8

българин

преди 13 години

Не мога да коря Ралица Ковачева (името, дадено за автор на горното писание), че е природно тъпичка, съдба, какво да правиш. НО, защо трябва да ме облъчват бисерите й тук, от това ченгенайско сайтче, не знам.Вероятно, цялото писание е скалъпено, за да се оплюе Мартин Димитров (защото нещата, писани за останалите в същност са материал за хвалба от страна на скудоумците, представляващи около 1/3 от българските "граждани").Какво да правим като в България интелигентността е обществено противопоказна!

7

Nobody

преди 13 години

Към абсурдите на седмицата авторката скромно е пропуснала да добави себе си.

6

анонимен

преди 13 години

С тази тоалетна чиния ни пожалиха на изложбата ,трябваше селски нужник на открито да е олицетворението, каквото заслужаваме ,а иначе на приказки няма кой да ни стигне ...най големите сме ,ама ***.

5

д-р симеон симов

преди 13 години

НЯМА ПО- СРАМЕН КМЕТ ОТ 133 ГОДИНИ НАСАМ В ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВ !

4

до 3

преди 13 години

Тя и другата не е по-малка.... Направо е като във вица дето комара "таковал" слоницата, само че тя се изпуснала и го затрупала. След като го изровили да го спасят първите му думи биле - "ех как и сцепих ауспиха - чак се ***"...

3

Колко му е...

преди 13 години

Колко му е на човек ,за да стане за смях!Защо автора изпуска изцепката на Борисов,че в България е по-напред от Хърватия?

2

Анонимен

преди 13 години

Кмета на Пловдив отдавна е за лудницата. То не беше мрънкане за *** то не бяха глупости за война. Как са си го избрали майните направо се чудя.

1

Анонимен

преди 13 години

сме малко по-добре от Германия :DDDD