52

АЗ666

преди 13 години

Писна ми във всякакви коментари да се споменават основно дупките по улиците! Да, има ги!Да, много са! Да, опасни са!!! Това е неоспорим факт!... Ама я ми кажете общинарите и политиците ли наливат насила в гърлото на някакъв *** толкова алкохол, че да даде 1,3 промила в кръвта??? Стига популизъм и простотии! Идеята е, че подобни момченца се правят на мъже по най-тъпия начин! Идеята е, че подобни пишлемета нямат представа какво е отговорност!

51

ДО 50 и 49

преди 13 години

Някой разбира ли какво пише в Коментарите Номер 50 и 49?На какъв език са написани?

50

viden

преди 13 години

s tesi pari se podmasvat za nepopravenite si pati6ta tesi tapi marselivi darjavni slujiteli.

49

Vera

преди 13 години

mnogo mi se iska vsi4ki tesi postradali hora da se obedinqt i da osadqt kmetstvoto i otgovornite slujiteli na simeonovgrad za marselivata im rabota i nepopravenite razru6eniq po ulicite na grada, koito sa mnogo otdavna i predstavlqvat risk za jivota na dvije6tite se po tqh hora, jivotni i PPS - balgarki i balgari i gosti na balgaria

48

svetla

преди 13 години

ob6tinskite vi slujiteli imat strahoten targovski uset - smartta struva po-skapo spored tqh, otkolkoto jivota. zatova i tolkova precizna smetka sa napravili, ta darqvat za umrelite 100 % pove4e, otkolkoto za jivite. taka vi precenqvat va6ite ob6tinski slujiteli s va6ite pari ot va6ite danaci, uvajaemi balgarki i balgari ot republika balgaria . zatova te ne davat i pari za remonti na razbitite pati6ta. te ne davat ot svoite pari - te davat ot parite na republika balgaria

47

до 46

преди 13 години

Ясно де...ама по добре да си заделиш пари и да ги дадат близките ,отколкото да те крадат и да живееш като "КУЧЕ'' докато си жив.Ако ме разбра.

46

до 40

преди 13 години

"Тези пари се отпускат от общината без тя да е длъжна,от съпричастност''Не е вярно че общината (държ) не е длъжна. Я погледни в цял свят как е -при самолетна катастрофа,влакова или автомобилна всяка страна изпаща голями суми на семеиствата.Както и в Япония централата и урагана наскоро ,в Русия-кораба и т.н .Проучете преди да пишете.

45

ДО 44

преди 13 години

Това е Застраховка за Наследниците ти(син ,дъщеря,брат,майка,баща),да те Погребат с твоите си пари.Ако си куче може и без застраховки.

44

crus

преди 13 години

единствено мога да изкажа съболезнования на семействата на загиналите .... странно защо не беше обявен национален траур.... колко трупа трябва да има за да се събуди българската нация .....

43

Анонимен

преди 13 години

А за застраховка живот - кел фаида,докато си жив да плащаш рента и да се лишаваш от парите си на обирджии,а после да не се случва (да умреш) какво те грее таз застраховка,я има,я няма кои да я харчи.

42

Анонимен

преди 13 години

Ох да 1000 лв. е подигравка със семиствата.Общината има пари,въпроса е че отиват за общинарите,колите им и разноските,а за хората няма.Държава крадлива,после и хората такива ,ми нормално , всичко се връща - рефлектира.Ефектът на бумеранга.

41

Българин

преди 13 години

1000 лева - жалка история, но и общината надали има повече...Затова е хубаво човек да има застраховка живот... :-(((

40

xxxxx

преди 13 години

Браво на общината! Това не е подигравка, а знак на съпричастност! Семействата ще вземат доста солидна сума от Гражданска Отговорност (дано собственика има такава), НО Въпросът не е в парите- Всичките тези пари няма да върнат децата на тези семейства, нито ще облекчат мъката. :( Мир на праха им А това момче- шофиора- дано оживее...вината с която ще живее ще е най-голямото му наказание!

39

До 39

преди 13 години

Тези пари се отпускат от общината без тя да е длъжна,от съпричастност.Другите пари ще се търсят от застраховка *Гражданска Отговорност* и Съдебни дела.Но според мен трябваше да се отпуснат повече пари за ранените,живи.Защото се знае за нивото на Здравеопазването и Лекарската алчност в БГ.След една седмица тези които са в болница ще трябва да плащат.

38

lUser

преди 13 години

Нима цената на човешкия живот е 1000лв? А на онези осакатени деца - 500лв? Защо вместо да им давате пари/което е просто невероятно подигравателно с подобна сума/ не се погрижихте връзкарските ви назначения да си вършат коректно работата, заради която са там? Или от вас работа не можем да очакваме, но когато дойде момента за стригане трябва всички до един да сме коректни спрямо държавата?

37

Анонимен

преди 13 години

Сега набързо ще го оправят пътя гузните властимащи.Но по-добре късно от колкото никога.

36

Анонимен

преди 13 години

А от София да осигурят най-доброто лечение за 2-те оцелели деца, момичето май е с тежки контузии. Както го направиха за видни софиянци. Така наистина ще се направи добро. Една травма може да се носи цял живот.

35

до 28

преди 13 години

А вие какво искате - да им купят на хората лаптопи ли?Неадекватни реакции има тук, постъпили са правилно и човешки, според възможностите, никой не се е откупувал.

34

thaddeus

преди 13 години

За тези които си мислят, че е подигравка, 11 000 за тази община, която е бедна (като всяка една) са доста, този разход е отклонен от друго перо в бюджета на общината (само те си знаят кое), мисля че всеки един запознат с бюджетирането ще ме подкрепи.Я да попитам, някой казват дупките виновни, добре де аз защо не си позволявам да пиина няколко бирички, да кача няколко човека в кола и след това газ с над 100 в някое населено място, знаейки че пътя е разбит? Няма оправдание за този ***.

33

мм

преди 13 години

Навремето една много голяма част от населението на 23 години имаха семейства със по 2 деца,и малко или много са мислели вече по отговорно а сега на 23 никой не му се жени заради ниският стандарт на живот, къде с право къде с не ,ходят пият наляво- надясно ,дрогират се ,бият се,и какво да очакваме от такива хора!