68

Анонимен

преди 13 години

Що не обсъждат и Wi-Fi router-ите?!

67

Стефка

преди 13 години

Айде дано на есен да видим,кой е най-вреден.Само дано и този път да не бъдем тъпо стадо и да се върнем отново към мишката Станишев.

66

Зъл Ваньо

преди 13 години

Печката си е моя, а антената обслужва далаверата на друг. Да не се правят на светци, защото ще се кача до антената с една луминисцентна лампа и ако свтне, човек убивам!

65

Анонимен

преди 13 години

Abe tuka komentarite sa kato otgovorite na blondinka za adronnia kolaider na CERN.Amchi znam kvo e, ama i Upasno i po-dobre nje

64

do: EDNA

преди 13 години

a puk az rabotia ot 8 godini s okolo 120 kolegi v sgradata, tochno pod 1 takava + radio releina stancia otgore, a ot 2 godini v sgradata ima indoor gsm instalacia i da chukna na durvo vsichki sa ok, daite da ne psihirame vsichki,a?

63

Анонимен

преди 13 години

e koi she podkupva taia "licepiriatna" i "ne-komprometirana" figura?

62

Анонимен

преди 13 години

БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака и РЗС са комунистически ***

61

Choco

преди 13 години

GSM клетките са по-вредни защото блъскат лъчи 24/7. За съжаление същото важи и за безжичните рутери. Надали някой от нас седи около микровълноата повече от 5 мин на ден. Вече въпросът е какви последици имат тези лъчи и дали GSM операторите не излъчват над допустимите мощности. Мен честно казано повече ме бърка това че операторите кичат антените по най-грозния и лесен за тях начин без да се съобразяват с никакви норми и естетика. В кой европейски град сте виждали такава *** по покривите ?

60

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са по вредни от GSM антените!Пълна некомпетентност!

59

някой

преди 13 години

Луди хора!Микровълновите печки излъчват нейонизираща радиация, следователно няма опасност от никакъв рак! Да не говорим че излъчването е вътре в печката, а навън ако изобщо се пропуска нещо да излезе то е най-много на 5 сантиметра около печката и то също е много под безопасните нива за човека! Освен ако някой не се залепи нарочно за печката - и в този случай ще бъде облъчен най-много за минута две което пак е безопасно.Тоест - дори нарочно да искаш да се облъчиш нарочно не можеш!

58

Bo

преди 13 години

Тая *** е зела подкуп и за тия пари ще ви каже че похапването на живак например е особено полезно.Вие тука некви антени споменавате.Те не са вредни съвсем не.Може да имате високо кръвно разни ми ти там тумори на мозъка, различни проблеми със ендокринната система НО по-важното е че някой си е зел подкупа.В цяла Европа антените са вредни само тук са полезни!И ние сме виновни.Ползваме услугите на тези *** които слагат излъчвателите си навсякъде за да ни убиват по-качествено а ние кешим.

57

дОПЪЛНЕНИЕ

преди 13 години

В ЕС е 400mW/m^2.

56

хахахаха

преди 13 години

Анонимеееен, анонимен! Печките за дърва оказват влияние само на пъновете, като теб. Но нищо ти не си виновен, искаш и ти да нацвъкаш "+ чета", като обидиш журналистите, по накакъв начин. Затова ще си седим на тоя хал, дами и господа, докато има завист и злоба във вас, ще ви е гадно! Не можа ли да кажеш поне едно: "Интересна статия - благодаря за информацията" (полезна / неполезна) информация си е. Айде злобари плюйте след мен. А аз ще ви се смея. ХА-ха-ха

55

лъчезар иванов

преди 13 години

Аз съм влязъл в парламента за аванти и далавери,не ми пука кой какво го облъчва. Аз говоря с ''верту'' , а вие с старите нокии...ха ха ха......

54

До Некомпетентен

преди 13 години

Всеки телефон си има степени на излъчване които се характеризират с различна мощност. Колкото повече се отделечаваш от станцията толкова мощността на се увеличава. Стандарта за GSM дефинира максимална мощност от 2W при 900 MHz и 1 W при 1800Mhz, което е съответно 30dBm и 33dBm. Да не говорим че телефона не предава постоянно, а през 1/8 * 4,615ms, което рефлектира върху средната отделена мощност. Ако не се лъжа според КРС максималната мощност е 20 mW/м^2 .

53

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

NAI BEZVREDNITE VALNI....SA NA ZLATNI PQSACI....

52

edna

преди 13 години

На чужд гръб и 100 тояги са малко.Депутатите да седнат да работят или живеят срещу такива антени и след 5 години да ги питам дали няма да усетят колко са вредни.Аз работя 7 години под такава антена и имам невероятнипроблеми със здравето -хормонални,виско кръвно и даже проблеми с лимфните жлези.Отровата е сред нас и ние го търпим това дето сме все едно след бомбата в Хирошима и сме облъчени за цял живот-ние и децата ни!!!

51

Анонимен

преди 13 години

Баси заглавието, помислих си, че става въпрос за печките на дърва :D журналягииии

50

Анонимен

преди 13 години

Сините се убиха да предлагат важни неща за гражданите ама гербера си знае неговото, заради което наесен ще бъде наказан с издърпване на ушите.

49

До 36

преди 13 години

А кво е ? Тарикат