83

петър

преди 13 години

и от коя година са започнали да се наричат първо македонци и после българи и в миналото за тия "там" имало ли е разлика между тия две обозначения, и до сега някой хора от тракия от добруджа първо казват региона и после народността си , но нямат противоречие в това. но за теб това е проблем нали около които трябва да се увиват сръбските идеи.

82

петър

преди 13 години

защото там левски не е успял да направи революционни комитети. било е далече от влашко, и има много планини за преминаване, освен това българското население в македония още не е било узряло за революция, било е още само на тема борба за църковна независимост и училища и са разчитали на хайдутството. Освен шопите и в Нишки санджак няма въстание и в беломорска тракия, но това надявам се не значи за теб че там не живеят българи.

81

Анонимен

преди 13 години

Македония е била колкото половин дивизия-но са измислили наденицата

80

БГ.

преди 13 години

ok:):):) съгласявам се

79

Анонимен

преди 13 години

матриала иска задължителна услуга без ръце от вмро и отива да гласува тогава,като е облекчен

78

БГ.

преди 13 години

Тая снимка много лошо мирише.

77

Анонимен

преди 13 години

Така като цитирате Захари Стоянов, знаете ли че той е мразил София и всички шопи, заради това, че по време на Априлското въстание там не пуква нито една пушка. А от четата на Христо Ботев половината са били македонци!

76

Панчо за 87

преди 13 години

Ние и без това всички ще гласуваме, най-малкото за да си отмъстим, задето не ни повишиха заплатите, а ги пръскат по избори. Нали трябва да си използуваме правото на глас? Считай, че още в 07,00 часа сутринта съм на урната. А, после ще пия кафе и ще коментираме но не изборите.

75

след 50г.

преди 13 години

75% от населението на България ще са тези от снимката , колям майтап ще падне ,да видим на кой Бог ще се молите !

74

Чешит

преди 13 години

Аз пък продължавам да настоявам да имат право на глас само грамотните - като първа стъпка към искането ми, след време, да имат право на избирателен вот само тези, които са завършили основно образование.Свидетели сме на това, как деца с тежки увреждания полагат неимоверни усилия,за да получат някаква степен на образование. Не е ли престъпление в наше време здрави и прави хора да не си правят труда поне да се научат да четат и да пишат, а други най-нагло заявяват,че не пращат децата си на училище

73

абе всеки да гласува

преди 13 години

за своите ! Турците и *** ще гласуват за турци ,македонците за македонци ,булгарите за булгари ! За всеки ще има място в управлението !

72

Анонимен

преди 13 години

Тия скапаняци от ВМРО яхнаха популизма и се опитват да играят по националистическата жилка, но бъркат расизъм с национализъм. И те са се паникьосали нещо.

71

Анонимен

преди 13 години

Войводите да си одат и да си гласуват у Македония ще дават акъл на Бг айде марш крадльовци

70

Анонимен

преди 13 години

ВМРО винаги са били предатели и терористи. През войнишкия бунт от 1918 ВМРО избива над 20 000 българи и това не е е единствения случай когато тези мекерета провеждат геноцид над българите.

69

Ataka

преди 13 години

Не вярвайте на ВМРО, тия са спонсорирани от Анадола. Атака е единствената българска партия. Само Атака.

68

ей РОМАЛЕ

преди 13 години

Гласувайте само за турците , в тях е истината !

67

Анонимен

преди 13 години

Като гледам снимката искам да задам един въпрос.Адолф, защо остави работата недовършена?

66

до 53

преди 13 години

"Защо в България има македонска партия"? Оти има македонци !

65

Анонимен

преди 13 години

как си представяте да дават по 10 лева на човек?та те се чудят как стотинките да ни вземат до край.иначе в нормална страна така биха направили защото положението при нас е аварийно.ще избухне етнически конфликт колкото и да не си признават.въпрос на време е.

64

Анонимен

преди 13 години

хахаха..кратко казано - искам да се въведе задължително гласуване, но само за мен да има изключение..т.е. законът е добър, ако не се отнася за мен..май така разсъждават 90% от сънародниците ни..а за *** има лесно решение - плаща данъци, знае езика, има лична карта, осигуровки - гласува и живее тук..иначе за държавата е просто един беглец, който е влязъл нелегално..айде да ми докаже защо е в България и с какво право стои тук - като няма лична карта, акт зараждане, осигуровки и не говори език