18

Анонимен

преди 13 години

Бе тази държава САЩ не ни ли я даваха за премер! Де е губернатора Уорлик да обясни казуса:)

17

от 13

преди 13 години

Ето, вече почнаха платените драскачи да ми слагат минуси :)

16

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е "демокрацията"! Хайде на нас ни е простено, но на тези "хуманни" и "демократични" хора от Америка не е присъщо подобно поведение!

15

Към 14

преди 13 години

Казваш : "Да живее капитализъм! "Поне добави и "Българите да ***, заради чужди интереси"!

14

Анонимен

преди 13 години

Американска работа!

13

Анонимен

преди 13 години

Да живее капитализъм!

12

:)

преди 13 години

Хора, не четете коментарите видимо по-дълги от 500 символа. Щом пише в сайта без ограничение, познайте от кого се пишат тея коментари.

11

Бай Мангал

преди 13 години

Комунистите излязохме от властта преди 22 години - нито Бойко, нито Гоце, нито Станишко са комунисти. Ние, комунистите, винаги сме се борили срещу капиталистическата държава и не сме били никога строители на капитализма. Такъв комунист няма да намерите в целия свят.Онези, които от членове на БКП станаха социалдемократи и привърженици на пазарната икономика, никога не са били комунисти. Комунизмът е идея, популяризиране и работа за обществено-икономическата система, която ще унищожи режимите на олигарсите, монополите и крадливите бизнесмени!Невъзможно е да си привърженик на пазарната икономика и частната експлоатираща собственост (като хората от БСП и техните ***) и да бъдеш комунист. Все едно да обявим, че Ахмед Доган е французин - не става, нали?Единственият факт е - по време на управлението на комунистите, въпреки всички грешки, беше изградена една НОВА БЪЛГАРИЯ - беше изградена Републиката, жените станаха част от управлението и обществения живот, бяха разрушени всички ретроградни остатъци, криминалните престъпници, привържениците на фашизма и вредителските елементи бяха наказани с тежката ръка на закона, установи се спокойствие и мир, сигурност и справедливост, всички работеха и бяха щастливи от живота си... Нещастни бяха само днешните реститутки, престъпниците, бившите земевладелци и едри предприемачи, частниците, които не можеха вече да крадат. България се превърна в прекрасно място за живот!Когато говорите за комунисти - винаги помнете, че те нямат нищо общо с БСП, не членуват в БСП, комунистическите идеи не са идеи на БСП! БСП е обикновена капиталистическа партия, привърженик на левия либерализъм и не се различава по пазарните си идеи от която и да е друга партия в Народното събрание!Ние, комунистите, никога няма да приемем, че бесепарските плазмодии продължават да бъдат наричани "комунисти" - това е дълбоко погрешно и неправилно. Комунистите приемаме БСП като част от плана за унищожаване на България! Най-хубавото нещо, обаче, е, че комунистическите идеи за обуздаване на пазарната икономика и частния бизнес днес се приемат стихийно от по-голямата част от българите. Рано или късно хората ще разберат колко много са ги мамели политически монополи относно комунистите!Времето на ИСТИНАТА идва с нас!

10

:(

преди 13 години

Вчера гледах един филм за разлива, ВР са използвали някакви химикали, които задържат петрола на дъното (никой не се интересува от проблем, който не вижда) и в момента дъното е една ужасна петролна тиня, с която се хранят всички видове. Само потвърдиха поговорката "*** глава затрива"

9

N.B.

преди 13 години

до мангалпърво не са факултети, а университети, второ, адвокатският изпит е един за всички. без значение къде си завършил право. Работата на адвоката е да прилага законите. Май нещо се бъркаш. Решаваща дума в делата имат съдии и прокурори.

8

alex

преди 13 години

ти така го казваш,сякаш в БГ няма кой така да направи....не ставай смешен,ясно е че на всякъде има мошеници

7

$

преди 13 години

Американофилите да се задействат сега!

6

"Демокрацията&q

преди 13 години

общество , в което 4% от населението , владеят 95% от богатствата . Другото е несбъдната мечта .

5

мангал

преди 13 години

горенаписаното е типичен пример какво ни чака с бълващите юристи Нов български и Университета и още знайни и незнайни други факултети. тази *** *** АДВОКАТСКА трябва да се разстрелва на место при всеки неин опит за измама. ГНУСНИ НЕНАЯЛИ СЕ *** !!!

4

епаа

преди 13 години

Браво на бритиш петролиум , долни алчни *** ..... СМЪРТ ЗА ВАС , кои сте вие да унищожавате майката природа .. ? *** ...

3

Анонимен

преди 13 години

Това е демоХРАЧЙЯ по Хамерикански Бития ,бит а ***..я --е..н Това ни чака и нас А къде е ВЕЛИКИЯ Хуорлик Хамерикански ,да ни светне на темата --правосъдие

2

Анонимен

преди 13 години

Не се правя на *** но в Украйна руснаци и украйнци показаха как се действа. Смъртни случай от бедствието 30-40 души Бог да ги прости. На останалите стотина по 500 рубли бутилка водка и наздаровя.И всички са чук. Тука 20 000 виетнамеца не могат да си земат парите цяла година.. тцтцтц Че и 20 милиарда им отделили братко мили..

1

Анонимен

преди 13 години

и там се напълни с комунисти..