123

Полковник от ДС

преди 13 години

Спокойно, сега като спрат да дават ордени на бившите служители от ДС ще ви стане толкова гот, че цените на горивата няма да имат значение за вас, така както в момента нямат значение за нас.

122

antiES

преди 13 години

предлагам ние тъпите селяни да се отделим от София и да си създадем автономна република и така няма да им пречим или по-скоро те на нас

121

Цигулар

преди 13 години

Целият цирк с цените на горивата е една долнопробна, аматьорска постановка. Капак е участието на "великият икономист" на Отворено общество(ОО) Г.Ангелов в К1. Толкова "дантелени" доводи, как никой чужд инвеститор нямало да инвестира, уплашен от "замразените горива", вече не минават и на събрание, на тютюнопроизводители в крумовградско село. От опит знам, че изкарат ли солист от ОО, управляващите прокарват "непопулярни мерки". Господа и госпожи, пак ни взеха за свирачи, а не за оркестранти!

120

Пацо Змея

преди 13 години

Спирайте да карате, а не да се мъча в задръстванията.

119

hagen

преди 13 години

Пак избягваме темата за горивата.Мъчим се да се изкараме кой е по-по-най гражданин.С това никой не печели.Печели единствено ЛУКОЙЛ.След като горивата бяха скъпи и протестирахме срещу тях не можеше ли през празниците да си останем в къщи а хукнахме през глава да зареждаме.Направете една проста сметка че с парите за бензин които дадохме през седмицата щяхме да си купим поне половин агне.А за останалото да не говорим.

118

до 118

преди 13 години

при теб има два варианта.....или си непоправимо *** или си ГЕРБ-ер

117

rosenbosen

преди 13 години

Хора, протеста не е за да можем само да си караме колите! От цената на горивата зависят и всички останали цени на стоките и услугите!!!

116

Анонимен

преди 13 години

Аз съм селянин и се гордея с това, хич не се обиждам и не се вързвам на хулите. И като селянин стоя здраво на земята и се питам дали може един месец нефтопреработващо предприятие да работи на загуба? Явно не може - печели си и всичко е наред. Това означава че през изминалите години Лукойл е работил на супер-печалба и неговите шефове са плащали на политиците за да си траят. Това го казва един *** селянин, дето не се обижда да му викат селянин.

115

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да повтаряш, че съм ***, не можеш да ме убедиш, че съм, не разбра ли? А и софиянци на жалкото ви протестче просто нямаше. Люлин, Младост, Дружба и Враждебна не е София, а сбирщина от гладни ***. Ако искаш да си оригинален научи и някои други нови селски обиди- ***, ***, ***... Може ли да не знаеш обидите в родното ти село?

114

Анонимен

преди 13 години

ostavka

113

Анонимен

преди 13 години

съгласен съм с 109,че не цените са високи а доходите са ниски в тая държава.там е проблема,че проклетите политици,и министри,трябва да измислят начин да накарат,работодателите да плащат по високи заплати,на работниците си а не да не им плащат с месеци.и не си мислете че като намалят цените на горивото,те щеса на загуба.губи все обикновенния човек.за да компенсират цената ,слагат примеси в горивото,в събота и неделя,си испатих с гаста заредих на ЛУКОЙЛ,газ,и сега въобще не иска да работи двигател

112

до 111

преди 13 години

хахахахаха.....ти пък излезна по-*** от всички....как ще се смъкнат цените по този начин....ако отговориш логично на този въпрос....заслужаваш Нобелова награда ;)

111

EA до 79

преди 13 години

Наистина си уникално ***.....софиянци не протестираха ли....? Протестираха....защо го правиха....нали те не пътуват по селата....

110

copce

преди 13 години

Ми явно ти като по не селянин си седиш в къщи от страх ли? Незнам и аз от какво вместо да си потърсиш правата. Докато си държиш дупето на топличко на дивана ние селяните висим по кръстовищата пишат ни актова за да можеш да живееш по-добре. Така ли? ми нека съм селянин с права а ти си бъди гражданин РОБ

109

Анонимен

преди 13 години

голем смех комунист да протестира срещу комунист.......аве гарван гарвану око не вади

108

До 71 ! ! !

преди 13 години

Той може да е ***, ама ти 100% си от некое село и за тва не ти изнася....*** долен! ! ! !Изхода е един - селяните на село - горивата надолу ! ! !

107

Анонимен

преди 13 години

Когато излязат на протест срещу монополите, тия диви селяни- тогава и аз ще тръгна с тях! Много шум за нищо- за дето няма да имат пари за бензин на голфа... на тия протести нормални и интелигентни хора не видях! Актьорите бяха направили протест срещу монополистите като топлофикация, например, но нито един от тия голфаджии не ги е подкрепил със сигурност! АМАН ОТ ДИВИ СЕЛЯНИ!

106

lolo

преди 13 години

Не се подвеждаите.Цените на дизела в България,са най ниски.За сравнение,в Румъния-5.45леи, в Австрия и Германия -1.45евро.Проблема е че доходите ни са ниски.С тези обещания на *** Дянков за мижаво повишаване от 2013 трябва да го обесим на някой стълб.Стягайте се да гоним крадливите политици и спонсорите им.

105

gerberko

преди 13 години

БОЙКО Борисов и ГЕРБ ни "управляват"..... Какво ни носи ПлейБойко ??? Не носи, а отнесе ... Отнесе ни здравните вноски, натрупани за години, като прехвърли в бюджета 1.4 милиарда лева, за да може ГЕРБ да си ги харчи, национализира частни пенсионни вноски, не даде бонуси или Коледни добавки на служители и пенсионери, оряза парите за здраве за лични лекари, аптеки, пътеки, както и за Спешната помощ, оряза стипендиите на студентите и учениците, отнесе и парите за наука и образование..... Бойко Борисов е като вятъра само отнася, а ако донесе нещо, то ще е или допълнителен данък, такса, по-високи цени, или безработица, беднотия ....

104

Беден българин

преди 13 години

Братя, много ми се искаше да съм с вас на протеста, но си взех отпуска и 10 дни съм в Гърция. Пари нямам, горивата са ми скъпи но евро да харча по Гърция имам.