11

мислещ

преди 13 години

Ще гласувате ли за Синята Коалиция ,дами и господа ?Да +Не -

10

прост

преди 13 години

Ще гласувате ли за ГЕРБ ,пичове ?Да +Не -

9

BG

преди 13 години

Как може да има такава простотия, сякаш сме в Северна Корея.В момента в БГ е простотия до шия.

8

Пъзел..

преди 13 години

Предлагам на сбирката на общинарите, да им раздадат думичките "с", "ГЕРБ", "е", "зле". И да сглобяват ребуса цял ден..

7

До 1

преди 13 години

И всички ВИДЯХМЕ ,докъде ни доведе тая любов!До мизерията!Браво на хората от Пещера!Разбрали са,че с *** на *** нищо не става!

6

пак

преди 13 години

ако раздаваха кебапчета и по 20 лв нямаше да има скандал,това червените вече съвсем изтрещяха ами коментарите на децата по една телевизия ,не е ли същото

5

Ние сме ГЕРБ

преди 13 години

На всяка детска градина, ясла, училище по 100 хвалебствени надписа за ГЕРБ и ставаме европейска държава.

4

До Мима

преди 13 години

Друг интересен факт е, че от времето на римската империя чак до първите десетилетия на 20-и век тези хора са съхранили езика, на който са говорили през римско време.

3

До Мима

преди 13 години

Това са потомци на древното местно население на Балканите. Според други, това население се е смесило с друго племе, дошло от околностите на Милано по времето на Римската империя. Има много теории. Потърси книгите на проф.Тодор Балкански. Той най-упорито ги е изследвал и продължава да ги изучава.Най-интересното е това, че след формирането на нациите през 19-и век, в която и от балканските държави да живеят аромъните, те са забележителни патриоти и са изключително предани на съответната държава.

2

Мима

преди 13 години

Тази жена била АРОМЪНКА?Какви са тези аромъни?Някой знае ли нещо повече за тях?Имало там в Пещера някой си доктор Михаил Тиков?Също аромънин бил и бил милионер и собственик на болници.....?Някой ако знае повече нека разясни малко.

1

Добро утро на всички

преди 13 години

Най-напред изразявам огромните си симпатии към град Пещера, асъщо и най-искрено пожелание скандалът да отшуми колкото е възможно по-скоро, за да не петни името на това чудесно място и неговите граждани.Към всички партийно пристрастени: Не възраждайте отново на онова време, когато във всяко училище ехтеше "Води ни партийо, води ни." Децата имат други задачи.