133

Анонимен

преди 13 години

Абе това е българския пост-соц доктор:малко плащаш и затова съм некадърен и безотговорен. Аз обаче се съмнявам: клкото и да платят некъдърника си е всенекадърен и с уличен морал. Това е.

132

kATJA

преди 13 години

Zalostno,no e lekarska greshka.Tuk duma ima sdebnata medicina.

131

Анонимен

преди 13 години

133, зависи от болницата, отиди в частна болница и виж дали така ще се държат

130

аноним

преди 13 години

132,а ти ми кажи къде по света се отнасят по начин като в бг болници?Че не дай си боже да се наложи да влезеш за лечение -не знаеш дали ще излезеш изобщо.Имам много примери пред себе си.

129

Анонимен

преди 13 години

130, я кажи в коя държава, ако не плащаш, получаваш адекватна помощ

128

Анонимен

преди 13 години

цялата работа май е следната, малката ***, след здрав секс, пука киста, обаче се замъква в болницата с целия катун и докторите, зада не им осерат болницата, са гледали по-бързо да се отърват от нея

127

аноним

преди 13 години

Възмутително!В нашата държава лекарите станаха търговци-като не плащаш не ти оказват адекватна помощ.

126

Анонимен

преди 13 години

ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ - 14 ГОДИШНО ДЕВОЙЧЕ Е ПОЧИНАЛО, 30 ГОДИШНА МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА Е ПОЧИНА - И ДВАТА СЛУЧАЯ ПОРАДИ ЛЕКАРСКА НЕМАРЛИВОСТ! ДО КОГА ДРАГИ УПРАВНИЦИИИИИИИИИИИИИИИ!

125

Анонимен

преди 13 години

125, *** НЕ СА ХОРА, искаш ли да ти го докажа, а толераст мръсен

124

Bistra

преди 13 години

***

123

ЕДИН

преди 13 години

Лекарската ни помощ и болниците са отражение и следствие на цялата ни скапана държава! РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА! Бог да прости детето...

122

ние.....

преди 13 години

:И АЗ: дали момичето е правило секс ти няма как да знаеш,зашто ти дали неправиш?и оште нешто ако я е боляло как ли го е правила?!И няма значение *** ли е или българка тя преди всичко е човек ти си бил и рсист само българите ли са хора според теб!? както и сред българите си има *** така и сред *** но това не е основание да ги оставяме да умрат.кой си ти че да съдиш хорат я извади гредата от твойто око а след това вади прачката от окото на ближните данеби да ги ослепиш.

121

до 120

преди 13 години

само едно уточнение : аз говоря за 2 годишното дете починало в св. марина а не за пометналата родилка в друга болница и последвалия скандал със СРС-тата.

120

Анонимен

преди 13 години

Обучението ни е на такова ниво.Богатите плащат и некадърните им деца учат,а тези които наистина заслужават нямат пари да учат.За мен това е порочна практика и докато не се смени цялата система ще бъдем убивани в болниците

119

Св марина

преди 13 години

Преди години ходих в тази болница за колоноскопия. Е по-груби, безцеремонни и човеконенавистни същества не бях виждал от гастроентеролозите тамПодбирайте си докторите :)

118

до 117

преди 13 години

Ами плащай си тогава, и си трай. И се моли силно твоите деца да не лежат в студената земя. Не ти го пожелавам. Смели хора и трябват на България а не мишки. И всеки трябва да си плаща за грешките. Не осъждам никого, но в тази болница погребенията на деца станаха рецидив. В България погребенията след лекарски грешки са рецидив. И от нас зависи това да спре. От всички нас.

117

до 118

преди 13 години

т. нар. "смърт" на онова бебе си беше чиста проба показна акция. Но ти явно нямаш нужните мозъчни клетки, за да го асимилираш. Всичко трябва да ни се организира като в нискобюджетен американски екшън, да се радва народа. Но на *** няма какво да отварям очите, то или си ги отваряш сам в тоя живот, или си оставаш с вечно затворени. Под нивото ми е да разговарям със селяни като вас. Всичко хубаво и се лекувайте сами!

116

до Светлето

преди 13 години

Светле, за здравната система си дръж сметка на здравния министър, от никой лекар не зависят тия неща. Ето затова казах, че сте прости :)

115

до 115

преди 13 години

Как може да наречеш смъртта на едно дете показна акция ? И да я свързваш политически ? Срам ме е че в БГ живеят такива като теб. За мен ти си ***.

114

до 114

преди 13 години

Душичко проста, не съм лекар, но ти първосигнално лаеш срещу врага. Здравната ни система не съществува вече, след като ми искат да си плащам за всичко по над 200 лв, въпреки че съм осигурен. Но не са ви виновни лекарите. Има много кадърни такива. Изпратил съм в гробищата много скъпи хора. Но не е било заради лекарите. И само лекар може да знае кой е прав и кой крив, защото ние сме ЛАИЦИ по тия въпроси, не го забравяйте!!!