127

анонимен1912

преди 13 години

105Вашите прогнили мутренски пъпеши по-хубави ли са.

126

Анонимен

преди 13 години

Хлътев, що за индивид си ти, за да пишеш подобни гнусотии? Жена и дечица имаш ли? Майчица жива имаш ли да прочете на какво те е научила? Даже ме е гнус да те напсувам, екскремент!

125

Бореца

преди 13 години

няма ли най-после Мартинчо да изчезне че вече взе да омръзва с неговите приказки Белене та Белене то комай друго не може да предложи!Абе Мартинчо мамин сладък кажи колко трудов стаж имаш не този в Народното събрание или във еврейската фондация на Сорос ами този другия и как така без нито един ден трудов стаж стана лидер на СДС защото и ти като Сергейчо нямате и един ден работа в някоя фирма освен в партиите си да си ми жив и здрав ама по-добре се скрий някъде по-добре е за теб и партийката ти!

124

Петров

преди 13 години

Не в моята, бе, Хлътев. Питай жена си.

123

Анонимен

преди 13 години

Като почне някой уж мъж да говори за *** и анали, значи е от дружината на Сергей Дмитриевич Розавия.

122

Петров

преди 13 години

Пропускате да споменете какво правеха СерГей и Доган в "коалиция", ама простено ви е, слаби сте в главите.

121

Анонимен

преди 13 години

Де що видиш, че е ***, удри с плоското на лопатата - да не се отърва лесно от заслуженото!

120

Г.Хлътев

преди 13 години

Че от вашта хомодружинка всички сте ***...мъжки...Нали затова приехте терориста Сезгин Мюмюн за "*** коалиционер" на предишните избори...да ви "пердаши " в ненаситния ***...... А другия ви "коалиционер"-Асан Демир ,от "Защита", ви се празнеше в устата,нали???

119

siromah

преди 13 години

nali ste veche dobre ? bogati. nie iskame malko

118

Петров до 119

преди 13 години

Простака си е ***, и най-вече е червен ***.Няма как аз да съм "***" по повод пола ми. За подробностите питай жена си.Тя, може би, има предпочитания.

117

щирлиц

преди 13 години

Типично изказване за анти-българист.За какво му е на такъв нова АЕЦ,след такова плюене?Той не вижда бъдеще за България,някакаво развитие на икономиката-затова не му е нужен какъвто и да било ..ЕЦ.Дано са по-малко ***,които ще гласуват за него!Двама сини *** вече тормозиха народа-СТИГА ТОЛКОВА!!

116

Анонимен

преди 13 години

117Че срамувай се! Кой ти пречи! Аз не се срамувам от историята на Бълтария!

115

Петров до 111

преди 13 години

Аз, на твое място, не бих се гордял с времето 1994 - 1997 година. Много бих се срамувал от това време. Много добре помня как се криехте зад завесите на прозорците.

114

Анонимен

преди 13 години

114Какъв СССР бълнуваш бе Петров!? Ти не знаеш ли коя година сме!?:) Смех! Много си се сдухал!? Я се слей с реалността! Ако можеш де! Сега "демократите" мачкат с танкове и хвърлят бомби над мирни хора! В БГ има американска база и построен детски лагер в Камчия от руснаците!:)))) Времената са други!

113

Анонимен

преди 13 години

Постройте Белене и я национализирайте. НЕ на руската собственост в България!

112

Петров до 110

преди 13 години

Сещаш ли се колко смешно звучат тези глупости днес?Да не бълнувате нов СССР, нов Интернационал, нова БКП, нови шумкари, нови атентати, и нова молба за присъединяване на България към "братския" СССР! Събудете се! Няма СССР. Няма Варшавски договор, който да гази с танкове мирни хора. Пийте хаповете и лягайте. Гасят лампите в отделението.

111

Анонимен

преди 13 години

112Че то по сдухан мужик от теб има ли!?

110

Анонимен

преди 13 години

Двама сдуханяци смятат, че България трябва да е страна, населена със сдухани мужици. Отврат!

109

Анонимен

преди 13 години

109 - Май така си приказвал и през 1996-97г.:) Какви заклинания бяха само,а! пък каква ирония на съдбата после:)))))

108

Гроб за СДС–ДСБ

преди 13 години

В еврейският съюз сте само на думи...иначе сте в 4 -я свят!! И така ще бъде докато не въздадем правосъдие на синьо-червената куманяшка пасмина !!!