24

$

преди 13 години

Ако имаха такъв финансов министър като нашия,Америка щеше да е загинала и без торнада.

23

ринго

преди 13 години

а защо повечето мразят американците бе г-н вбесен? За какво...умни ли са кадърни ли са умовете им са купени с долари от целия свят просто печатат беляжки с ликовете на масоните и търгуват яко гладни *** .Престъпна държава затова е мразена а гражданите и са са за съжаление с промитите си мозъци че са велика нация дето с това започват часовете в школата.Докато правят мизерии по света нека им се връща лошото многократнона тяхна земя от природата и бог дето евреите го разпънаха.

22

антиЕС

преди 13 години

Ако не разбират от тези предупреждения, да продължават да си подкрепят геноцидните режими, инсталирани и в България. Тяхна си работа.

21

antiES

преди 13 години

Господ си знае работата

20

Вдесен до 19

преди 13 години

Сега ще го преместя у левия.

19

жан клод

преди 13 години

Чък Норис тая година доста силна тренировка е направил. Няма спиране тоя човек.

18

Вбесен

преди 13 години

Не мога да разбера вие наистина ли се радвате, че са загинали 350 души и че е пострдала Америка или просто сте озлобени малки хейтърчета. А тя които наместват политката са пълни ***... Съжалявам ви ! Жалка картинка

17

КС

преди 13 години

Не мога да разбера дебилщината на тези, които се радват на това, че вследствие на природни бедствия са починали обикновени хора. Елитът на САЩ /както и нашият/, естествено, се намира на добре охранявани и сигурни места.

16

Анонимен

преди 13 години

ПЕНЕ фани си легни брат.После пак ша пиеш.Сватбата струва 5-7 МИЛИОНА.Има несъществена разлика.

15

Анонимен

преди 13 години

ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ МОЖЕ

14

УСА-КУСА

преди 13 години

Хамериканските паянтови сгради , изметени от вятъра, не струват и една стотна от милиарда. Ако не ге бе издухало торнадото, щяха да ги изядат термититите...или пък лошият вълк

13

ПЕНЕ

преди 13 години

А щетите за икономиката на Англия от "великата сватба" са мажду 5 и 7 милиарда !Значи излиза , че е по-евтино да те връхлети природно бедствие , отколкото да се ожени принца ! Егати смешката !Даже още ни занимават с тази простотия в Англия вместо да се обърне внмание на нащо наистина важно !

12

JANA

преди 13 години

***GOSPOD MI KASVA KAKVO SHE STANE***VJRVAITE I BADETE DOBRI***SHE OSTANAT SAMO DOBRITE XORA***NE E KASNO DA STANETE DOBRI***

11

Анонимен

преди 13 години

в България 50 милиарда евро са щетите от ГЕРБ

10

Фром Ръшя уит лов

преди 13 години

Яко се сдухаха. Хаха . Хаха.Ветъро ги издуха(ударението е на а).Ми така е като са балони под налягане.

9

JANA

преди 13 години

***GOSPOD PREDYPREJDAVA***SKORO SHE NASTAPI STASHNIA SAD**SHE OSTANAT 2-3 DARJAVI SAMO***BADETE DOBRI ***BALGARIA SHE OSTANE**SHE SE O4ISTI OT NEKADARNITE I NASTAPI NOV JIVOT***

8

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа. Да ги бяха издухали ветровете, все едно ми е. Сега ще обявят война на Венесуела сигурно...

7

каква е разликата...

преди 13 години

между два и пет милиарда долара?разликата е, че печатницата ще работи два месеца повече.

6

9.11

преди 13 години

Бог да прости жертвите от тези страшни събития! Крайно време е обаче американците да си отворят подпухналите очи от затлъстяване, а и ние и в Европа за да спрем климатичните промени, които се налагат с CHEMTRAILS. Аерозолните пръскания отравят хората, природата, водата за пиене, животните и изменят природата на растенията! За тези, които не знаят да видят материали за chemtrails и ГМО. Идва нещо страшно, породено от алчността на определени хора! И ние ще платим висока цена! Отворете си очите!

5

хорейшио

преди 13 години

Нито едно торнадо не може да е толкова унищожително като българин на отговорен пост.Няма никакво значение от коя партия е.