146

Е Нямат равни тия!

преди 13 години

Плащам съвестно здравните си осигуровки години наред и сега ако не дай си боже ми потрябва бърза помощ един път на 5 години ще я получа срещу солидна сума пари ?!?е за какво съм здравно осигурен ?!? страхотно здравеопазване се заформя.... тия задминаха всички предишни по тъпотия.

145

Борис

преди 13 години

Много хора май незнаят каква е ролята на институциите, като например НАП, НОИ, ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ, КАТ и др. Когато човек си плаща данъците иска съответната услуга от даден институция. Това означава институцията да работи в услуга на граждания, да го улеснява, а не обратно. И ще дам следния пример: "Когато ходите в магазин и не Ви харесва обслужването, просто сменяте магазина нали? Ако можеже така да се сменя и държавата толкова лесно, тук щеше да има само *** и кучета !!!"

144

Борис

преди 13 години

Хахаха. Ако човек може да отиде до даден лекар за да изрази притесненията си, не се налага бърза помощ. Но ми е много странно ако получи инсулт, счупи, повръщане и др. проблеми при които близките или приателите около този човек могат да се панират, сигурно и тогава трябва да отиде при лекар болния. Това е абсурдно. Правят го с цел да се спре фълшивото повикване, но дали това е решението ???? Или това просто е по-лесния вариант.

143

Гениално !!!!

преди 13 години

Тоест викането на Бърза помощ да струва на един пенсионер половината или цялата му пенсия така ли да разбирам поредният български министър с гениални идеи? Аман от бизнесмени в тая държава !МИЛСИЯ че ГЕРБ съвсем умишлено продължава политиката на геноцид започната от предишните правителства Congratulations Boris-OFF

142

Анонимен

преди 13 години

Ot 2009 до сега детската смъртност в България е скочила на 9,2 на 1000 и сме водещи в ЕС по този показател, другарю/господин министре. Не си дръж онова нещо с ръката в джоба, че говориш глупости.

141

Jitan

преди 13 години

Повикването на линейка за човешки живот в опасност -100лв...А колко струва един здравен министър барабар с ордата около него на продънения ми джоб???

140

До 137

преди 13 години

Че е така така , е направи ми впечетление , че не знаеш сак се пише Сигурен -Осигурен- Осигуряване - Осигурителен "СИГОРНО" е грешкана клавиатурата но в 1 ред 2 пъти вероятността е 1:1000000Това предразполага повечето проблеми в Бг - неграмотността на населението

139

DoctorOnline.bg

преди 13 години

Това е хипер-мега-ултра стара новина! Писахме го същото преди месец и нещо. Абе точно на 31 март в 16:26 ч...

138

akud

преди 13 години

do 129 в щатите викането на линейка струва от 800 до 1000 долара , и не ми казвай те колко пари взимат, защото има много който работят за по 7,8 долара на час и то не всеки ден и то не по цял ден. така ц..............е няма да хабят ресурси

137

пазете се от тях

преди 13 години

Не вярвайте на лекари и болнични служители-те работят за себе си и против вас...не се оставайте да бъдете рекетирани.

136

от Ямбол

преди 13 години

Годишно умират в Ямбол около 1200 души.Някои погребални агенции съвместно с лекари,болнични и общински служители са си разделили града като пазар за дрога-затова и офисите на тези агенции са до болницата и общината.И бъдете сигорни пичелят много добре.Тарифа за осигоряване на труп започва от 50 до 400 лв.Всяко погребениеза тези агенции става с необходимото посредничество мошеническите фирми и тяхните съучастници си договарят суми ,които заплащаме ние.Пазете се от тях.Имате избор....

135

valentin

преди 13 години

Ако тоя министър го ужилят 10 пчели го съветвам да не вика Бърза Помощ защото е Скъпо Удоволствие!!!D D D

134

Анонимен

преди 13 години

Ако след дваистата минута не дойде линейка на спешна помощ,веднага пращат катафалка.

133

дойде време

преди 13 години

дойде време на палячовците, дойдоха с разбирането си че като такива могат да направят такъв цял народ.. бог да прости българия

132

Анонимен

преди 13 години

Какво означава Удоволствие!!!???

131

DO MIN NA SNIMKATA

преди 13 години

A BE *** OTKOGA BOLEDUVANETO I BIRZATA POMOSHT STANAHA UDOVOLSTVIE.TOVA 4E VSE O6TE IMAME HLQB DA QDEM E UDOVOLSTVIE ZA VAS MAQMUNI MRISNI.

130

BSP

преди 13 години

OTIVAITE V BELENE TAM PRASETATA 6TE VI QDAT BEZPLATNO DRUGARI

129

Докога ?!

преди 13 години

При 180 лв пенсия и 240 лв мин.заплата !!!!!!!!!!!!!!Абе тези ни правят на луди !Или ние сме такива,че ги търпим ?

128

:-)))))))

преди 13 години

EDINSTVENIQ ZDRAVEN MINISTAR DO SEGA KOITO SE OPITVA DA NAPRAVI NE6TO V SMRADLIVOTO I KRADLIVO ZDRAVEOPAZVANE.DANO OCELEE 4E ZASEGNA DOSTA INTERESI.

127

Вела

преди 13 години

То и сега има такива изградени кабинети за спешна помощ.САМО ЧЕ- миналата година посетих през празничните дни около 24 май "спешното звено ".Ето прегледа ми там - НО ШПА за болките в бъбреците,изследвания НЯМА /с кръв в урината!!!!!/,съвет да посетя джипито СЛЕД празниците и естествено таксата за преглед-2.40.