72

Анонимен

преди 13 години

Ама другарката Симеонова не е уронвала престижа на партията, напротив възхвалявала е ГЕРБ!!!!Как да я накажат, недейте така.

71

Анонимен

преди 13 години

Герб+БКП=Бойко

70

Анонимен

преди 13 години

*** народ, *** идеали!

69

размисъл

преди 13 години

Тази депутатка ми изглежда млада, за да има соцчип в главата. А може би родителите и са върли комунисти... Не мога да си обясня по друг начин действия, идентични с времето 1959-1989. Има около мен около 40 -годишни хора и мислят абсолютно различно от нея!Другото е, че много и пука на нея за комисии и подобни! Нали остава да си взема ГОЛЯМАТА депутатска заплата и привилегии!!!Направо безобразие! И този ретрограден човек ще ми решава съдбините , тези на децата и внуците ми!Вън от парламента!!!!

68

Герб

преди 13 години

Абе що се занимавате само със Симеонова я си гледайте работата всички.Каква е отговорността на кмета на общината и ще си я поеме ли??? Каква е отговорността на общинските служители ще я поемат ли и те??? Това което става е безобразие.На една групичка в очите на която д-р Симеонова е трън отдавна.Идват избори ще се редят листи, ще се избира кмет-пътя е разчистен. Няма да и простят,че не е като тях.

67

Анонимен

преди 13 години

Tиквата е ядосан, защото депутатката е карала децата на викат "Да живее ГЕРБ", а не "Борисов е най-великият".

66

Bobi

преди 13 години

Явно членството в комсомола навремето е оставило дълбок отпечатък у другарката Симеонова.

65

Анонимен

преди 13 години

Мда, понаказахме я, но и причина си имаме да не я изгоним позорно от Народното събрание, както всъщност е редно. И каква е причината? "Нито вдясно, нито вляво..." - т.е. ние твърдим, че сме различни, че моралът ни е по-голям, но наказания ще раздаваме на нашите хора не по-строги отколкото другите... А за факта, че подобна пошлост - опит за промиване на детските мозъци - не се е случвала от Татово време - ни дума.

64

Шизофреник

преди 13 години

Вечна слава на другарката Симеонова! Показа на децата,че Бойко е един и единствен,и на Него трябва да се кланяме и да го благославяме за магистралите.Слава на Симеонова! Слава на ГЕРБ! Слава на инженер доктор Генерал другаря Бате Бойко Борисов!

63

кака Пенка

преди 13 години

така е ,като на гребена на еуфорията в парламента влязоха ,хора които са елементарни на всяко едно ниво!За съжаление това е най-нисшия ешалон на старото БКП,децата на шофьорите,секретарките и пазачите на тогавашните червени велможи!Срам за всички ни!

62

***

преди 13 години

Голямо наказание,няма що!Достойните политици в такива случаи си подават сами оставката и напускат парламента.В ГЕРБ обаче думи като дотойнство,морал и етика са непознати.Може би трябва да им ги напомним на изборите.

61

Анонимен

преди 13 години

"Румънският министър на труда подаде оставка. Причината е, че съпругата му работи в организация, финансирана от европейските фондове, а парите се одобряват от министерството на съпруга й"....Няма место за коментар.... Почти като у наша територия

60

Анонимен

преди 13 години

Трябва медал да й се даде на жената, нищо лошо не е направила, напротив показала е на децата кои са добрите и кои лошите, а няма спор и историята го доказва, че лошите са комунистите, които за една нощ се преправиха на социалисти и смениха вестник "Работническо дело" с "Дума" и готово вече са "нови хора", е как става така, значи бил си Иван, извършил си сумати престъпления и дори убийства, ама утре си Маринчо и не носиш никаква отговорност. Е това направиха БКП/БСП и за това хората ги мразят!

59

Анонимен

преди 13 години

Аз бих я наградил, защото децата трябва да знаят, че родителите им са без работа, благодарение на некадърното и крадливо управление на БСП и сателитните й партии: СДС, НДСВ, ДПС, които през последните 20 год. окрадоха България така, както и турците не са ни крали по време турското робство. Да не говорим, че червената партия без съд и присъда изби десетки хиляди от сънародниците си при идването си на власт,десетки хиляди хвърли в концлагери. Тия престъпления не трябва да се забравят никога.

58

Анонимен

преди 13 години

Нямат си друга работа.Направи ли са един ден на децата по-интересен и хайде, обявиха ги, че са ги развращавали на политическа основа.Нито тия деца ще гласуват на тези избори, че да се мисли като "купуване на гласове", нито е"реклама", нито е "пропаганда". Все едно на ескимоси хладилник да даваш - грее ги тях, няма да го ползват. Ама вие направихте от една викторина, където децата изрично казаха, че не са усетили натиск, същинско мракобесничество.Амън от филми, дето сами се вкарваме

57

Antonim

преди 13 години

Не ми е ясно защо още е в парламента?! Какъв законотворец може да бъде след като не познава законите и ги нарушава?! ПОЗОР ЗА ГЕРБ !!!!!!!

56

nemo

преди 13 години

Това депутатката фикус ли е ?

55

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПЪК ПОМИСЛИХ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ - ЗА ДА ПОМИСЛИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ " АЗ СЪМ С ТАЗ КОЯТО Е НА ВЛАСТ"

54

ДОЛУ ГЕРБ !!!!!!!!!!

преди 13 години

Още на снимката си личи че е откачалка !!!

53

Анонимен

преди 13 години

За тази гъсеница най-важното е, че не изпусна кокалчето!Отврат.