22

Ivanov

преди 13 години

яжте само първомайска лютеница , от тая с хорцето ! най-хубава е :О)))

21

Узунов

преди 13 години

Както казах и преди това със стандартите е много хубаво и приложимо,но не и в България!Тук българските тарикати не ги интересува стандартите.Важното е да има пара за коли,къщи и ***.

20

Maraba

преди 13 години

до 19ОХ!Аман от "човек от народа".И аз съм бил дете и филии съм ял,ама с мас????Даже не мога да си представя такова нещо.Айде да е *** баница(филия,олио,чубрица) или филия със сол.

19

Анонимен

преди 13 години

Браво! Комплименти! След като оправим и лютеницата , да вземем да стандартизираме и заплождането на българката, че нещо много лош мат'риал дава.

18

Лютеничко

преди 13 години

Да видим какъв стандарт ще е.Поне да махнат модифицираното боядисано нишесте!А ако това стане,"Дерони"може и да фалира....

17

Анонимен

преди 13 години

17Ти се шегуваш,но знаеш ли,че в момента има доста хора ,които хапват същото.И като го чуха ,че така е бил и той сумати народ пак ще пусне за ГЕРБ само заради тази филия,заради човека от народа.

16

Анонимен

преди 13 години

Бях на студентска бригада в консервен комбинат. От тогава минаха много години, но и до днес ми се повръща и не мога да хапна нищо купено като лютеница, кетчуп, доматено пюре и всичко, в което има и домати. Правя си домашна лютеница от чушки, домати, патлаждан и моркови.

15

Maraba

преди 13 години

Оставете лютеницата на мира!Заемете се с БДС стандарт за филия с мас!

14

Анонимен

преди 13 години

Няма как да се прави нищо по БДС вече,по простата причина,че няма суровина.Семената са генномодифицирани и доматите са пластмасови а не истински като едно време.Същото е и свсички други плодове и зеленчуци и фуражи.А и Стара планина не е като едно време,защото животните са хранени с ГМО фураж.Без чисти матеряли като едно време как ще се прави БДС?Лъжа и измама за по-висока цена е всичко.

13

ПВО

преди 13 години

;-) Ще стане като със "Стара Планина"! Ще залежава по рафтовете, пък народът ще купува най-евтиното. Абе...не е важно какво яйце си снесъл, важното е колко си куткудякал! Куткудякайте г-да оправници, куткудякайте!

12

Анонимен

преди 13 години

И сигурно ще се казва стандарт "Хорцето" :)

11

Супер

преди 13 години

Браво на ГЕРБ.Все повече добри новини благодарение на тях

10

AGENT № 09.09.1944.!

преди 13 години

СТАНДАРТ СИ ИМАШЕ - "БДС" НАРИЧАН - В МНОГО ОТНОШЕНИЯ ПО-СТРИКТЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ISO! ЗАЩО НЕ СЕ Е СПАЗВАЛ ДО СЕГА - ЩОМ СТАВА ДУМА ЗА ЛЮТЕНИЦА - ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ МИНАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА - КАК ТАКА ЩЕ ПОДМИНАВАТ ПРОБЛЕМА С АВТЕНТИЧНАТА БЪЛГАРСКА ЛЮТЕНИЦА!?! КЪДЕ СА ГЛЕДАЛИ - ЧЕ РЪФАХМЕ ВРЕДНА ЛЮТЕНИЦА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ЧАЛЪМ ДО СЕГА - ЧЕ И ПРОДЪЛЖАВА? ИСКАМЕ ОТГОВОР НА ПАРЛАМЕНТАРНО НИВО - ТО АСЛЪ ДРУГО НЕ ОСТАНА С КАКВО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ - ВСИЧКО РЕШИХА ПА УРЕДИХА.

9

LIUTENICHKO

преди 13 години

TIA LIUTENICATA I SEGA SE SASIRVA NORMALNO

8

Сун ДЗЪ

преди 13 години

Ако започнат да правят и депутатите и министрите по БДС,цена няма да имат....

7

Анонимен

преди 13 години

Е-ех как ми липсва лютеничката от преди 20 години...

6

56

преди 13 години

do: 2 ima chudesni zamestiteli na domatite v lutenicata)))))))))tikva i kartofiiiiiiiiii(((((((((((((((((

5

56

преди 13 години

do: 2 tq beshe ot domati...........koi gleda domati zada gi prodava bez pari????????

4

възмутен

преди 13 години

Аман от стандарти, бе! Като гледам все "качествени стоки"! Стига само сте дрънкали! Нищо няма да се промени!

3

Реклама

преди 13 години

Тези стандарти прокламирани от министъра са най-привлекателния начин за официализиране на НОВИТЕ ПО СКЪПИ ЦЕНИ ... С КОИТО ЛЕКО ЩЕ СВИКЕМ