95

до 89

преди 13 години

На частно най-тънко ти излиза към 5 000лв. на година. Така, че това пак е по-евтиният вариант. Ако на частно излизаше 2 000 на година, кой би дал рушвет!

94

До 90

преди 13 години

Децата за които няма места са родени в София. Селски ти е манталитета, за това сега сме на това дередже.

93

Марк

преди 13 години

Щом го казват от БСП, значи не е вярно!

92

Анонимен

преди 13 години

За първи път да съм съгласен с *** от БСП. Току виж пък гласувам за тях следващия път.

91

смех...

преди 13 години

Заглавието на статията е доста гръмко. Ако е спонсорство е друго нещо. Но, спонсорство се дават във ВУЗ, за да те приемат. Така, че не се ловете,за думите.

90

Анонимен

преди 13 години

Фандуткова ви "уреди" с по 2 бона за детска градина.Изберете я пак ***!

89

Анонимен

преди 13 години

Дойдох тук разни селски семейства заедно с децата си, зато няма места в градините.Да се връщат на село

88

Анонимен

преди 13 години

При такъв рушвет - по добре на частно

87

смех...

преди 13 години

В близост има един Детски център. Сутринат в колкото си пожелаеш h си го оставяш и като си свършиш работа си го взимаш. Взимат ти пари на час, но ти го гледат прилично.

86

!?!?!

преди 13 години

Ако в главите на общинарите и на кметовете, поне 2 мандата назад, имаше мъъъничко мозък, проблема можеше да се реши с лекота ..При всяко дадено/продадено право на строеж, инвеститора да "изгражда"10 места в детска градина за региона..Или на 5-6 кооперации с три входа на 6 етажа-инвеститорът да изгради н парнтерния етаж в един вход, вместо апартаменти и офиси-общинска ДЕТСКА ГРАДИНА! Стойността на тази детска градина-общината да я признае за такси, данъци, или каквото си ще!Така всеки нов кварта

85

kotarak

преди 13 години

След време ще пишат в учебниците по история, че по тия земи са живели Българите. Ще има кратък исторически анализ за изчезването и асимилацията на Българите. Ще бъдат споменати с по една дума няколкото правителства на прехода, който са провели ГЕНОЦИД спрямо собствения си народ, принуждавайки го икономически да емигрира и да не се самовъзпроизвежда.И ще пишат: "Те Българите бяха бели и красиви хора, но бяха загубили способноста си за обновление."

84

Pepi

преди 13 години

Abe nali stroime zala, za kakvo sa tezi detski gradini?

83

до 70

преди 13 години

Живея на бул. "Хр. Ботев" до ул."Кирил и Методий". Можеш ли да ми препоръчаш в близост частна детска градина или детски център със забавачка? Нужно ми е нещо, до което мога да стигна пеш. Искам детето ми да го посещава и в дъждовно и в студено време. Погледнат на картата един ми изглеждаше сравнително близо, и щеше да е, ако можех да си подкарам количката по "Кирил и Методий" по тротоара и да пресека "Мария Луиза" без да заобикалям до светофара на Сливница.

82

Анонимен

преди 13 години

80Прав си за всичко ,но не и за едно-Ние никой не избираме!Всичко се прави отвън!После пиара и няма как да бъде избран друг.Ако някой си мисли,че има случайно избран за тези години от 1989 насам,жестоко се лъже.

81

Голям Праз

преди 13 години

Фандък = Корупция!

80

Винторез

преди 13 години

@78По- скоро теб някой те е излъгал, че заплатите ни някога ще стигнат западните. Това няма да стане.

79

Анонимен

преди 13 години

Само да ви кажа по времето на "Станишев" в БГ се изливаха пари за да се изперат през имотния ни пазар. Резултата е, че в момента 1/2 от всички построени жилища са необитаеми и непродаваеми.А кавичките са защото беше по скоро времето на Доган отколкото на Станишев. Серго е пионка с първа длъжност в трудовата книжка министър председател. Като гледам какви си ги избираме последните 20г си мисля, че си заслужаваме съдбата: комунисти, ***, дядка австриец, руснак, пожарникар и т.н. Какво искате !

78

Анонимен

преди 13 години

Всеки вика прави деца, а като жената забременее ти викат оправяй се сам. Докторите като хиени взимат рушвети, ако не дадеш ще ти повредят жената и детето. После всичко от бебешкото легълце, до памперсите е на европейски цени, прегледи лекарства, отвсякъде те муфтят. А детето което гледаш е бъдещ данъкоплатец в държавата на пенсионерите.

77

Анонимен

преди 13 години

75Винторез кой те лъже та и ти разпространяваш лъжите му?И при Станишев неможаха заплатите да стигнат западните,за какви нереално високи заплати говориш?

76

Заинтересован

преди 13 години

Чухте ли за най- новото увлечение на Анджелина Джоли?