96

Анонимен

преди 13 години

В неделя ще гледате по телевизора как ББ открива магистрала и ще ви сърбят червените ***. Кеф :)

95

Анонимен

преди 13 години

не карам голф, не съм от перник, не живея в княжево, а в момента работя в другия край на България (по морето). Тук се пълни все повече и повече с туристи, вярно предимно румънци, руснаци, украинци, немци и датчани. няма магистрала, няма и двоен път. дали магистрала люлин ще донесе повече ползи и приходи от туризъм, земеделие, търговия или каквото и да е отколкото един човешки път по морето? осъзнавам,че летния сезон е 5 месеца(от софия съм, просто сега гледам с други очи), но кое е по - важно?

94

Анонимен

преди 13 години

Кметът на Перник- Росица Янакиева отказа да подпише акт 16,заради това,че турците не са ремонтирали пътя през Бучино,който използваха като строителен.Не са ремонтирани и улиците в Г.Бучино.

93

noname

преди 13 години

Каква добра новина. 20 км. магистрала, (започната от предипното правителство) е завършена. Какво феноменално строителство! Какви уникални архитектурни решемия! Какво изпълнение! Има ли някой който да не е във възторг от правителството и лично от др. ББ?

92

no name

преди 13 години

ei, amam ot razbirachi :D koito 6te da q stroi i da q e postroil. horata imat nujda ot neq. za svedenie samo shte ti kaja, che znam kolko i za kolko vreme kakvo e postroeno, po prostat prichina, che vseki den sam minaval ot tam. vseki pat nqma statut za pat predi da go priemat za takav. tova se otnasq i za opita za ulica pred nezakonnite vi garaji, primerno. pogledni sashto i za kolko tochno godini e prokopan lamansha ;) aman ot chuli-nedochuli vseznaikovci.

91

МОШЕНИК

преди 13 години

ПОКРАЙ МАГИСРАЛАТА ТОЯ АЙДУК СИ ПОСТРОИ И ВИЛА И ТО НЕЗАКОННА НА МОРЕТО. МИ ТО НЯМА НА КОГО ДА ПРИЛИЧА. ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ БОКО -МУТРАТА. ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО И СИ НАМЕРИЛО ПОХЛУПАК. КАТО НЯМА АКТ 16 КАКВИ ЛЕНТИ ЩЕ РЕЖЕ ОНЯ ПРОСТАКА ОТ БАНКЯ- КОМУНИСТА -МУТРА. ДАЙТЕ ДА ГО СНИМАТ И ДА ГО ДАВАТ ТО МЕДИИТЕ , ТЕЧЕ КАМПАНИЯ ЗА ИЗБОРИ. ПРОСТИ МИЛИЦИОНЕРИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ХОРАТА НЕ ВИ ИСКАТ И С КЕБАПЧЕТА И БЕЗ БИРА. НЕ ВИ ЩЕМ 136-ТЕ ЛЕВА ИСКАМЕ ДА ВИ ВИДИМ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ С ЧУЧЕЛОТО БОКО

90

АЗ

преди 13 години

ИСТИНАТА И НА ВАС НЕ ВИ ХАРЕСВА

89

pi4a

преди 13 години

Спокойно де, те всички първите 2 години се справят прекрасно с еврофондовете и не защото са мног окадърни, а защото тези които им ги дават се надат. Справка фондът на кучкаря от земеделието, винаги първи сигнал. Спокойно - ще открие Боката магистралата, която асфалтира и маркира успешно. Без илюзии само, 2/3 от нея е построена и финансирана от предишното крадливо правителство. Най-лошото е че за скоростната отсечка (няма статут на магистрала) са изгубени 4 години, а за прокопаването на ламаша -3

88

Марк

преди 13 години

Ако , не дай Боже, Китай стане пъва свръх сила/което не е толкова невероятно/, и ако реши да си разшири "жизненото пространство" , нищо чудно един ден Китайската червена армия да пристигне на Добруджанската ни граница!Как ли ще погледнат китайските комунисти на българските си "другари" -червени капиталисти!Дали веднаги ще ги наредят на стадиона и ще ги разстрелят или ще ги пратят в някой трудов лагер в Китайска Монголоя?!?!?

87

до 66 келеш

преди 13 години

Хайде припомни си кога бе дадена и от кого идеята за нова спортна зала и кога започна строителството й,Тиквата тогава си нямаше и хабер за това строителство но както винаги се кичи с чуждите постижения!

86

Селянин

преди 13 години

Какво сте се размрънкали Ве? Истината е винаги болезнена, но това е. Тези се справят много по - добре с еврофондовете. При едни избори всеки си гледа интереса и аз искам да има пътища и работещи предприятия. Към момента това правителство ни е необходимо и за пред Европа.

85

Марк до 76

преди 13 години

Виждам , че си ентелегентен!Маога ли да те попитам тогава да ми обясниш:Защо след като 45-г обещаваха, планираха, строяха КомунизЪма комунистите не го построиха?А Тодор Живков ми беше обещал- "От всекиму според способностите, всекиму според потруебностите!"Е кво стана бе? Нали 2000 г. щяхме да пазаруваме без пари?Защо ме излъгаха тези комунисти бе?А кажи сега!

84

дo 45

преди 13 години

Не защитавам Станишев, НООО истината е най-важна, а тя е много проста - какви бяха цените през 2008-2009 на сторителните м-ли и какви 2010 , а в момента?

83

Анонимен

преди 13 години

Браво, 76, много точен коментар! Макар че тия герберизирани зомбита няма да те разберат и по комсомолски ще почнат да те плюят и да цъкат минуси

82

До боклука

преди 13 години

Какво се почнали вие бе ,смешници. Ако вашето крадливо правителство беше на власт, щеше да стане като с Тракия - 30 години - 30км., а имате усти да говорите...

81

Магистралката

преди 13 години

Бравост на куманоида Борисов!Толкова много работни места по тази магистрала та чак не е за верване.Пенсионерките да се нарядат през метър по червени прашки и да фъргат килотите.Стига са ривали за пенсии.Требва да има пазар на труда.По кръшните и въртеливите повече щъ зимат ами!ГЕРБ-ДС ,БКП-ДС ВЕЧНА ДРУЖБА!Да ни е жив и здрав и Мавъра и сички ДС-та!Не на етническото разделение.Има и магистралките с шалвари места!УРА ДРУГАРКИ!ЩЕ ОБСЛУЖИМ ЗА 5 МИНУТИ ВСЕКИ ЧЛЕН ШИФИОР!

80

АЗ

преди 13 години

ЗА ДАЗАВЪРШИШ НЕЩО ТРЯБВА ДА Е ЗАПОЧНАТО-А ВИЕ НЕ ГО ЗАПОЧНАХТЕ ЛАВРИТЕ НЕ СА САМО ВАШИ НЕ СЕ КЕФЕТЕ

79

Доволен

преди 13 години

Браво г-н Плевенлиев.С две ръце гласувам да заместите Борисов на премиерския пост.Борисов да става президент и да реже ленти , а вие да управлявате експертно и с желание , както в момента оправяте бакиите на Гагаузов .Статията е за откриването на магистрала Люлин , другари стига негативизъм .Дали сте червени или пенбени , няма значение , защото и вие ще е ползвате.Разликата от сега и преди е че преди само се крадеше , а сега и се прави нещо за народа. Избирам по малкото ЗЛО, тоест сегашните

78

съдебна система

преди 13 години

Не се карайте в момента Конституциония съд е съставен от 8 близки до Боце и 4 приближни на Горисов.8 на 4 за Боце , това е истината, стига празни приказки.

77

съдебна система

преди 13 години

Не се карайте в момента Конституциония съд е съставен от 8 близки до Гоце и 4 приближни на Борисов.8 на 4 за Гоце , това е истината, стига празни приказки.Факта , че миналата седмица подкрпиха искането на ДПС и БСП за отседналост да отпадне , че да могат да гласуват прииждащите *** е красноречив.