179

до 195

преди 13 години

Защо го наричаш така?Те хамериканците много помогнаха на Червените от БКП-ДС да ограбят и редуцират собствения си народ.Лично им благодаря за помоща оказана от тях на червените фашисти!Анадън му?

178

Петре

преди 13 години

Използват ги от времето на чичо Том. Иначе за пръв път чувам кучета да са ключов елемент от една армия.

177

На дали

преди 13 години

Колеги,от доста време съм тук и вече почва да ми писва от глупости и маниполиране на общественното мнение!Айде стига вече пиар!ХУБАВОТО Е,ЧЕ Е НАПРАВЕНО НЕЩО ПРОТИВ ТЕРОРИЗМА!!!!ПОДКРЕПЯМ ГО!Но не трябва хората на планетата ни да се настройват един срещу друг!!!ПЛАНЕТАТА Н Е ЕДНА И Е ЗА ВСИЧКИ НИ!!!!Нека си уважаваме религиите!!!НЯМА РЕЛИГИЯ КОЯТО ДА ЗОВЕ ЗА ЛОШО!!!ИМА ЛИДЕРИ,КОИТО ИЗПОЛЗВАТ РЕЛИГИИТЕ С КОРИСТНА ЦЕЛ!

176

Bill

преди 13 години

Do *** #188Otidi v Arabskiat sviat da tursish tova koeto iskash.I sigurno ako tvoita lubima boklukchiiska durgava e spoleti neshtasie ste chakash ne arabite a amerikancite da ti pomognat *** takuv,sigurno si rogba na chervenite bokluci koito susipaha Bulgaria.

175

асен христофоров

преди 13 години

Запетайката в заглавието издава неграмотност - напълно излишна е!

174

селото

преди 13 години

ЕЙ,нещо да не съм изтървал,бях на бостана да плевя пъпеша.

173

Анонимен

преди 13 години

182 пък си няма представа от възможностите на човека...не във форумите естествено. За негово сведение животните ,помагащи ни във войните от векове насам са имали главната роля да загинат преди нас убивайки или умирайки вместо нас, същото е и с животните в космоса! На какво да се зарадваме- че възпитаваме убийци на сепеподобните си? Е, тогава утре не ме занимавайте с поредната смърт на човек от животно!

172

баа Пена

преди 13 години

Тъпите постъпки изискват дълги обяснения!!

171

tulski

преди 13 години

Интересно, колко хора във форума защитават ислямските терористи. Явно *** са напъплили форума или пък нихилисти с небългарско самосъзнание.

170

ЦРУ

преди 13 години

И да си припомним крилатата фраза на ЦРУ.Създай проблем.Реши проблема.Контролирай положението.Проблем лесно се създава.Решение няма.Осирането е пълно!

169

ТОНИ

преди 13 години

УБИТИЯТ НАИСТИНА Е ОСАМА, САЩ ГИ ЧАКАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА ....ама Бен Ладен с изстрел в окото. Каква е Истината и какво да се очаква след това убийство- знае се, че Бен Ладен е ислямистки терорист?- Дете, дете, Бен Ладен е наистина едно американско творение на тайните служби - за провокации в райони, където няма американско въздействие и армия, начин да се създаде ПОВОД за американска намеса - тип ПОМОЩ И ЗАЩИТА, и така да се наложи и зароби страната. Но Бен Ладен се "отвърза" от тяхната примка и се обърна срещу "създателя си".Убитият е действително Бен Ладен, но той е пожелал така, защото е свършил своето дело на съпротива.Сега до 2 седмици САЩ и Вашингтон ще проплачат не само от атентати, но и от много финансови и политически разкрития, които ще свалят маската на управляващите в САЩ, като зад маските ще се разкрие истината за много от атентатите, революциите, стачките, политическите и икономически убийства по Света, включително и в България. До септември от мощна сила - икономическа и политическа САЩ ще бъде една жалка картина на масов Злодей, убиец и интригант,както и ще "лъснат" всички чуждестранни лакеи, служещи му!Смъртта на Бен Ладен ще бъде само началото на лавинообразното сриване на бляскавата маска на земното "Тайно правителство" в САЩ и Европа!

168

заявиха от ЦРУ

преди 13 години

Според неназован източник от пентагона при неутрализиране на терорист N1 е учавсвал "Пинко-розовата пантера".Пинко е държал Осама за топките до като Джон Рембо(Силвестър Сталон) го нацели с лъка.Оххх,Тоз път мъ уцели са били последните думи на Осама.Бил е предоставен за операцията от Холивуд.Леон Планета от ЦРУ лично е водил преговорите с Холивуд .Президент Обама обмисля награждаването на "Пинко" с кило магданоз за героизма му, както гальовно го нарича."Пинко-розовата пантера"лично е потвърдил за смърта на Осама.Който не верва у модерните технологии да ходи да го пита.

167

Анонимен

преди 13 години

кучето захапало осама за бубата

166

tt

преди 13 години

така е .нас българите ни направиха по прости от тапири.интелигентни крави по границите сега пък и кучета киборги.*** народ се управлява наи лесно.

165

справедлив

преди 13 години

Ей,колко минуси.Вие от майтап не разбирате ли?

164

amerikanska of4arka

преди 13 години

baaaf,baaaf...

163

баф мааму

преди 13 години

наистина от форума си нямат напредстава каво могат и как работят тези животни. не пожелавам на никого да му враг насреща. действително възможностите-някои специфични разбира се са много ама,много по големи и сигурни от един добре трениран тюлен. но в екип са уникална бойна единица.За зевзеците да пробват силата и възможностите на подобна бойна комбинация. че не е за базиции .

162

tiutiun 2

преди 13 години

to asla samo ku4e moje da im uidisa na akala

161

Анонимен

преди 13 години

кучето играе и шах, но не е много умно- резултата е един на един с бойко борисов

160

Американски войник

преди 13 години

176, ти да не си талибан , та си им толкова сърдит ?