63

Анонимен

преди 13 години

Като чета рук колко "миролюбиво" са настроени наркоманите, един ден ще дойде и техният ред.Омръзна ми да гледам хора които гледат с празен поглед, не знаят какво говорят, къде се намират.Много от пушещите трева са посягали и на амфетки и други наркотични вещаства.лъжа е, че само пушат треваОт тревата се почва.Някои минават и на хероин.А хероина не прощава никому.и анфетите не прощават.Веднъж като си разбиеш нервите и здравето край.

62

Димитър

преди 13 години

А ве всички ли са наркомани ве. Всички сте против това. Може ли такова нещо. ТВЪРДО СЪМ ЗА ДРЕГЕРИТЕ.

61

Гацо

преди 13 години

В Германия ако те хванат да караш употребил наркотични вещества те очаква автоматично почивка от шофиране . След което ви чака психолог и явяване на какви ли не изпити . Ако сте предизвикали ПТП то тогава има и затвор доколкото ми е извесно . Според мен Цветанов трябва незабавно да си подаде оставката за да може да се спре корупцията и кражбите . След което да се деиства бързо в тази насока с детекторите който според мен умишлено не са закопувани до сега .

60

четете ли статията?

преди 13 години

"Вече има катастрофи под въздействието на наркотични вещества. Затова трябва да се заложи допълнително ресурс, за да има възможност при проверки подобни водачи да бъдат отстранявани от движението по пътищата", обясни МВР шефът.

59

Заклещени кучета

преди 13 години

Факт е, че около половината шофьори карат пияни и/или дрогирани, а за тази безотговорност МВР определено няма вина. Досега не съм видял полицай са кара насила някого да се напие или да се надруса и после да кара кола.

58

след 20 г

преди 13 години

Те във ваше село от кога имат интернет? Пак теа виваком са виновни. И аз да бях в това село още сега да се бях застрелял. Но пък виж хората Холандия си живеят охолно. Няма да ти казвам какво правят там съвсем легално.

57

Танаско

преди 13 години

При следваща проверка за поредния партмент на Цвъки-ще намерят консултански хонорар от 60 бона от фирмата Drager - много ясноооо ЦвъкиТи ако си *** Ние не сме!!!

56

56

преди 13 години

щото трябват още парички за предизборни кампании може би

55

С.М.

преди 13 години

Само не разбирам защо тая статия е в "политика"... ???Не би ли трябвало такава статия да е в "общество"? Или пак от всяко нещо правим PR за партията?

54

Ханку Брат

преди 13 години

Напушенето не едрога, така както и надървените въглища не са въглища.

53

Боб

преди 13 години

До 49,Абе шматко ти каде живееш.. в рая ли?Почети малко коментите и ще видиш че ние другите живеем в България и всички имаме един или друг проблем!!!! Съдейки по коментара ти заключавам че си противник на нарктоиците. Осмисляики глупоста кято си нашлйокал заклучавам че някои и без наркотици нямат акъл за 5 стинки

52

след 20 г.

преди 13 години

Няма *** да ни завземат.тревата вече е презела умовете на много хора.След 20 г. ако повечето от хората са на трева, не ми се живее в такава България.

51

do 38

преди 13 години

Марихуаната не хваща първия път - въпрос на изграждане на реакция на организма. А ако си станал пилот на изтребител - май са те взели за балък и кой знае какво са ту продали. Ама така е, докато има балъци, ще има и тарикати ;)

50

pf

преди 13 години

ченгетата пазат дилърите, после гонка на всеки под път и над път, рушвети,корупция.... я сега ги почни и от колите че малко се *** по всички други начини ! Поредна корупционна тактика ! Който е на херо,кока,мет,амф... колата за скрап !

49

До 38

преди 13 години

Много погрешно схващане имате за тревата другарю , вие и другите злобни противници които пишат тук . Вярно е има много филми за напушени и холивудски и не , и в всеки от тях е преувеличено действието на марихуаната . Естествено това , че пишете без да знаете , не може да избяга от погледа на хората които са запознати . Пуша от над 10 години и не съм получавал халюцинации , а съм пушил много добри треви . Образовайте се спрете да гадаете , смешни сте !!

48

Анонимен

преди 13 години

Като гледам колко пушачи на трева има в темата ми става ясно за къде сме се запътили.Пушенето на трева не е геройство.Човек трябва да има проблеми за да посегне на тревата.

47

Анонимен

преди 13 години

Брао ;) Хванете тъпите наркоманчета най-накрая.

46

хм

преди 13 години

фирмата-доставчик да не е следващата в списъка, дето плаща за "консултации" ?

45

Анонимен

преди 13 години

Човек като започне да пийва или започне да се напушва, започва да става ***.

44

гошман

преди 13 години

АЗ МИСЛЯ ЧЕ НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА ИМА ПО УЧИЛИЩАТА ТАКИВА ДРЕГЕРИ НА ВХОДОВЕТЕ.. А СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ САМИТЕ ПОЛИЦАЙ И ЧАК СЛЕД ТОВА ЗА ОБЩЕСТВОТО.. ЗАЩОТО КАЗАНО Е "НЕ ПРЕДЛАГАЙ НЕЩО КОЕТО НА СЕБЕ СИ НЕ БИ ПРЕДЛОЖИЛ..