9

у-у-у-у

преди 13 години

На фона на изродената ни и гнусна здравна система словосъчетанието"съвършенството в здравеопазването" звучи като отватителен цинизъм. в устата на здравния министър, пък е по-лошо от псувня! Безсрамници!

8

gtf

преди 13 години

"Ако едно момиче роди на 17 години в затвора ли ще го пращаме? " - момичето не, но таткото обикновено е над 18. Родителите отговони за детето (тийн-а) също трябва да бъдат санкционирани ! Тези мерки трябва да са предимно насочени към *** раждащи на по 12-13г. Тва е извратено и единствено в България законно (от всички цивилизовани страни)

7

Анонимен

преди 13 години

Бе я и лекарите премахнете, че да имаме поне някакъв шанс.:((((

6

iiiiiiiiii

преди 13 години

Всичко разбрах ,само не разбрах,(защото никъде не се казва),кога влиза в сила това?!

5

до 4

преди 13 години

Как така за всичко да го лекуват...ти да не си старец с много заболявания,,,ха ха.

4

qui que ce soit

преди 13 години

Премахването на клиничните пътеки съвършенството в здравеопазването.Съвсем да е съвършенството - силничко, щото има и други проблеми, но това е едно много разумно решение.Влиза болен - лекуват го за всичко, а не само за едно заболяване, което беше пълна тъпотия...

3

инвалид

преди 13 години

А ние какво.....как ще се лекуваме.

2

читател

преди 13 години

Кастрация за всички родили под 15-16г., кастрация и за бащите направили деца.Педофилията е национална *** черта, ако искат да си я практикуват, да си ходят в Индия.Аз не искам да плащам за тока им, за водата им, за храната им и накрая да децата им.Педофилите на кастрация, и проблемът е решен.

1

ООО

преди 13 години

Ох,стига вече..всичко е .......ами да се молим да сме здрави.