193

Аз - той

преди 13 години

Убеден съм,че ако са му подготвили обвинения и му изпратят призовка да се яви в някое полицейско управление,Тенчо Попов ще се яви и ще бъде арестуван защо да се хаби гориво и средства и много шум за нищо.Пет автомобила за един старец и след една година ще бъде оправдан...ХА ХА ХА...

192

ХА ХА ХА

преди 13 години

Чак след една година Тиквата и Цвък разбрали каква са я свършили онези юнаци с качулките, дето пребиха възрастен и беззащитен човек и си направиха фотосесия. И тези двамата се готвят да ни управляват още. Само *** би гласувал за тези самозабравили се простаци.

191

миро

преди 13 години

Бойко обеща да се разправя със всеки който му се пре4ка във трупането на незаконни и крадени кинти от Българския сиромах,ще размаже този народ и традициите му каквото и да му струва това.САМО РАЗРУХА НИ Е ОБЕЩАЛ

190

vale_karo

преди 13 години

Нали сме правова държава.До кога ще излизат по медиите доказателства които се използват от прокурорите и адвокатите на защитата?Нима по този начин не се помага на престъпниците?Изглежда ,че само медиите от това печелят.Губи държавата ,губим и ние гражданите.

189

аз

преди 13 години

най-напред да поиска оставката на цветанов,а след това и своята-полицаите се държат арогантно и нагло като тях."рибата се вмирисва от главата".

188

Анонимен

преди 13 години

Що не каже , как той едно време като охранител , си е събирал борчовете ? Не оправдавам действията на ченгетата , ама нали уж щяхме да мерим с един стандарт за всички !

187

Не съм съгласен

преди 13 години

защо този запис не е иззет тогава,като на него ясно ще се види и самото престъпление,за което е задържан този недосегаем господин!!!!!!!!Какво са виновни полицаите,като добре се вижда,че се опитва да ги изблъска.Всички задържани у нас станаха национални герои,благодарение на Бойко и Цецко с тъпите им служители в пресцентъра им и нагласените им филмчета при нашумелите акции.Важно е да се знае и какви са били инструкциите преди самото задържане,до каква степен да се използва сила.

186

миро

преди 13 години

Той бая работи обеща ама бая се и ***!!!

185

Анонимен

преди 13 години

Айде сега , ще го отнесат обикновените полицай ! Що не го отнесе присъствалия на ареста прокурор ! Тия са действали под негово ръководство и негово одобрение ! Айде па някой друг ни е виновен и друг ни *** в гащите !!!

184

12345

преди 13 години

И Боко "целият в бяло". Той едва сега съвсем, съвсем случайно научил. По същия начин полицаите процедираха и с изключително опасния претъпник в Смолян, който карал с таксито ти *** -страшно престъпление, нали... може пък и да го е правел тежко въоръжен

183

Сега вече е късно

преди 13 години

Обещава, щото ако не обещае на него ще му припишат вината. Ами до сега що не взе думата вече една година, тогава бяхме велики, както и обкръжението му. Сега тоз дава акъл на подчинените си тоз да изгонят, оня да накажат. До вчера бяхме добрите, ама вече е късно. Не може да си играеш пред екрана вечно, все ще ти се покаже истинската същност.

182

Анонимен

преди 13 години

Борисов обеща...нататък няма смисъл да четете :D

181

Bat Goiko

преди 13 години

Колегата Борисов обещава амнистия за всички които имат и най малкото престъпление,по всеки 1 член от закона,и безвъзмездно да бъдат обезпечени с кола,хотел и пистолет..От им не е .................

180

ха ха ха

преди 13 години

Задържаните били правени национални герои???Ей тиква ти глей кът си тръгнеш след изборите да не станеш и ти национален герой.Даже съм убеден,че все некой ще се сети,че требе да ти облекат раиран костюм.

179

жан вължан

преди 13 години

Ми той само обещава и не изпълнява.

178

Анонимен

преди 13 години

Оставка на целия кабинет , начело с Боко тиквата!*** и нагли ГЕРБ-ери!

177

!

преди 13 години

Борисов обеща тежки наказания за ареста на Тенчо ПоповБорисов? Обеща? Ооооо- "ще стане"!

176

Анонимен

преди 13 години

Ама ще го бият бе! Вие луди ли сте! Окрадоха милиони и затова гладувате, а на всичкото отгоре да не ги бият! И това което се случва е показателно - адвокати, прокурори, съдии, всички застават на страната на адвокатина, дето е обвиняем! Гарван гарвану око не вади! Ами да ви крадат, да ви изнасилват, да ви грабят..Това заслужавате тогава бе! Заслужавате да храните чужда войска!

175

Анонимен

преди 13 години

*** кво общо има това, че някакъв корумпяга са го задържали малко по-твърдо с предмета на делото бе? Защо изобщо се допуска такъв диспут? Браво на полицаите! Те да не би да печелят нещо от това? А този, задържания за кво го задържат? Щото са уговаряли да смачкат дело, дето е ощетило държавата! Дело за кражба на ВАШИТЕ ПАРИ! Пак питам - кво общо има това, че са го повалили на земята с корупционното действие, което е предмет на наказателното дело?Тия кадри за кво са? "Не народ, а ***!"

174

мухала

преди 13 години

че къф е тиквата че да ги наказва, че той не им е работодател, цецо цвика е такя че той да му мисли, ама как ще ги накажат като те са им го поръчали, и още едно въпросче, ко прайм с прокурорчето ромчо василев, той няма ли такова бочко да го накаже или за прокурорчета може за милициунери не, егати пропадналата команда са боко и компания