23

Анонимен

преди 13 години

Серго кара колело, а на среща му ***, ту наляво, ту надясно, бум в *** прясно!

22

Анонимен

преди 13 години

време е ясно за ромска партия!Има бсп, герб,бкп, сдс , дпс но никъде няма ромска партия за да защитава интересите на мнозинството в България! Много *** се пишат за българи но кръвта вода не става, личи си им по манталитета и начина на живот! Ето ги сега и тези от Ямбол...нещо Сливен , Столипино, Дружба и красно село изостават.

21

sawall

преди 13 години

Не искам дясна партия. За какво ми е? Да си я гледам по телевизията, мерси! Лява по-може, ама как да повярва човек, че не е пълно с мафиоти в нея? Плюс това, в България вече няма десни-леви има само политици, на които никой не вярва...

20

Анонимен

преди 13 години

Гражданска Инициатива Справедливост съществува от няколко години, бе *** *** !!! Каква ДС, БСП или други измишльотини ви гонят ?? Първо проверете за кого става въпрос, тогава се изказвайте.

19

нов бардак със...

преди 13 години

Писан ми от нови партий със стари муцуни и мераци... Всеки гледа само да се докопа до власта в тази държава. Партий си имаме дори в излишък, писна ми от партий! И на практика всички са от десни, по-десни!!! Дори и порсловутата БСП водеше и пордължава да води ясно очертана дясна политика. Справка - въведоха ДОД 10%...

18

Анонимен

преди 13 години

Ох, поредната измишльотина в стил 'проектът ГЕРБ'......

17

Nobody

преди 13 години

В тая "нова" политическа партия много "стари" муцуни, бе....

16

мопс

преди 13 години

1300 години България = 1301 партии у нас. Е, такъв народ няма оправия, няма напредък - само караници и борба за власт и кокал.

15

познай кой

преди 13 години

Тази ДС няма спиране!

14

!?!?!

преди 13 години

ТОва ще да е пордното предизборно комунистическо недоносче. то не бяха НДСВ, герб, рзс-та мекерета и какви ли не измишльотини за разводнявяне на гласове ;)Айде, айде - не сме вчерашни!

13

Анонимен

преди 13 години

и гласувам с три ръце за всеки, който спре ***..заради това няма да влезем в шенген, онзи ден го каза и английският министър - вашите роми ще дойдат и ще чакат помощи, това няма да го допуснем...това го знаят и немци, и французи, и холандци и белгийци..не опира до контрола на границите или технически изисквания..опира до ***...

12

анонимен

преди 13 години

други комсомолчета искат да лапат-немаааааааааааа ,немаааааааааааааа вече да се връзват хората на социалните ви измислици.

11

Анонимен

преди 13 години

Нови пиявици

10

ЛЪЖА

преди 13 години

Измислиха я да успокоят духовете до изборите да ги оставим на мира и крадат на спокойствие.

9

lUser

преди 13 години

Айдееееее, още едни гладни на сцената на спектакъла "Хляб и зрелища"

8

ринго

преди 13 години

положението е такова че и Исус да слезе от небето трудно ще му се повярва след толкова излъгани надежди за 20 години

7

1

преди 13 години

ЩОМ ЩЕ ЗАПОЧНАТ С РЕФОРМИ В ПЕНСИОННОТО И ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ АЗ ПОДКРЕПЯМ ТАЯ ПАРТИЯ.

6

NIE OT BSP

преди 13 години

DRUGARI POST 3 NI RAZKRI OTIVAM ZA VAZELIN

5

най- после

преди 13 години

Откога чакаме тая партия но трябва и възмездие за предишните. Дано поне тия удържат на обещанията си а може да е партенка да се успокоят духовете с НАДЕЖДА,защото обстановката се нажежи.

4

Анонимен

преди 13 години

Докато не видя резултат отказвам да вярвам! Докато не видя досиетата на члеДокато не видя резултат отказвам да вярвам! Докато не видя досиетата на членовете - също! Аман от посоки! новете - също! Аман от посоки!