29

венци

преди 13 години

ти си на заплата от бсп личи си много подлогааааааа

28

БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

крайно време е спец-съда да влиза в действие.и първото му дело трябва да се казва ГОЦЕ...А СЛЕД НЕГО СТАНИШЕВАТА БАНДА,ТРАКТОРИСТИТЕ И Т.Н.

27

некои си

преди 13 години

Ау аз мога да го изликувам с брата като се хване за палците.

26

Анонимен

преди 13 години

Инжекцията задължително трябва да съдържа сода каустик !

25

Дани

преди 13 години

То все така им призлява на тези момчета като се стига до съд, преди като отвличаха и рекетирваха и и нанасяха психиески повреди в отвлечените хора , не или ли прилошаваше тогава , се питам аз ??

24

аноним

преди 13 години

Ако отива да е справедлива присъда-как няма да им прилошее?

23

...

преди 13 години

РЕВОЛЮЦИЯ!!! Тая дтржава по друг начин няма да се оправи. Единствено от нас зависи.

22

лишен от свобода

преди 13 години

И на мен така ми прилоша, като ме осъдиха, нема да се пуашиш мойто момче тука има място и за теб, ще те чакаме скоро.

21

Анонимен

преди 13 години

номер 14 голям балък и *** си !!! Не знаеш ли ,че пажарникарите са най уважавани като професия в цял свят . запомни го това бе ***

20

сащ

преди 13 години

Айде бе в сащ процеса щеше да е 2 дена и вече щяха да са си получили смъртните присъди, тук колко месеца ще ни занимавате с тези убийци?

19

Ал Капоне

преди 13 години

Българската мафия най кекавата в света. Всички болни някой дори инвалиди, смях.

18

БГ Съдия

преди 13 години

Вие си мислите, че Боко Тиквата и Цецо Шестака ще развалят с десетилетия развивана съдебна система ли ? Защо не се ограничиха само към ояждане, докато са на власт, а им беше и да се опитват да борят престъпността ? Смешници! Българите си обичаме престъпността, тя ни е визитната картичка за пред света, те са ми тръгнали да я борят ;)

17

До 11

преди 13 години

Много си смел пред компютъра анонимнико. Ще ми е много интересно да се изправиш пред ББ и да му кажеш същото, ама ще си напълнил гащите преди още да си отворил отворил устата. Жалки сте. Страхливци, криете се като мишки зад компютъра, ама иначе много ви знаят устата.

16

ДО Наивен

преди 13 години

А НЕ ТИ ЛИ СЕ СТРУВА ЧЕ СИ ПЛАТЕН *** НА МАФИЯТА.ЗАЩОТО СИ ЛИЧИ ОТ ДАЛЕЧЕ.

15

Дончо

преди 13 години

щипят му ушите

14

Наивен

преди 13 години

Що ми се струва че Винету и Цвък са по-нагли от тия? И кой ще плаща ако ги оправдаят като Трактора?...Абе толкова ли сме прости , че некви милиционери и пожарникари ни правят на балъци?...Егати държавата, щом такъв комплексар и е премиер.

13

Анонимен

преди 13 години

а как като са невинни показаха гроба на сапата...явно щом са посещавали квартирите значи са виновни няма как подсъдимите да са ги видели..не са бунаци момчетатаза да се показват но има коствени доказателства наели са квартирите в които е доказано че са държени част от отвлечените! Това е достатъчно дори и да не излезе цялата истина!доживотен без право на обжалване и никакво досбро поведение и отпуски Стигат ни отпуските намитьо очите!

12

Анонимен

преди 13 години

Е, как няма да му стане лошо, като се е увил като пашкул за да не го познаят. Тия само с маски ли мислят да ходят цял живот. Впрочем защо не - вместо затвор, да им сложат по една желязна маска без да могат да я свалят цял живот или там на колко години ги осъдят.

11

реалист

преди 13 години

Поредният фарс. Много шум за нищо. Сега ако извадят пандизчии да свидетелстват какво са "чули" в килиите, ще станем за смях. Поредният балон на ония двамата ***-Цвък Апартамента и Бо Картофопроизводителя.

10

boro

преди 13 години

А га яде пражолите напреки не ти призля,ааааааааааааа.................................