62

Анонимен

преди 13 години

ДНЕС защо няма новини с човека от народа !Мисля утре да си купя мас и да мажем на филия

61

До 59

преди 13 години

Съмнявам се да е казала Ванга подобно нещо На Ванга се приписват толкова изказвания, че вече не е ясно кое е истина и кое дебелашка лъжа. ББ ще ни изведе от кризада, ама друг път.

60

Ж

преди 13 години

управляващите не се справят с основната задача, за която са избрани - да подобряват благосъстоянието на българския народ.Не си личи да работят по въпроса ами напротив още повече отежняват състоянието на народа с нови по високи глоби и осигуровки налагайки ги на хора които и без това нямат пари за елементарни храни нужни за физическото им оцеляване.

59

Анонимен

преди 13 години

Причината за всички революции по света е само икономическа- празния стомах и празния джоб на преобладаващата част от жителите на конкретната страна.След това определени политически групировки яхват протестите, като издигат лозунги за свобода,демокрация,социална справедливост и т.н.След като завземат властта и поставят под свой контрол икономиката,тези лозунги се забравят и нешата продължават постарому.Както се казва, бития бит. е... , е...!

58

Ж

преди 13 години

И АЗ гледах Карбовски как разговаря с човека на Ванга чухте ли какво каза Бойко ще ни спаси от кризата !Дано ама за сега няма никакъв знак за това а напротив

57

Иво

преди 13 години

Браво братя българи! Да смажем змията ГЕРБ! Да ги свалим от власт! България умира! Българите са на колене пред мафията!

56

Razz

преди 13 години

"Гражданска война не може да има, защото, властта трябва да е срещу народа, а сега народа е срещу Тиквата и още 10-15 около него. Даже и те май са с него само от страх. Трябва ни гражданско обединение с експертно правителство. Стига са се редували едни и същи под различни имена и само цирк" - от 20

55

..

преди 13 години

Тук смърди на миризливи бесепари. Отврат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Нико

преди 13 години

Политици, магистрати и олигарси са раковото образование което погубва БГ! Дано дойде време да се изреже по бързо.

53

Анонимен

преди 13 години

Моля всички гербери в 15 часа да отделят време за следобедна филия с мас. От 16 часа по гуменки да поритаме мачле. От 17 часа копане на картофите. 20 часа гледане на новините по БТВ с другаря Борисов как реже ленти и 21 часа по леглата.

52

До 49

преди 13 години

Гледам Карбовски в момента. Веселинчо какво се опитва да ни втълпи? Може би, че полицията нищо не може да направи срещу ***? Ами не може, защото това е държавна политика за тормоз над българското население. *** са машата в ръцете на държавата да държи в страх населението на страната.

51

d

преди 13 години

на оръжие

50

хикс

преди 13 години

Леле, това си е направо революция бре? Вече съм съвременник на три революции, а с тая и четвърта? Ами: 1 - перестройката. 2 - на гейовете в Пазарджик. 3 - мацките станаха сексбомби и 4 - това тука, каквото и да е? И срещу какво гърмиш? ще построиш ли завод с това? Ще дадеш ли работа с това? ще изчистиш ли пътя с това?

49

Анонимен

преди 13 години

Само недейте да плювате Веско Маринов, защото той е пъпната връв между Партията-Майка и отрочето й ГЕРБ.

48

не

преди 13 години

Гледайте Нова телевизия панаирите на Карбовски- Ако някой почне да говори против Цветанов и Борисов веднага се прекъсва.Поканил е Веселин маринов като адвокат на Цветанов

47

Борисовче

преди 13 години

SGH що дремете до момента, аре пукайте топчето с родите към Дондуков

46

sgh

преди 13 години

БОРИСОВ ВДИГНАТ ЛИ СЕ КАРЛОВО ,КАЛОФЕР,КОПРИВЩИЦА,И ДРУГИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ГРАДЧЕТА И СЕЛЦА ДА ТИ Е ЯК И ОХРАНАТА ТИ ОТ МЪРЛЬОВЦИ ОТ НСО НЯМА ДА ТЕ СПАСИ.ЩЕ *** ЯКО БАХУРА.ТЕЗ НЕ СИ ПОЛЮВАТ ВСЕ ТЕЖКИ РОДОВЕ СА ТАМ *** СМОТАН ГОЛЯМА КРАТУНО...

45

справедлив

преди 13 години

искаха политика за малките населени места.....Политиката води малките населени места към по-голямите.Всички към София дружно.Така няма да има смисъл от магистрали и винетки!!!!!!!!

44

до 40 ти

преди 13 години

А Ваньо Костов касво направи?Докато българина не проумее че всицки са еднакви и работят за личното си благоденствие-НЯМА УПРАВИЯ!В България трябват радикални промени и като французите за най-малкото нещо протести!Ние се оставихме да ни мачкат всичките целият парламент и техните протежета!

43

комунист

преди 13 години

Не искахте бай Тошо, че ви било лошо, а сега не искате и да плащате-угодия няма.