35

без коментар

преди 13 години

Проби от автомагистрала "Тракия" няма да бъдат взети днес заради лоши атмосферни условия.Това каза пред журналисти зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов.Това каза пред журналисти зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов.Това каза пред журналисти зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Георги Прегьов.Това каза пред журналисти зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Георги Пре

34

!?!?!

преди 13 години

..."Пробите от "Тракия" изтекоха19.04.2011 12:0345 Дъждът провали взимането на пробите за пепел..."тая новина много прилича на една друга новина, отпреди петнайсетина години, дето едни ТОНОВЕ захар, внесени от Мултигруп, бяха "измити" от дъжда на бургаското пристанище.......... РАЗВИТИЕТО Е СПИРАЛА - в определени моменти някои неща се повтарят ;)

33

До Гери

преди 13 години

Близо до Димитровград имаше едни големи камари с пепел от бившите рудници-там и в момента товарят камионите на фирмата Трейс и возят към магистралата-какви проби какви пет лева.И докато строят магистралата ще разбият хубавия път между Ст. Загора и Димитровград.Но по-важно е някой ухилен да реже ленти

32

До 12-ти

преди 13 години

Глупчо,защо реши че опозицията се оправдава?!?Нали това е отговор на вашите прехвалени некадърници.Но като виждам с какъв ник-нейм пишеш ми е ясно.Толкова сте заблудени и захлюпени,че ако Боленчо ви пикае на тъпите тикви ще рещите че дъжд вали...и ще отмие и малкото мозък който имате.Ако изобщо имате.Ако магисралата се прави с чакъл,не знам от какво отмиване се притеснява Гошко?!?Но нищо и за тия некадърници скоро ще завали дъжд и ще ги отмие от политическата сцена.И не съм комунист,а реалист.

31

Ташаци на рояци

преди 13 години

Евтин цирк с трагикомични елементи...

30

Анонимен

преди 13 години

Цирка е пълен,цените растат,обещания валят,далаверите не спират,народа обеднява19 април 2011,БрюкселБрюксел. Европейската служба за борба с измамите, ОЛАФ, в момента разследва над два пъти повече злоупотреби с европейски пари за селското стопанство у нас, отколкото през 2009-а, когато страната ни стана европейски рекордьор в тази област, предаде БНР. Общо 64 са активните разследвания на ОЛАФ за измами и злоупотреби с пари за селското стопанство в България. В тази графа попадат предприсъединителната програма САПАРД, както и парите за земеделски субсидии и за развитие на селските райони. За сравнение, към края на 2009-а, когато отбелязахме европейски рекорд, активните разследвания за измами в тази област у нас бяха 26 и общо 32 в целия ЕС. Тогава България за втора поредна година беше и страната с най-голям общ брой разследвания в различните области 68. Днес те са още повече 85. След селското стопанство се подреждат структурните фондове, от които получаваме пари за регионално развитие, околна среда, конкурентноспособност и развитие на човешките ресурси. Водят се активни следствени действия по девет случая. 24 други са в процес на оценка дали има достатъчно данни за разследване. На трето място изненадващо попада разделът Външна помощ, средствата, с които ЕС подпомага развитието в трети страни. За тях има осем активни разследвания с български адрес. Други три се водят за контрабанда на цигари. От ОЛАФ засега не коментират данните и не ги сравняват с тези за останалите страни от ЕС. Смятат да направят това след два месеца, когато ще оповестят годишния си доклад за измамите и злоупотребите с европейски средства. Междувременно, противно на съмненията на наши и чужди политици, от ОЛАФ съобщиха, че в момента не водят разследвания и не разглеждат сигнали за злоупотреби с парите, отпуснати като компенсация за затварянето на блокове в АЕЦ Козлодуй.

29

Селския

преди 13 години

На крив *** - времето му пречи !!

28

ГеЪРБАВ

преди 13 години

ПОРЕДНИЯТ СПУКАН БАЛОН"вторник, 19 април 2011 БрюкселЕвропейската служба за борба с измамите ОЛАФ в момента разследва над два пъти повече злоупотреби с европейски пари за селското стопанство у нас, отколкото през 2009 година...."Когато фактите говорят и Той мълчи.Къде сте *** герберушки?БСП ли са виновни и за това??БОКО Е МАФИОТ И ПОЛЗВА МВР ЗА РЕПРЕСИИ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ, КОЙТО НЕ СЛУША Е ПО ПЪТЯ НА МИШО БИРАТА, ЕДНО ИНФАРКТЧЕ И КАКТО ВИЖДАТЕ СЕ ЗАМЪЛЧА ПО СЛУЧАЯ !!

27

Гери

преди 13 години

Няма нужда от проби, а трябва да се докаже използвана ли е пепел от мините, ако да и без проби е ясно.

26

ТОА панаир дет ще докаже ''НЕВИНЕН'',пак ний ши *** платим,ама нейсе!!!

25

И природата взе да му пречи на Бойко.........Е виждате ли сега?ПРАВ Е ЧОВЕКА!!!Той иска да ни ОПРАВИ,но...........ВСИЧКИ и ВСИЧКО е срещу НЕГО!!!

24

МВР-ЦървулЦървуланов

преди 13 години

Гербавите заслужават Новозагорските *** да им вземат анални проби!

23

4o4ko

преди 13 години

То и без това резултатът е ясен предварително.

22

До кога ?

преди 13 години

Няма за къде да се бърза. Проби може да се вземат и по великден. Хем ще чукнат яйцата, ще хапнат по един кузунак с журналята, а ние ще си трошим колите и главите 3 месеца, след като пуснат въпросния участък. Като гледам, как се строят нови пътища, че ми презлява чак. Вчера минах през "Хаимбоаз" нали го ремонтираха 4 години, че и повече ? Е мама му стара, той си е ВЕЧЕ за ремонт ОСНОВЕН. За "Тракия" не ща и да коментирам, че ме хващат бесовете. Айде със здраве !

21

Сенко 42

преди 13 години

Предлагам следното; ако пробите покажат, че тези пепел и сгур са много добри да започнем износ за Германия, Франция и др. Там тази пепел е много дефицитна и те като по-глупави от нас подлагат чакъл и бетон.

20

Анонимен

преди 13 години

За някои неща е необходима само логика - защо дъжда да пречи на пробите или като се построи магистралата - дъжд не се предвижда. А има достатъчно сайтове, коити дават информация за времето - не може ли да се подбере ден за взимане на проби, който е слънчев. Никой не може да ме убеди, че ДНСК са претоварени с взимане на проби и за магистрала, която е от общодържавно значение, не остава време..Хайде де.. Докога ще ни правят на ***?! Отговора - докато им позволяваме!

19

ЧЕСТИТО

преди 13 години

ПОРЕДНИЯТ СПУКАН БАЛОН"вторник, 19 април 2011 БрюкселЕвропейската служба за борба с измамите ОЛАФ в момента разследва над два пъти повече злоупотреби с европейски пари за селското стопанство у нас, отколкото през 2009 година...."Когато фактите говорят и Той мълчи.Къде сте *** герберушки?БСП ли са виновни и за това??

18

Моля ви, спешно е!

преди 13 години

За 96 часа кампанията Помощ за Габриела успя да набере 7 000 дарителски смс-а! DMS GABRIELA на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIV и M-Tel) - 1,20 лв. с ДДС! Помогнете!

17

plovdiv

преди 13 години

като чета и статията и коментарите се чудя- първо защо проби не могат да се вземат при дъждовно време, тъкмо ще отмие пепелта и второ- защо комунистите да са виновни- да не би да командват и времето? Мислех, че това го прави слънцето Б.Б.

16

Анонимен

преди 13 години

За какво е тоя целия цирк,и без да са взети проби е ясно,че ДНСК вече знае резултата,няма пепел,няма сгур,всичко е по стандарта,най скъпият инертен материал е вложен и т.н.Нищо,че като се асфалтира след три месеца ще зейнат дупки и тогава ще се направи комисия и ще се докаже,че дупките са естествен процес,а не некачествена изработка.Ама така си е защото сме малък...но много *** народ и верваме на всеки който обещае да ни оправи-син,бебен,червен,жълт и т.н.Та се оправени си ходим от 20 год.