54

Анонимен

преди 13 години

Те тия "Adobe" и те ли са собственост на Епъл ? Няма да се очудя,

53

шефа

преди 13 години

Само Стийв!!! :)

52

Анонимен

преди 13 години

Пич след пет години може и да няма флаш АМА СЕГА ИМА И НЕ Е В КРАЯ СИ! Ти след петгодини мислиш ли че ще си с тва дърво?

51

pissed off

преди 13 години

До 51:Ми той бай таназ си знае че е мега тъпо парче и затова си млъкна,

50

НаблюдателЕE

преди 13 години

@ Веселин (41):Защо си тръгнал да се сравняваш с твоята Sansa E200 от 2007 година! Събуди се, огледай се и ще откриеш, че живеем в 2011! През годините след 2007 Apple пусна на пазара:- 3 нови поколения iPod nano- 3 нови поколения iPod touchВземи и си я утилизирай тази Sansa E200, че много е прашна :)

49

Анонимен

преди 13 години

Най вероятно в бъдеще всеки ще си размахва таблета. Другите форми ще отпаднат. Наистина го вярвам.

48

Джон Танасов

преди 13 години

Както казваше една даскалка по инорматика : Колеги през тези два семестъра ще изучаваме операционните платформи "Уйндос" и "Луникс"

47

Круша

преди 13 години

"Ябълка-макинтош" Я па ! Аз ше си основа "Круша-Уйлямс" ( Pear Williams ) и ще ги задмина тези !Пфу ! Обичам ябълките само обелени и нарязани на резенки .. или на сокче ;-)

46

Анонимен

преди 13 години

@ Бай Танас (35):Простичък си, не умееш да си служиш с Google и затова напразно си дал парите си за тоя Archos!iPod се появява на пазара през 2001, а първият Archos Jukebox Multimedia се появява през 2002 година.Успехът на iPod се дължи на това, че Apple осигури две главни удобства за потребителя:- т.н. click/scroll/touch wheel за навигация. Този wheel интерфейс е добре патетнтован и никой не можа да го изкопира и излезе на пазара с подобно изделие.- iTunes

45

Анонимен

преди 13 години

44:"Флаш" е към своя край. След 5 години потребителите няма да се нуждаят от него за нещата, които "прави" в момента. От Епъл са го разбрали първи, просто. И стига сте се дракали за този айфон... Това представяне в класацията се дължи на таблет компютъра на Епъл, не на айфона.

44

pissed off

преди 13 години

Всъщност изобщо не съм изненадан,че ми слагате минуси.Все пак в бг булшинството от хората са комунисти и чалгари,които мразят всичко и всеки.Но е факт,че колкото и тъпотии да изпишете по адрес на Apple, няма да ги свалите от първото място :)))

43

pissed off

преди 13 години

Добре бе колко трябва да чакам за да ми кажете кога е излязъл тоя Archos,нали го имаше уш в google????Иначе е много лесно да си плямпаме ама ако трябва нещо да се доказва тогава се крием като мишки а :D:D:D:D:D:D:D

42

Веселин

преди 13 години

Най-важното за един плейър е звука, та звука от сансата просто е несравним с отвратителното тенекиено плякане на ябълчицата , казвам ти го като запален аудиофил!

41

Appleman

преди 13 години

само убиди и малко сериозни мнения във форума...iPhone ми харесва поради ФАКТА че работи най-плавно и стабилно от всички...който е държал iPhone в ръка и го е сравнил с ДРУГ телефон не може да го отрече...Windows Phone 7 се доближава много ама там има още много работа по другите аспекти на системата....иначе съвсем неутрално както в AppStore на Apple така и на Android има ПЛАТЕНИ има и безплатни Apps....

40

pissed off

преди 13 години

До 41:а колко пъти е по-голям въпросния "пряк конкурент"(в кавички е защото реално Apple нямат конкурения)???Апък на мен за 7-8 години не ми се е налагало да си разглабям I poda щото просто не е имал проблем...

39

Анонимен

преди 13 години

Не си мерете ***... Да си вземеш таблет който не потдържа флаш, не може да плейва нищо освен специално компресираните за него *** за такива пари е ПЪЛНА ГЛУПОСТ, мен друго не ме интересува. Рупайте си ябълките и бадете довлни. Просто не обяснявайте на хората кое е добро и кое не.

38

Веселин

преди 13 години

По-точно прекия конкурент на и-под нано, като е най-продаван след него.

37

Веселин

преди 13 години

Sansa E200 е прекия конкурент на първия ай-шит (i-pod) притежавам такъв и мога да ти кажа ,че във всички отношения превъзхожда ябълката особено в качеството на звука и като го разглабях ми хареса как е направено всичко с ВИНТЧЕТА няма щифтове.

36

pissed off

преди 13 години

Айде бе капацитет казвай кога е излезнал Archos?????????????????Или нещо зацикли!

35

Анонимен

преди 13 години

Хахахааа ми няма да ти излиза хохохох о о ооо хохох пробвай от уиндоус хахахаааа