42

до 39

преди 13 години

Тук си говорим ,за ....друго ,а не ....кой е по-красив ?

41

Роко

преди 13 години

Великотърновският мошеник Рашев е стара кримка - лепна се в последните години за пеша на друг мошеник - агент Гоце Седефчов Сирищника и отърва панделата. Всеки бандит, който е станал близък на Гоце е отървал затвора. Последният пресен случай бе Ковачки.

40

Димитър

преди 13 години

Това е КМЕТЪТ който Велико Търново трябва да почита,защото в цялата си нова история града не е постигал такъв напредък откъм инфраструктурно обновяване и всеки българин го вижда като дойде в града.Вярно е ,че изключително добре използва властта си и оставя за себе си облаги(незнайно на брой имоти,търговска верига на дребно,произвоство и мн.други),които като доктор едва ли щеше да постигне,но и направи много.По-добре такъв отколкото мижитурка в костюм,облагоделстващ само и единствено себе си

39

Анонимен

преди 13 години

По-чист, по-красив, по-проспериращ град от Търново има ли в БГ?Този е кмет май трети мандат. Пак за него ще гласувам.

38

Узунов

преди 13 години

Искам да попитам платения български съд за тях освен условни друг вид присъди имали!!!!!Защото аз не съм видял да присъдят друго освен условна присъда!!!!

37

samodiva

преди 13 години

А Пловдивските кметове кога ?

36

Анонимен

преди 13 години

"уронен престижът на общинската администрация" - нима някъде има общинска администрация с престиж? Нима някъде, някой изпитва някакво уважение към някоя купчина бюрократични ***, лели, чичовци, братовчеди и авери добутали се до топло канцеларско кресло с хиляди връзки и прекарващи живота си на кафенце и сладко заспивайки от бръмченето на мухите?

35

Милен от Търново

преди 13 години

Малко му е, трябва ефективна присъда за тоя измамник. Колко имота и апартамента придоби гадината му с гадина. И на Жорко, синчето, колко магазинчета уреди за дебелия *** да не заслабва.

34

Анонимен

преди 13 години

22,Makiaveli,da si chuval nesto za razdelenie na vlastite.Borisov ne e sadiya.

33

онзи

преди 13 години

До 28; Сега кажи за кмета, после другите дежурни глупости за световната конспирация.

32

Фламбето

преди 13 години

А така, хубава работа свършихме, после кмета само да не забрави да мине и да почерпи:)

31

Анонимен

преди 13 години

И БИВШИЯТ КМЕТ НА ВИДИН - ПАК ДОКТОР ЦЕНОВ МУ ВИКАХА...

30

условна - НЕ МЕРСИ

преди 13 години

В България на тоя етап условна присъда за умишлено извършени престъпления или при груба проява на немърливост (изпреварване без видимост, катастрофа след употреба на алкохол и т.н.) не трябва да се дава!!! Тук братче, за кражби на милиони и за убииства раздават условни присъди! Баси и съда и държава!

29

Ники

преди 13 години

Христос Възкресе...господин кметеее....както посрещна Григории ,Възкресение Христово на Царевец .....

28

Анонимен

преди 13 години

от: ИСТИНАТА преди 4 дни Kой е Лазар Груев? Бивш съветник на Първанов, председател на президентския юридически съвет. Кой е главният прокурор на България? Борис Велчев, внук на друг един Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП също бивш съветник на президента. Кой е председател на Конституционния съд? Евгени Танчев, син на небезизвестния Петър Танчев, втория човек в йерархията на държавата по време на Живковия режим. Той, както и конституционните съдии Димитър Токушев, Пламен Киров и Ванюшка Ангушева са посочени от сегашния президент. Кой заседава във ВСС и определя кадровата политика и приоритетите на съдебната власт? Съставът, избран от парламентарното мнозинство и президентската квота при управлението на тройната коалиция, на която бабуваше отново Първанов. Изводът: въпреки че по Конституция няма никакви правомощия, благодарение на калпавия основен закон президентът е поставил свои хора на всички важни позиции в съдебната власт което му позволява много успешно да саботира всякакви опити за борба с корупцията и организираната престъпност.

27

до 7

преди 13 години

Де да бяха от----- ГЕРБ ,но не са ,а са децата на 3-ната ,...брато!

26

borokaro

преди 13 години

също така и кмета на Ботевград е със същите схеми на действие...

25

lalalalalalalalala

преди 13 години

А кмета на Хасково кога?

24

да бе

преди 13 години

С тези "показатели",човекът си е направо за .....кандидат президент !

23

borokaro

преди 13 години

...като жокер ще дам - бензиностанцията на ОМВ в гр.Враца - теренът е общински , отстоянията до съседните блокове е по малко от необходимият минимум ... и тн.