29

Моника

преди 13 години

Чудя се как този човек има сили да продължава да работи след цялата тази помия,която се излива срещу него. Не вярвам на нито една дума,която се пише срещу Г-н Цветанов.

28

Анонимен

преди 13 години

ВНИМАНИЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА !Неделя, 26 април 2011 СофияЩатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава ГЕРБ за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на ръководителя на предизборния щаб Цветан Цветанов, представена днес на пленума на милиционерската партия.За целта ще им бъдат отпуснати 18 млн лева (пари на данъкоплатците).По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят омразните тикви в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят опозицията и да превъзнасят кабинета.Хакерски екип от 15 души ще следи работата им. 20 Фейсбук началници от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.Те от много време на сам ползват младите *** от Младежкото крило на ГЕРБ за долните си цели. Това са мизерни и некадърни кариеристчета, които са готови на всичко да се докопат до кокала (подобно на празноглавите им недоучили батковци), които за 20 месеца унищожиха БЪЛГАРИЯ

27

Анонимен

преди 13 години

Оставете Г-н Цветанов да си върши работата. Той е много отговорен и съвестен човек.

26

Анонимен

преди 13 години

Просто ми се повдига от елементарни и ограничени човечета накичурили се по високите етажи. Просто ще сринат държавата.

25

Охранител

преди 13 години

Даааааааааа...тест за системата...ако ги избират с ***...всички, които го счупят при тестването са вътре...в МВР...

24

Анонимен

преди 13 години

По делата ще ги познаете! *** разграбиха мандрата и полицията ги пазеше! Въпросът е на кого електорат са ***, че ГЕРБ ги охранява с полиция!:) Гоце хвана закончето за наркотиците, предназначен за герберчетата и гласуван да им осигури манджата:) Въпросът е защо герберите мразят Гоце и наркоманите електорат на ГЕРБ ли са! За бира няма да питам!:)

23

Анонимен

преди 13 години

Наркодилърите никога не са били по-добре и по-защитени, отколкото през последната година и половина. Също и контрабандистите и олигарсите.

22

Анонимен

преди 13 години

20 - Що бре!? Да не са свършили наркотиците сега! Или не убиват за стотинки! То само с медиини изяви не става! И акъл требе, но Боко и Цецо......:) Абе умни са! За тоз народ, дето го норичат лош матуриал, са си умни:)

21

Анонимен

преди 13 години

15Вярно е! Дори има и тридневни следдипломни квалификации Цецко! *** понеже милиционерите бързо схващат и три дни стигат:) Те за три дни май само на аператива са карали, ама хайде да живее тъщата:) А иначе е и много кадърен! Дори синхронизирал българското и европейското заонодателство физкултурничето:)

20

hagen

преди 13 години

До 18 Има. Това си ти.Предпочиташ детето ти или внука да стане наркоман заради твоето партийно пристрастие.

19

възмутен

преди 13 години

Този мафиот Велков, какво иска мисли, че някой ще му повярва!!!! НЕ НАРОДА ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД ЦВЕТАНОВ, КАКТО ГО НАРИЧАТЕ ФИСКУЛТУРНИКА !!!!!!

18

Анонимен

преди 13 години

По-голям тъпнар от Цецо е единствено Борисов. Други такиви не съм виждал през живот си.

17

Джо Камилата

преди 13 години

Да можеш да хванеш някой , че е извършил престъпление , безспорно е голямо майсторство и талант ! Да го обвиниш се иска много смелост , но да го докажеш е изкуство ! Не става само с патос и добри намерения !

16

Анонимен

преди 13 години

Преди години имаше един вътрешен дето го хванаха в един бар,а бяха убили няколко полицаи.Той тогава каза на журналиста,че го няма ,въпреки ,че седеше там.Тя наглостта си им е присъща май в това министерство.Нещо като тест за системата...

15

до № 1

преди 13 години

Не обиждайте Цветан Цветанов ! Я вижте , колко следдипломни квалификации в чужбина има ! Не му липсва правна култура и познания по всички въпроси касаещи работата му в МВР ! Просто вие сте злобни мижитурки и елементарни парчета ! Пардон !

14

Анонимен

преди 13 години

Грозен Цвъко, оди си !

13

Анонимен

преди 13 години

Дупета гербави и вие и вашия идол цв.цв.сте поели естествения си път.В канала на историята.

12

Анонимен

преди 13 години

Ало гербавите с минусите.На цв.цв.тъщата и от вас краде.

11

Анонимен

преди 13 години

Ужас! И сега народът ще трябва да плаща за плямпалниците на това министърче Цецо, дето не си сдържа езика! Защото последно ще се заведе дело в Страсбург и е ясно, накрая ще излезе, че не министърът ще плаща в качеството си на лично обвинен, а ще плаща държавата (т.е. народът) за безумията на тоя главоч!

10

Анонимен

преди 13 години

Сам да се защитава Цв Цв Нали беше завършил уродическия фъклутет