима 400-500 лв. на месец, я не. За кражбата от труда на хората най-много ме е яд!

140

Анонимен

преди 13 години

Ако господ е искал да сме вегатарианци защо е направил животинките толкова вкусни?

139

УЛТРА ВЕГАН

преди 13 години

Най-добре всички хора по земята да станат вегетарианци. Пълен бойкот на месната промишленост, която е машина за убийства на невинни животни с цел хората после да утоляват своето чревоугодничество. Време е за тотален бойкот на кървавата експлоататорска капиталистическа система. Животните са наши приятели, а ние не трябва да ядем своите приятели. Пълна свобода за всички живи същества!

138

Анонимен

преди 13 години

г-н Найденов откри топлата вода хахахахахаха, до сега, какво е правил, май си е държал ... "близнаците"

137

Groth

преди 13 години

Черен списък на неспазващи нормите! Абе аланкоолу не трябва ли наказания, за неспазващите, не списъци! Боли ги тех, че били в некъв списък! Къде са санкиите, къде са гаранциите, че втори път няма да повторят!?!??

136

Анонимен

преди 13 години

135 - Не критикувай нас, ***, защото хората може да не разберат разликата:)

135

Анонимен

преди 13 години

Те хубаво го създават тоя черен списък, но да го сложат на някое достъпно място (примерно на сайта на министерството).А не като телевизиите - направят разследване, закарат сума ти продукти в лаборатория (пр. кисело мляко), направят една камара изследвания и накрая обявяват само резултатите, без да кажат кои марки НИ ЛЪЖАТ! И кой има файда от това нещо???????? Аз като потребител и зрител каква информация получавам????????Публичен линч под всякакви форми за такива фирми и производители!!!

134

Анонимен

преди 13 години

Найденов безспорно предприема правилните мерки, но това гаранция ли е, че те ще се спазват? Ако един мошеник, търгуващ с храни но и приятел на ББ е засегнат, но с едно телефонно обаждане ББ скръцва със зъби на проверяващия да си затвори очите, тогава какво? Какви доказателства имаме, че всички ще са третирани равно пред закона? Ми нямаме...

133

Анонимен

преди 13 години

Абе, Боко, нали дойде на власт именно с репликата, че ДПС е преяла с власт и трябва да стои в опозиция! Защо не е в опозиция, питаме, защо кадрите на ДПС са си по местата и си правят каквото си искат?! Че даже и министър от ДПС си имаш, небезизвестния Миро Мършата, ей го горе на снимката.....

132

Анонимен

преди 13 години

Че, от ГЕРБ са *** е неоспорим факт. Че, повечето от вас не се различават по умствени възможности - също е факт. Хванали са, че търговците НИ ЛЪЖАТ И КРАДАТ, оповестили са го и искат да го променят - факт. Какво търсите по вола теле, монополи и какви ли не глупости още. Още един път повтарям - ГЕРБ СА ***, НО В СЛУЧАЯ ЕВАЛА !!!!!!!!! Няма угодия за вас !

131

Анонимен

преди 13 години

доволен съм за моя избор заГЕРБ !

130

до всички ЗОМБИТА

преди 13 години

Всичко е ПИАР и пясък в очите в услуга на МОНОПОЛА и в ущърб на Българина.Само да не ревете после,че ядете най-негодната и скъпа храна в Европа.Направо ви се чудя хора как ви е..т ,а вие викате ура.

129

Анонимен

преди 13 години

Мирооо, Миро! Може да имаш добри намерения, не знам, но като гледам кака назначавате по партийна линия проверяващи си мисля, че не сте чистоплътни:)

128

Анонимен

преди 13 години

ДО КРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА ВЕЧЕ ЩЕ СМЕ ПО-ДОБРЕ

127

ив 05

преди 13 години

Найденов да си купи замразени пилешки крила от фирма Витекс произведено отбулкомерсООД София не 50% евода а повече и от 70% ако не вярвате опитайте

126

анонимен

преди 13 години

Айде най сетне да идват комунистите и разни Станишевчета Петковчета и др.,че да ни оправят по добре .От моабети само се дървиме и нищо не усещаме ,айде идвайте другари че не издържаме вече .....хи хи хи

125

Анонимен

преди 13 години

Стандарт *** - ако си фен на БСП, влизаш в стандарта !Как не помните какво беше по времето на Виденов и Тройната коалиция.Заменки за стотици милиони, отвличания.ДА СЕГА Е ТРУДНО ЗАЩОТО ИМА СВЕТОВНА КРИЗА ( СТАНИШЕВ ИЗЛЪГА, ЧЕ ЩЯЛА ДА НИ ПОДМИНЕ). ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ВЛЕЗНАХМЕ В КРИЗАТА, И ПОСЛЕДНИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ. ЗАРАДИ НЕЯ НЯМА РАБОТА !!! НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ СА ЗАРАДИ НАС. КОГАТО БОЙКОТИРАМЕ ЗАПЛАТИТЕ И НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ - ТОГАВА, "КАПИТАЛИСТА-КОМУНИСТ" ЩЕ ГИ ПОВИШИ !!